Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 19:51:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 5
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5 (Прочетена 135091 пъти)
summer snow
Любопитен
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 5
«
Отговор #135 -:
май 28, 2009, 20:52:19 »
Да Slyn4o, подбирам музика за сватбата в ресторанта. Така се разбрах с Диджея. Просто музиката е едно от най-важните неща на самото празненство. Опитвам се да се съобразя с вкуса на гостите понеже горе-долу знам кой каква музика би харесал. Наскоро споделих, че бях на сватба...и хич не ми хареса музиката. Само хора и чалга се въртеше...аз искам освен това да има и друга музика. Музиката не е само с наши любими песни...хехехе...много би ми се искало ама ще се получи кофти само булката и младоженецът да се забавляват
Мога да кажа примерно кои песни се чудя да са ми пръв танц, още не съм решила, а може и да изникнат още, но засега са: 032 - До мен, Ginuwine - Differences, Вreathless-Shayne Ward (певецът е многоооо секси
). Това са песничките, който ми харесват за първи танц засега.
Били благодаря за информацията
много ми харесват, понеже моята сватба ще е бордо и бяло и затова искам подобен цвят покана.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #136 -:
май 28, 2009, 20:58:21 »
Нашата сватба също ще е в бяло и бордо, ще има и пеперуди. Днес купих плата за ролките на големите шаферки- сатен в бордо. Взех и по една бяла и една пеперуда в бордо за апликация на роклите на малките шаферки. Вчера си взех и тиара за главата. Мисля скоро да направя 1-2 пробни прически, но още не съм се ориентирала къде.
Ние за първи танц сме избрали на Браян Адамс Everything i do i do it for you. Тя си е нашата песен много одавна
«
Последна редакция: май 28, 2009, 21:02:03 от Били
»
Активен
summer snow
Любопитен
«
Отговор #137 -:
май 28, 2009, 21:10:55 »
Супер Били и тази песничка е много хубава. Ти колко шаферки ще имаш? Аз само сестра ми, тя е на 12 и незнам какъв модел да й избера. И една приятелка иска също да е шаферка и може две да станат.
Иначе ти как отслабваш? Диета, спорт...аз също влизам във форма, че и аз имам излишни килца, засега пробвам разделно хранене, тичам и правя упражнения тип тае бо, пия много вода, засега има добри резултати
Ох, още нещо щях да `казвам` ама го забравих
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #138 -:
май 28, 2009, 21:47:07 »
Ние ще имаме две малки шаферки, които ще са с бели роклички, като булченски- Сияна(нашето съкровище) и племеницата ми, която е на 4 годинки и половина. Големите шаферки ще са 3 или 4 (още не са ми потвърдили) и роклите им ще са в бордо. Плата го взех аз, а модела всяка ще си го избира.
За отслабването- аз миналата година бях 72кг
Имах качени 15 от бременността и още 10 от преди това, като отказвах цигарите. Сега съм 56(някъде от декември насам започнах да ги свалям)- не ме питай какво ми костваше- нон стоп диети, упражнения и хапчета за отслабване. Остават още 7-8 кг, за които имам месец и половина някъде. Ако искаш мога да препоръчам и хапчета, и диета. На теб колко кг са ти необходими да свалиш?
Активен
summer snow
Любопитен
«
Отговор #139 -:
май 28, 2009, 22:03:38 »
Били, браво мила за усилията, все пак има резултат. Не се съмнявам, че ще успееш
Аз заради лакомийка, от това че 8часа съм на работата прикована на бюро и качих около 6кг. е не е нещо кой знае, но аз съм нисичка и доста ми личеше зимата. Сега приближавам заветното 50кг. и искам още 2кг.,за да съм спокойна и доволна. Сиянчето ще е най-хубавата шаферка, много е сладка.
Сега се сетих какво ще казвам - ще правите ли моминско и ергенски парти. Аз мисля с приятелки да си спретна женско парти, и примерно ще е хубаво всички булки на месец Август да се съберем заедно с приятелки и да избухнем...хехех..това е идея
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #140 -:
май 28, 2009, 22:39:12 »
о, да, това наистина е идейка. В края на юли, например може да се поразкършим, а всъщност защо трябва да е само с булките от август?може да се организираме всички да отидем някъде.
А за моминско и ергенско парти разчитаме на кумовете и на една от шаферките, която е в Стара Загора. Ще бъде много яко
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #141 -:
май 29, 2009, 07:52:00 »
здравейте, само един ден не съм влизала във форума и колко много се изписало
Били поздравления за роклята, прекрасна е на сватбата ще си като принцеса.
Аз също искам нещо по-изчистено и мисля от асеновград да си я вземам и като видях твоята имам надежда, че ще открия това което искам. Аз да се похваля, че най-накрая халките вече ги получихме, т.е. нашата първа сватбена покупка е факт
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #142 -:
май 29, 2009, 09:15:45 »
Били, поздравления за роклята
Стои ти чудесно!
Момичета когато ходите да си правите изследвания преди сватбата, ако имате желание да ви изследват за СПИН го кажете изрично. Навсякъде взимат пари и даже и неможеш да се възползваш от преглед , нищо че си си го платил.
Когато попитах за какво ще ни изследват кръвта ми казаха за сифилис. Аз казах, че искам и за СПИН т.к. никога не съм се изследвала, ако трябва ще си доплатя. Те отговориха: "Не се доплаща, ще отбележим,че искате и за СПИН"
Добре де като толкова много се говори за тази коварна болест и как се организират безплатни изследвания и кампании, не е ли редно те самите да ми кажат и дори да настояват да си направя такова изследване?!
Задължително трябваше да се мине и през кабинет на дерматолог след кръвта. Реших,че така и така си плащам и съм излезнала от работа (сетих се да попитам за един проблем по кожата) И ми отговориха:"Моето момиче вземи си направление и ела след сватбата"
Защо бе хора??? Аз сега да не плащам само за подпис и печат. И по-трудното ми е разкарването по лекари и излизане от работа.
«
Последна редакция: май 29, 2009, 09:49:35 от mila01
»
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #143 -:
май 29, 2009, 09:38:35 »
Eй, Били, много си красива! Много харесвам такива рокли, а още повече и на теб ти стои прекрасно!
А относно диетите.... уффф, ми и аз съм на диета... трябва да сваля 7 кг до 18.06, ама как да стане, като обожавам да ям?!! До преди година нямах проблеми с теглото, но сега... Кажете - има ли начин да си хапвам и да отслабна?!
nevVn_Sm, честито за първата покупка! А от къде са? А няма ли да ни ги покажеш?!
(Аз точно си наснимах нашите халки, обувките ми, чантичката и разните други дреболии.... и сега не мога да намеря кабела за фотоапарата
, нищо, надявам се по-късно да го открия)
Айде, хубав ден на всички!
Активен
Maria_D_V
Новак
«
Отговор #144 -:
май 29, 2009, 10:24:17 »
Здравейте на всички във форума!!!
Аз от скоро се регистрирах тук и всичко, което чета ми е много полезно.
Имам един въпрос към вас. Аз ще се омъжвам на 10.10.2009 год. и със Слънчицето си мислим да се запишем на танци за първата ни песен. Искаме да танцуваме танго и така да изненадаме всички гости. Знаете ли къде можем да се запишем на уроци само за да научим едно танго?
Весел ден Ви желая
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #145 -:
май 29, 2009, 10:49:08 »
Браво Мариа. Винаги съм харесвала този танц и особено, ако се танцува с чувство! За съжаление незнам къде може да ходите на уроци по танци.
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #146 -:
май 29, 2009, 11:27:15 »
Maria_D_V, аз също си мислех за нещо подобно, но по- скоро за салса или нещо такова, но и аз не знам за школи в Стара Загора
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #147 -:
май 29, 2009, 11:30:55 »
Сега намерих това
СтеГал - Стара Загора 6000
Пред. Стефан Дончев
aдр: ул. "Х.Д.Асенов" 145, вх.0, ап.17
тел: +359 (089) 9269380
+359 (088) 6006 626
Email 1:
[email protected]
Това са спортни танци, но може поне да дадат информация
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #148 -:
май 29, 2009, 11:54:14 »
Еййййй верно ще е много готино, ако първия танц е нещо специално като изпълнение!!!
Гостите ще си умрат от кеф! И без това младоженците са като клоуни, които забавляват гостите и им се взима акъла
Относно отслабването и аз търся нещо за мъжа ми, защото е пуснал един шкембак ... и ми препоръчаха естествено протеиновата диета (яде се месо, зеленчуци, някои плодове, сирене и кашкавал; въглехидрати - не!!!), дава страхотни резултати, но сигурно е голяма играчка:
http://spidersport.com/weight-control.php
Четете най-отдолу "План за действие"
Активен
Maria_D_V
Новак
«
Отговор #149 -:
май 29, 2009, 12:55:06 »
Много ти благодаря Били за инфото.
На мен ми казаха да проверя в Читалище "Климент Охридски", защото там имало спортни танци. И тази вечер след работа ще мина от там да видя дали ще стане нещо.
Утре ще пиша във форума какво съм открила.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...