Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:09:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 5
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5 (Прочетена 135193 пъти)
Нев
Ентусиаст
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 5
«
Отговор #105 -:
май 26, 2009, 09:23:04 »
И аз чакам Били да се похвали
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #106 -:
май 26, 2009, 09:43:44 »
Хайде Били всички чакаме с нетърпение!!!!
Дано си избрала нещо!!!
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #107 -:
май 26, 2009, 10:03:42 »
за последните 2 часа проверявам темата за 10 път. Някой няма ли GSM на Били да и подскаже, че всички сега "Тебе чакат"
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #108 -:
май 26, 2009, 20:55:43 »
Чак ме е срам, че ме чакате така
Сори, че се забавих, но исках да ви покажа и снимка. За съжаление пак няма да мога
В събота си харесах рокля
Започнахме обиколката от магазин Манийка. Още там си харесах модел, но реших, че не може да си взема първата пробвана рокля и тръгнахме по другите магазини. Така и не можах да си харесам нищо, което да ми стои така, както тази в Манийка. Стигнах до магазин Сияна(нарочно исках да отида заради името- нали и моята щерка носи това име) и се отказах да обикалям повече. Върнах се, взеха ми мерки и се разбрахме през Юли да отида за втора проба, че да е по- близо до сватбата. Направих си и две снимки, но чакам една мацка да ми ги пусне на пощата, че тя снима с нейния апарат, но нещо и се е скапал нета
Искаше ми се да получа снимките и тогава да пиша, но като видях, че чакате и ми стана гузно
Като ми ги изпрати ще ги пусна веднага
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #109 -:
май 26, 2009, 20:59:10 »
Били
, точно проверих дали си писала , и докато видя другите теми ти си пуснала твоя пост
Супер, много се радвам, ама сега пак ще ни държиш в напрежение, ей , момиче
Най-важното обаче е че си намерила твоята рокля! Поздравления от мен
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #110 -:
май 27, 2009, 06:24:51 »
Били, важното че си харесала. тази Маниийка предполагам е в Асеновград, нали? Аз да попитам при полувение, че няма да имам възможност да отивам на проби юни месец какво ще ме посъветвате? МИслех да я взема сега като се прибера в БГ.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #111 -:
май 27, 2009, 08:58:54 »
tea_75 моята я купих направо. И аз първата,която пробвах беше в Манийка и много ми хареса, но все пак това беше първия магазин в който влизам и реших да разгледам и в другите. Роклята я купих от Александра, само малко ми я скъсиха и стесниха, но това стана за 2 часа.
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #112 -:
май 27, 2009, 10:59:48 »
Честито Били!!! *YAHOO*Радвам се че си успяла да си избереш роклята.С нетърпение ще чакам и снимките.А другите какво става с вас защо тези дни сте толкова пасивни?Споделете как ви върви подготовката.
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #113 -:
май 27, 2009, 11:03:54 »
Цитат на: karamele в май 27, 2009, 10:59:48
Честито Били!!! *YAHOO*Радвам се че си успяла да си избереш роклята.С нетърпение ще чакам и снимките.А другите какво става с вас защо тези дни сте толкова пасивни?Споделете как ви върви подготовката.
az iskah да я купя от стара загора направо. въобще не ми се обикаля и ходи до асеновград
Кумата се прибра преди 2 дни в БГ и каза, че в Варна имало една страхотна рокля. Вика, ако аз се омъжвах отново тази щеше да е. Разбира се това е относително, но само споделям.
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #114 -:
май 27, 2009, 11:11:52 »
А ти кога се прибираш в БГ? А за ходенето до Асеновград не е задължително.Аз не бях очарована независимо че и аз оттам си взех роклята.В Стара Загора няма голям избор но в Галината имат много хубави модели.
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #115 -:
май 27, 2009, 12:55:44 »
Аз въобще не съм си и мислила да обикалям Асеновград. Студентка съм в София и между лекциите изръшках всички салони тук... вярно цените са космически и в началото ми беше неудобно да меря нещо, което със сигурност няма да взема, но се видях с такива модели от толкова страхотни материи, че хич не съжалявам за загубеното време. Иначе от малка все заглеждах витрините на Галината и все съм си мислела, че моята рокля ще е от там... А то взе че така и стана - в събота си поръчах роклята - такава за каквато винаги съм мечтала... На 18.06 съм на проба... дано я направят както трябва...
А иначе Теа, мисля че ако харесаш модел и той е твоя номер, няма да има проблем да ти я дадат веднага (може би само ще са нужни разни малки корекции).
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #116 -:
май 27, 2009, 17:00:07 »
благодаря ви момичета. успокоих се.
аз съм записла в бележника името на Галината и имената на още няколко магазина споменавахте.
сега летим в края на седмицата и във вторник по план трябва да съм в Стара Загора.
преди това имаме около 100 неща да свършим и вторник съм на обиколка по магазините
Само, където не познавам града, а то няма как да водя половинката с мен. Сигурно ще взема маман и свекито и ще направим обиколка по жеснки. мислите ли че е добра идея или да взема приятелка, вместо майките?
другия ми въпро е последно на коя сладкарница се спряхте за торта. Аз както съм на диета не знам по какъв начин ще дегостирам. отново майките ще са включени в избора за да не се чувстват на страна от събитието
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #117 -:
май 27, 2009, 17:25:19 »
Здравеите момичета.... На мен също ми предстои
и то скоро..... честичко гледам из форума за идейки, но не съм се осмелявала да пиша ....
все още съм нова
, но ако мога и аз ще Ви помагам .....
Поздравявам Ви за хубавото форомче на мен много ми помага
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #118 -:
май 27, 2009, 17:53:21 »
е защо да не се осмеляваш да пишеш, според мен тук няма лоши хора. поне аз не съм попаднала на такива, напротив всички са много отзивчиви и помагат с каквото могат.
добре дошла сред нас.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #119 -:
май 27, 2009, 19:01:41 »
Момичета, току- що си отворих пощата и какво да видя- имам снимкииииииииииииииииииииииииии
Точно сега се прикачват в албума. Роклята ми е малка и отзад една от продавачките я придържа. Аз съм далеч по- ниска, но съм стъпила на едно тръупче, за да не се набръчка роклята. Отстрани има една бродерия по дължината на цялата рокля. Сега остава само до 10- ти юли да сваля още 7- 8 кг и всичко ще бъде супееееееееееер.
Теа, ако имаш нужда от помощ, аз съм насреща, мога да ти бъда пътеводител за булчинските магазини. Те и без това са 3- 4 и са на едно и също място.
А, щях да пропусна за малко- днес си взех и тиара за главата
сем.Михови, защо се притесняваш да пишеш,ние никой не сме захапали (поне за сега
). Кажи до къде си с подготовката, виждам, че събитието е близо
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10