Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:03:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135176 пъти)

ПЛАМИ
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 21, 2009, 17:30:58 »

velvet  моята се казва Янита,а студиото се казва Mariani,намира се в близост до 10 то основно училище.тя ще ми прави прическата и грима.пробната ми я направи страхотно,дано и на сватбата да се получи по сьщия начин.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 21, 2009, 19:59:59 »

Майко мила, колко сте изписали днес  cap
За грима, аз звънях на Рене (по препоръка на Карамеле). С нея се разбрахме да се обадя в салона, за да си запиша час за пробен грим. Ако ми хареса, ще ми направи и грима за ДЕНЯ. Още не съм се спряла и на фризьор. Имам няколко идеи (по- скоро препоръки), но ще ми излезе доста солено да си правя пробни при всички  nea
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 21, 2009, 20:42:56 »

Еееееееее, накарахте ме да чета половин час и тъкмо, когато и аз съм тук, вече няма никой  sad Всички ли пишат от офиса? Хайде, активизирайте се пак  kiss2
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #78 -: май 21, 2009, 22:55:10 »

Майко мила, колко сте изписали днес  cap
За грима, аз звънях на Рене (по препоръка на Карамеле). С нея се разбрахме да се обадя в салона, за да си запиша час за пробен грим. Ако ми хареса, ще ми направи и грима за ДЕНЯ. Още не съм се спряла и на фризьор. Имам няколко идеи (по- скоро препоръки), но ще ми излезе доста солено да си правя пробни при всички  nea

Мила Били, разбра ли какви са цените при Рене за пробен и съответно за деня.Ние с моята булка също сме се насочили към нея, за сега само добри отзиви чета  smile
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 22, 2009, 05:16:53 »

chanel_84, може и да те излъжа, но до колкото имам спомен Карамелка ми каза 15 за пробен и 30 за в деня. Но не съм много сигурна дали съм запомнила правилно  blush , тя като се включи по- късно ще ме коригира.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 22, 2009, 08:15:55 »

Velvet, кога е сватбата?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 22, 2009, 09:05:14 »

Мила, моята е чааак май месец догодина, но ми се искаше просто да съм информирана къде, какво, при кого и колко струва. Смятам от началото на ноември някъде да започна с подготовката, като запазим час в ритуалната, капарираме ресторанта и разни такива по-основни неща.
Но много държа на грима и прическата, а от Рошко разбрах, че е доволна от Рене, та исках да чуя отзиви за нея и от вас, както и за други гримьори.

Били, чакаме актуална инфо за Рене, а ако можеш и да се щракнеш гримирана и с прическата, ще съм супер благодарна give_rose

Плами, а как вървят цените при нея? И знаеш ли с маркова козметика ли работи?

Много въпроси задавам, но ще ме извините, надявам се give_rose

« Последна редакция: май 22, 2009, 09:10:04 от velvet » Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 22, 2009, 10:27:07 »

Здравейте момичета! От доста време не съм писала, но да знаете че ви чета редовно... (милото имаше малко здравословни проблеми и се занимавах с него sad ) Видях че говорите за грим, а аз преди около седмица-две бях на пробен грим и то точно при Рене, искам да ви кажа че съм очарована - гримира ме страхотно! Точно както исках - подчерта ми очите, не наблегна много на устните (че са ми малко криви  blum ). Много съм доволна! Даже си запазих час за сватбата - сигурна съм че искам тя да ме гримира тогава, даже се чудя дали да не взема маминка... А за цената - струваше ми 25 лв. пробния грим, за сватбения забравих да питам...  Girl_hide Обаче аз поисках пълен грим, има и някакъв частичен, но не знам в какво се изразява...  Пускам една снимка, но да знаете че е от телефон и  цветовете не се виждат много добре - иначе са едни страхотно лилави  (имам зелени очи)... Айде надявам се скоро да се включа пак, че доста неща свърших, а за нито едно не съм се похвалила!  girl_wink
П.П. Карамеле и Рали - страхотни сте!
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 22, 2009, 11:32:14 »

Роси, гримът се е получил страхотно, с изключение на това, че на мен ми се струва, че пудрата е в повече, но това си е мое лично мнение pardon Дано не съм те обидила.
А и цената е доста добра. Аз също искам опушен грим, който да акцентира на очите (моите са тъмни), а на устните по-скоро блясък.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 22, 2009, 12:36:09 »

еееее Росиииии радвам се че писа, вече хвърлях боб за тебе smilesmilesmile
 yahoo
много ми харесва грима ти!! и аз много я харесвам Рене така че няма смисъл да казвам пак за нея smile
хайде, ще чакаме да се похвалиш с каквото си свършила
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 22, 2009, 13:29:14 »

Роси супер си!Грима е страхотен а и ти с тези хубави очи просто е станало страхотно.Аз също съм много доволна от Рене.Искам и да кажа че грима ми го направи в 13,30 и сутринта към 6 все още беше много добре изглеждащ.  Bravo
Активен
sis4eto
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 22, 2009, 18:59:16 »

Здравейте на всички!
Аз съм нова в тази тема.Сватбата ми ще е в Ямбол,но аз съм от Стара Загора и ще ме взимат от тук.И въпроса ми е,някой може ли да ми препоръча добър гримоьор,защото и идея си нямам.За прическата се уредих,но грима... NO
Активен
tony_iv
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 22, 2009, 19:03:38 »

Нашата сатба е на 31.05,
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 22, 2009, 19:33:47 »

Сисчето, по-горните няколко мнения споменават Рене, а има и една съфорумка, която е доволна от Янита. Погледни по-нагоре и ще видиш и къде работят good Успех!

Момичетаааа, май се оказа че Рене наистина е всъщност моята комшийка danceg Ще говоря с нея при първа възможност, макар и да имам много време аз.

Мен така или иначе ще идват да си ме взимат от Нова Загора мисля, така че ще трябва тя да дойде в деня, но предполагам няма да откаже...
Активен
ПЛАМИ
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 22, 2009, 20:34:13 »

vilvet ,да с маркова козметика работи.за цени не съм я питала след сватбата ще ви кажа.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: