Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 13, 2024, 01:53:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 5
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5 (Прочетена 135312 пъти)
e_katerina
Новак
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 5
«
Отговор #150 -:
май 29, 2009, 13:09:23 »
Здравейте и от мен. От доста време Ви чета в този сайт, и реших и аз да се включа, надявам се да ме приемите:) От това което до сега съм изчела, съм се спряла на Диджей Ники Колев, изглежда ми симпатичен и винаги усмихнат. Аааа забравих да Ви кажа за сватбата, тя ще е през 10 месец.2009, но още не сме си избрали датата с милото, а също така и ресторант, трудна работа е при положение, че сме 180 човена. От коментарите ви съм се спряла на сватбен салон стелина.от последните Ви мнения и аз сега се замислям за музика, тоест да си избера подходяща музика и най вече за първия брачен танц. Сега с милото си мислим дали да има танцьори на сватбата, гледали сме няколко сватби на които има, от една страна е хубаво ,но не са ли излишни. Ако някои е гледал да даде коментар. Също така искам да ви помоля и за фотографи и оператори, понеже съм раздвуена м/у Дукс и светлана. Също така искам и съвет каде ще е по добре за гражданството в ресторанта или някаде другаде на по красиво място в стара загора
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #151 -:
май 29, 2009, 14:29:57 »
Честито за датата е_катерина
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #152 -:
май 29, 2009, 19:25:30 »
Цитат на: mila01 в май 29, 2009, 09:15:45
Били, поздравления за роклята
Стои ти чудесно!
Момичета когато ходите да си правите изследвания преди сватбата, ако имате желание да ви изследват за СПИН го кажете изрично. Навсякъде взимат пари и даже и неможеш да се възползваш от преглед , нищо че си си го платил.
Когато попитах за какво ще ни изследват кръвта ми казаха за сифилис. Аз казах, че искам и за СПИН т.к. никога не съм се изследвала, ако трябва ще си доплатя. Те отговориха: "Не се доплаща, ще отбележим,че искате и за СПИН"
Добре де като толкова много се говори за тази коварна болест и как се организират безплатни изследвания и кампании, не е ли редно те самите да ми кажат и дори да настояват да си направя такова изследване?!
Задължително трябваше да се мине и през кабинет на дерматолог след кръвта. Реших,че така и така си плащам и съм излезнала от работа (сетих се да попитам за един проблем по кожата) И ми отговориха:"Моето момиче вземи си направление и ела след сватбата"
Защо бе хора??? Аз сега да не плащам само за подпис и печат. И по-трудното ми е разкарването по лекари и излизане от работа.
и при мен така се получи днес, исках допълнителни изследвания за СПИН и хепатит ....
Някои може ли да ми каже как стоят нещата с ЛК и паспорта....? Нали трябва да си вядя нови..., но веднага след сватбата с моето мило заминаваме на меден месец в Германия..... Кога трябва да си подам документите..,дали ще е късно след като се върнем или сега да ходя да ги подавам.....??
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #153 -:
май 29, 2009, 19:43:21 »
За личната карта за смяната имаш срок 1 месец от сключването на брака да идеш да я смениш.Аз моята още не съм я сменила но в понеделник отивам че ще ми изтече срока а глоба не ми се плаща!!!!
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #154 -:
май 29, 2009, 20:37:55 »
karamele мерси много
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #155 -:
май 30, 2009, 07:18:16 »
Цитат на: rosi09 в май 29, 2009, 09:38:35
nevVn_Sm, честито за първата покупка! А от къде са? А няма ли да ни ги покажеш?!
мерси rosi09, халките ги поръчахме в смолян, но фирмата, която ги прави е Сара трейд, много сме доволни, дори останахме учудени че реално изглеждат по-хубави от снимките в каталога ето и снимки
А относно документите, дали ти дават и някакъв документ, удостоверяващ, че документите издадени преди и след брака са на едно и също лице? В смисъл дипломата ми за бакалавър е с моминското ми име а другата ми ще е със новата фамилия, а се води като продължаващо обучение. По начало от егн-то се вижда, че са на едно и също лице, но по принцип питам как стоят нещата. Или пък здравната книжка и осигурителната книжка там е моминското ми име?
халки2.JPG
(31.75 KB, 451x338 - видяно 242 пъти.)
«
Последна редакция: май 30, 2009, 07:29:04 от nevVn_Sm
»
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #156 -:
май 30, 2009, 07:36:55 »
Относно документите за диплома и аз се питах..... Понеже и аз съм студентка в 3 курс в ТУ-Варна и преди месец - два , докато бах на лекции отидох до учебния отдел и попитах... Там ми казаха че нямало проблем и да си остана с моминското име.. Не е лошо и ти да питаш как стоят при вас нещата...
А халките ви са супер...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #157 -:
май 30, 2009, 08:19:52 »
айде и аз да се включа като минала вече по този път.
1.- лелята в гражданското казва 1 месец, но това въобще не е така!!!!! аз започнахд а ги правя след емсец и като започна едно ходене по мъките... така ЕСГРАОН са толкова мудни, че актуализирали имената в регистрите им до 2 ГОДИНИ - това е срока им!!! смятайте..
значи аз направих следното и никой не ме е глобил с нищо. аз сменях имеето и постоянния адрес-ще кажа за този вариант
първо в общината се ходи-там искайте да ви направят декларация за идентичност на имената -така се казва -става бързо и лесно, но нямате нужда от нищо друго и оправя много шпроблеми-товзи с дипломата примерно. никой няма да ви издаде нова диплома или нещо такова, така че просто пазите тази декларация -т я е за такива случаи в които имате вече документи със старата ви фамилия.
след това подавате за личната карта и паспорт и шоф. книжка - не по рано от 1 месец от сватбата, просто преди това в полицията нямат новите ви данни. документите които искат вече съм забравила точно, но със сигурност акта за брак - оригинала да видят и едно копие да остане при тях си направете.
хайде, надявам се да съм помогнала.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #158 -:
май 30, 2009, 08:22:11 »
а още нещо - за който беше писал дали не можело преди сватбата да подава - отговора е не.
причината - за общината и съответно органите които издават личната карта сватбата не е реалност докато не се е състояла, така че... най рано след като кажеш заветното "да" може да ходиш да подаваш
те хората са предвидили че младоженците ходят на медец месец, не се тревожи излишно
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
май 30, 2009, 10:04:59 »
Момичета, попаднах на интересен сайт на сватбен фотограф има няколко албума и интересни идеи в тях:
www.angelnenov.com
Аз дори си харесах някой неща.
Били има и сватба в бордо и бяло, мисля, че това са цветовете, които си си избрала, ако искаш хвърли едно око
Активен
sun_riZe
Любопитен
«
Отговор #160 -:
май 30, 2009, 10:33:13 »
Като чета мненията във форума и си мисля- добре,че ви има момичета
! Имайки предвид, че всеки като чуе, че ще се жениш, гледа да ти взема колкото се може повече пари за услугите си, е хубаво, че има такова място от където може да се подбера най- доброто на най- изгодните цени
. Аз искам да ви попитам какво ви е мнението за ресторант "Кипарис"? Най- вече относно обслужване, кухня, достатъчно място, абе въобще всичко, което да гарантира едно суперско изкарване на празника -
!! Досега имам някакви наблюдения, ама ми се иска да бъда максимално обективна при преценката си за ресторант. Казаха ми, че хората, които побира като бройка са 110-120.Само че заради близко разположенита блокове може да има проблем с музиката,а сватбата ще е вечерна. Притеснявам се това да не попречи на веселбата.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #161 -:
май 30, 2009, 10:48:07 »
Този фотограф Ангел Ненов ми направи и на мен добро впечатление, поне от снимките. Имаше няколко така уловени моменти,че направо ахнах...Много професионално изглежда всичко!
Хубавото е че си пише и кога е ангажиран.
А според по-опитните и вече разучилите, цените му високи ли са?
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
май 30, 2009, 11:03:53 »
sun_rize, сватбата на братовчедка ми беше в Кипарис. С музиката проблем не сме имали, но ние бяхме около 80-100 човека и беше тесничко, в смисъл - имаше дансинг (който беше доста хлъзгав), но когато младоженците тръгнаха за наздравицата едвам минаваха покрай масите... Иначе беше много хубаво - ние като гости нямаме забележки към кухнята и обслужването.
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #163 -:
май 30, 2009, 12:46:00 »
Нашата сватба ще е в Кипарис... И на мен ми казаха че максимума е 120 човека, разбира се за сметка на дансинга... ние ще сме около 100 човека и се надявам, че няма да имаме проблем с това..
Ще ми помогнете ли ..? имам един малък проблем с букета... искам да е от естествени цветя, но незнам каде да си го поръчам... моя колежка ми препоръча Иво до пингвините, но ми се искаше да чуя и някое друго мнение...
но до сега не съм видяла...Бях прочела някъде из форкума и за една идейка за букета, който се хвърля (мисля и той да е естествен), която страшно много ми хареса и мисля и аз така да направа... - когато го хвърля да се раздели на 3... мисля че ще се получи много забавно
Активен
tony_iv
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #164 -:
май 30, 2009, 19:49:26 »
Сем. Михови, моят букет ще бъде от един цветарски магазин срещусватбен салон Галина. Жената работи смерак. Направи ми малки кошнички /ще ги ползвам вместо бъкет за хвърляне/ изглеждат прекрасно, утре ще си видя и булчинския букет - занесла съм и снимка. Цените са повече от прилични. Смело мога да кажа че сумата, която ми взе за всичко е тази, която бих платила на пазара само за булчинския букет. Успех.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...