Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:41:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135080 пъти)

summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #135 -: май 28, 2009, 20:52:19 »

Да Slyn4o, подбирам музика за сватбата в ресторанта. Така се разбрах с Диджея. Просто музиката е едно от най-важните неща на самото празненство. Опитвам се да се съобразя с вкуса на гостите понеже горе-долу знам кой каква музика би харесал. Наскоро споделих, че бях на сватба...и хич не ми хареса музиката. Само хора и чалга се въртеше...аз искам освен това да има и друга музика. Музиката не е само с наши любими песни...хехехе...много би ми се искало ама ще се получи кофти само булката и младоженецът да се забавляват  Wink Мога да кажа примерно кои песни се чудя да са ми пръв танц, още не съм решила, а може и да изникнат още, но засега са: 032 - До мен, Ginuwine - Differences, Вreathless-Shayne Ward (певецът е многоооо секси singer). Това са песничките, който ми харесват за първи танц засега.
Били благодаря за информацията heart много ми харесват, понеже моята сватба ще е бордо и бяло и затова искам подобен цвят покана.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 28, 2009, 20:58:21 »

Нашата сватба също ще е в бяло и бордо, ще има и пеперуди. Днес купих плата за ролките на големите шаферки- сатен в бордо. Взех и по една бяла и една пеперуда в бордо за апликация на роклите на малките шаферки. Вчера си взех и тиара за главата. Мисля скоро да направя 1-2 пробни прически, но още не съм се ориентирала къде.
Ние за първи танц сме избрали на Браян Адамс Everything i do i do it for you. Тя си е нашата песен много одавна  Dance
« Последна редакция: май 28, 2009, 21:02:03 от Били » Активен
summer snow
Любопитен
*

« Отговор #137 -: май 28, 2009, 21:10:55 »

Супер Били и тази песничка е много хубава. Ти колко шаферки ще имаш? Аз само сестра ми, тя е на 12 и незнам какъв модел да й избера. И една приятелка иска също да е шаферка и може две да станат.
Иначе ти как отслабваш? Диета, спорт...аз също влизам във форма, че и аз имам излишни килца, засега пробвам разделно хранене, тичам и правя упражнения тип тае бо, пия много вода, засега има добри резултати  smile
Ох, още нещо щях да `казвам` ама го забравих  GROAN
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 28, 2009, 21:47:07 »

Ние ще имаме две малки шаферки, които ще са с бели роклички, като булченски- Сияна(нашето съкровище) и племеницата ми, която е на 4 годинки и половина. Големите шаферки ще са 3 или 4 (още не са ми потвърдили) и роклите им ще са в бордо. Плата го взех аз, а модела всяка ще си го избира.
За отслабването- аз миналата година бях 72кг  blush Имах качени 15 от бременността и още 10 от преди това, като отказвах цигарите. Сега съм 56(някъде от декември насам започнах да ги свалям)- не ме питай какво ми костваше- нон стоп диети, упражнения и хапчета за отслабване. Остават още 7-8 кг, за които имам месец и половина някъде. Ако искаш мога да препоръчам и хапчета, и диета. На теб колко кг са ти необходими да свалиш?
Активен
summer snow
Любопитен
*

« Отговор #139 -: май 28, 2009, 22:03:38 »

Били, браво мила за усилията, все пак има резултат. Не се съмнявам, че ще успееш  first Аз заради лакомийка, от това че 8часа съм на работата прикована на бюро и качих около 6кг. е не е нещо кой знае, но аз съм нисичка и доста ми личеше зимата. Сега приближавам заветното 50кг. и искам още 2кг.,за да съм спокойна и доволна. Сиянчето ще е най-хубавата шаферка, много е сладка.
Сега се сетих какво ще казвам - ще правите ли моминско и ергенски парти. Аз мисля с приятелки да си спретна женско парти, и примерно ще е хубаво всички булки на месец Август да се съберем заедно с приятелки и да избухнем...хехех..това е идея  danceg
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 28, 2009, 22:39:12 »

о, да, това наистина е идейка. В края на юли, например може да се поразкършим, а всъщност защо трябва да е само с булките от август?може да се организираме всички да отидем някъде.
А за моминско и ергенско парти разчитаме на кумовете и на една от шаферките, която е в Стара Загора. Ще бъде много яко  Party time
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 29, 2009, 07:52:00 »

здравейте, само един ден не съм влизала във форума и колко много се изписало  Bravo Били поздравления за роклята, прекрасна е на сватбата ще си като принцеса.  girl_wink Аз също искам нещо по-изчистено и мисля от асеновград да си я вземам и като видях твоята имам надежда, че ще открия това което искам.  Аз да се похваля, че най-накрая халките вече ги получихме, т.е. нашата първа сватбена покупка е факт  yahoo
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 29, 2009, 09:15:45 »

Били, поздравления за роклята Bravo Стои ти чудесно!
 Момичета когато ходите да си правите изследвания преди сватбата, ако имате желание да ви изследват за СПИН го кажете изрично. Навсякъде взимат пари и даже и неможеш да се възползваш от преглед , нищо че си си го платил.
 Когато попитах за какво ще ни изследват кръвта ми казаха за сифилис. Аз казах, че искам и за СПИН т.к. никога не съм се изследвала, ако трябва ще си доплатя. Те отговориха: "Не се доплаща, ще отбележим,че искате и за СПИН"
 Добре де като толкова много се говори за тази коварна болест и как се организират безплатни изследвания и кампании, не е ли редно те самите да ми кажат и дори да настояват да си направя такова изследване?!
 Задължително трябваше да се мине и през кабинет на дерматолог след кръвта. Реших,че така и така си плащам и съм излезнала от работа (сетих се да попитам за един проблем по кожата) И ми отговориха:"Моето момиче вземи си направление и ела след сватбата" Cow-boy  Защо бе хора??? Аз сега да не плащам само за подпис и печат. И по-трудното ми е разкарването по лекари и излизане от работа.
« Последна редакция: май 29, 2009, 09:49:35 от mila01 » Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 29, 2009, 09:38:35 »

Eй, Били, много си красива! Много харесвам такива рокли, а още повече и на теб ти стои прекрасно!
А относно диетите.... уффф, ми и аз съм на диета... трябва да сваля 7 кг до 18.06, ама как да стане, като обожавам да ям?!! До преди година нямах проблеми с теглото, но сега... Кажете - има ли начин да си хапвам и да отслабна?!
nevVn_Sm, честито за първата покупка! А от къде са? А няма ли да ни ги покажеш?!  blush
(Аз точно си наснимах нашите халки, обувките ми, чантичката и разните други дреболии.... и сега не мога да намеря кабела за фотоапарата  cray , нищо, надявам се по-късно да го открия)
Айде, хубав ден на всички!
Активен
Maria_D_V
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #144 -: май 29, 2009, 10:24:17 »

Здравейте на всички във форума!!!
Аз от скоро се регистрирах тук и всичко, което чета ми е много полезно.
Имам един въпрос към вас. Аз ще се омъжвам на 10.10.2009 год. и със Слънчицето си мислим да се запишем на танци за първата ни песен. Искаме да танцуваме танго и така да изненадаме всички гости. Знаете ли къде можем да се запишем на уроци само за да научим едно танго?
Весел ден Ви желая  danceg
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 29, 2009, 10:49:08 »

Браво Мариа. Винаги съм харесвала този танц и особено, ако се танцува с чувство! За съжаление незнам къде може да ходите на уроци по танци.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 29, 2009, 11:27:15 »

Maria_D_V, аз също си мислех за нещо подобно, но по- скоро за салса или нещо такова, но и аз не знам за школи в Стара Загора sad
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 29, 2009, 11:30:55 »

Сега намерих това
 СтеГал - Стара Загора  6000
Пред.    Стефан Дончев
aдр:    ул. "Х.Д.Асенов" 145, вх.0, ап.17
тел:    +359 (089) 9269380
+359 (088) 6006 626
Email 1:    [email protected]

Това са спортни танци, но може поне да дадат информация  good
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 29, 2009, 11:54:14 »

Еййййй верно ще е много готино, ако първия танц е нещо специално като изпълнение!!!  danceg Гостите ще си умрат от кеф! И без това младоженците са като клоуни, които забавляват гостите и им се взима акъла  tease

Относно отслабването и аз търся нещо за мъжа ми, защото е пуснал един шкембак ... и ми препоръчаха естествено протеиновата диета (яде се месо, зеленчуци, някои плодове, сирене и кашкавал; въглехидрати - не!!!), дава страхотни резултати, но сигурно е голяма играчка:

http://spidersport.com/weight-control.php

Четете най-отдолу "План за действие"
Активен
Maria_D_V
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #149 -: май 29, 2009, 12:55:06 »

Много ти благодаря Били за инфото.
На мен ми казаха да проверя в Читалище "Климент Охридски", защото там имало спортни танци. И тази вечер след работа ще мина от там да видя дали ще стане нещо.
Утре ще пиша във форума какво съм открила.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: