Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 13, 2024, 01:53:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135312 пъти)

e_katerina
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #150 -: май 29, 2009, 13:09:23 »

Здравейте и от мен. От доста време Ви чета в този сайт, и реших и аз да се включа, надявам се да ме приемите:) От това което до сега съм изчела, съм се спряла на Диджей Ники Колев, изглежда ми симпатичен и винаги усмихнат. Аааа забравих да Ви кажа за сватбата, тя ще е през 10 месец.2009, но още не сме си избрали датата с милото, а също така и  ресторант, трудна работа е при положение, че сме 180 човена. От коментарите ви съм се спряла на сватбен салон стелина.от последните Ви мнения и аз сега се замислям за музика, тоест да си избера подходяща музика и най вече за първия брачен танц. Сега с милото си мислим дали да има танцьори на сватбата, гледали сме няколко сватби на които има, от една страна е хубаво ,но не са ли излишни. Ако някои е гледал да даде коментар. Също така искам да ви помоля и за фотографи и оператори, понеже съм раздвуена м/у Дукс и светлана. Също така искам и съвет каде ще е по добре за гражданството в ресторанта или някаде другаде на по красиво място в стара загора
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 29, 2009, 14:29:57 »

Честито за датата е_катерина  Bravo
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 29, 2009, 19:25:30 »

Били, поздравления за роклята Bravo Стои ти чудесно!
 Момичета когато ходите да си правите изследвания преди сватбата, ако имате желание да ви изследват за СПИН го кажете изрично. Навсякъде взимат пари и даже и неможеш да се възползваш от преглед , нищо че си си го платил.
 Когато попитах за какво ще ни изследват кръвта ми казаха за сифилис. Аз казах, че искам и за СПИН т.к. никога не съм се изследвала, ако трябва ще си доплатя. Те отговориха: "Не се доплаща, ще отбележим,че искате и за СПИН"
 Добре де като толкова много се говори за тази коварна болест и как се организират безплатни изследвания и кампании, не е ли редно те самите да ми кажат и дори да настояват да си направя такова изследване?!
 Задължително трябваше да се мине и през кабинет на дерматолог след кръвта. Реших,че така и така си плащам и съм излезнала от работа (сетих се да попитам за един проблем по кожата) И ми отговориха:"Моето момиче вземи си направление и ела след сватбата" Cow-boy  Защо бе хора??? Аз сега да не плащам само за подпис и печат. И по-трудното ми е разкарването по лекари и излизане от работа.

и при мен така се получи днес, исках допълнителни изследвания за СПИН и хепатит ....
Някои може ли да ми каже как стоят нещата с ЛК и паспорта....? Нали трябва да си вядя нови..., но веднага след сватбата с моето мило заминаваме на меден месец в Германия..... Кога трябва да си подам документите..,дали ще е късно след като се върнем или сега да ходя да ги подавам.....??
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 29, 2009, 19:43:21 »

За личната карта за смяната имаш срок 1 месец от сключването на брака да идеш да я смениш.Аз моята още не съм я сменила но в понеделник отивам че ще ми изтече срока а глоба не ми се плаща!!!! shok
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 29, 2009, 20:37:55 »

karamele мерси много smile
Активен
Нев
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 30, 2009, 07:18:16 »

nevVn_Sm, честито за първата покупка! А от къде са? А няма ли да ни ги покажеш?!  blush

мерси rosi09, халките ги поръчахме в смолян, но фирмата, която ги прави е Сара трейд, много сме доволни, дори останахме учудени че реално изглеждат по-хубави от снимките в каталога ето и снимки

А относно документите, дали ти дават и някакъв документ, удостоверяващ, че документите издадени преди и след брака са на едно и също лице? В смисъл дипломата ми за бакалавър е с моминското ми име а другата ми ще е със новата фамилия, а се води като продължаващо обучение. По начало от егн-то се вижда, че са на едно и също лице, но по принцип питам как стоят нещата. Или пък здравната книжка и осигурителната книжка там е моминското ми име?

* халки2.JPG (31.75 KB, 451x338 - видяно 242 пъти.)
« Последна редакция: май 30, 2009, 07:29:04 от nevVn_Sm » Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: май 30, 2009, 07:36:55 »

Относно документите за диплома и аз се питах..... Понеже и аз съм студентка в 3 курс в ТУ-Варна и преди месец - два , докато бах на лекции отидох до учебния отдел и попитах... Там ми казаха че нямало проблем и да си остана с моминското име.. Не е лошо и ти да питаш как стоят при вас нещата... smile
А халките ви са супер...  Bravo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 30, 2009, 08:19:52 »

айде и аз да се включа като минала вече по този път.
1.- лелята в гражданското казва 1 месец, но това въобще не е така!!!!! аз започнахд а ги правя след емсец и като започна едно ходене по мъките... така ЕСГРАОН са толкова мудни, че актуализирали имената в регистрите им до 2 ГОДИНИ - това е срока им!!! смятайте..
значи аз направих следното и никой не ме е глобил с нищо. аз сменях имеето и постоянния адрес-ще кажа за този вариант
първо в общината се ходи-там искайте да ви направят декларация за идентичност на имената -така се казва -става бързо и лесно, но нямате нужда от нищо друго и  оправя много шпроблеми-товзи с дипломата примерно. никой няма да ви издаде нова диплома или нещо такова, така че просто пазите тази декларация -т я е за такива случаи в които имате вече документи със старата ви фамилия.
след това подавате за личната карта и паспорт и шоф. книжка - не по рано от 1 месец от сватбата, просто преди това в полицията нямат новите ви данни. документите които искат вече съм забравила точно, но със сигурност акта за брак - оригинала да видят и едно копие да остане при тях си направете.
хайде, надявам се да съм помогнала.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 30, 2009, 08:22:11 »

а още нещо - за който беше писал дали не можело преди сватбата да подава - отговора е не.
причината - за общината и съответно органите които издават личната карта сватбата не е реалност докато не се е състояла, така че... най рано след като кажеш заветното "да" може да ходиш да подаваш smile те хората са предвидили че младоженците ходят на медец месец, не се тревожи излишно give_rose
Активен
Нев
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 30, 2009, 10:04:59 »

Момичета, попаднах на интересен сайт на сватбен фотограф има няколко албума и интересни идеи в тях: www.angelnenov.com Аз дори си харесах някой неща. Wink

Били има и сватба в бордо и бяло, мисля, че това са цветовете, които си си избрала, ако искаш хвърли едно око  girl_wink
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 30, 2009, 10:33:13 »

Като чета мненията във форума и си мисля- добре,че ви има момичета  Bravo! Имайки предвид, че всеки като чуе, че ще се жениш, гледа да ти взема колкото се може повече пари за услугите си, е хубаво, че има такова място от където може да се подбера най- доброто на най- изгодните цени  good. Аз искам да ви попитам какво ви е мнението за ресторант "Кипарис"? Най- вече относно обслужване, кухня, достатъчно място, абе въобще всичко, което да гарантира едно суперско изкарване на празника -  Сватбаааа!! Досега имам някакви наблюдения, ама ми се иска да бъда максимално обективна при преценката си за ресторант. Казаха ми, че хората, които побира като бройка са 110-120.Само че заради близко разположенита блокове може да има проблем с музиката,а сватбата ще е вечерна. Притеснявам се това да не попречи на веселбата. NO
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 30, 2009, 10:48:07 »

Този фотограф Ангел Ненов ми направи и на мен добро впечатление, поне от снимките. Имаше няколко така уловени моменти,че направо ахнах...Много професионално изглежда всичко!
Хубавото е че си пише и кога е ангажиран.
А според по-опитните и вече разучилите, цените му високи ли са?
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 30, 2009, 11:03:53 »

sun_rize, сватбата на братовчедка ми беше в Кипарис. С музиката проблем не сме имали, но ние бяхме около 80-100 човека и беше тесничко, в смисъл - имаше дансинг (който беше доста хлъзгав), но когато младоженците тръгнаха за наздравицата едвам минаваха покрай масите... Иначе беше много хубаво - ние като гости нямаме забележки към кухнята и обслужването.
Активен
Fy
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 30, 2009, 12:46:00 »

Нашата сватба ще е в Кипарис... И на мен ми казаха че максимума е 120 човека, разбира се за сметка на дансинга... ние ще сме около 100 човека и се надявам, че няма да имаме проблем с това..

Ще ми помогнете ли ..? имам един малък проблем с букета... искам да е от естествени цветя, но незнам каде да си го поръчам... моя колежка ми препоръча Иво до пингвините, но ми се искаше да чуя и някое друго мнение... blush но до сега не съм видяла...Бях прочела някъде из форкума и за една идейка  за букета, който се хвърля (мисля и той да е естествен), която страшно много ми хареса и мисля и аз така да направа... - когато го хвърля да се раздели на 3... мисля че ще се получи много забавно  funnytooth diablo
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 30, 2009, 19:49:26 »

Сем. Михови, моят букет ще бъде от един цветарски магазин срещусватбен салон Галина. Жената работи смерак. Направи ми малки кошнички /ще ги ползвам вместо бъкет за хвърляне/ изглеждат прекрасно, утре ще си видя и булчинския букет - занесла съм и снимка. Цените са повече от прилични. Смело мога да кажа че сумата, която ми взе за всичко е тази, която бих платила на пазара само за булчинския букет. Успех.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: