Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:55:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135143 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 22, 2009, 22:27:29 »

Момичета, утре заминаваме за Асеновград за рокля  yahoo yahoo yahoo
Стискайте палци да меря МОЯТА рокля и да се върна доволна  tease
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 23, 2009, 08:47:52 »

Били, стискам и с двете ръце!
А ние след малко тръгваме от София за СтЗ и се надявам до няколко часа да съм в салона на Галина и да ми взимат мерки.... Само това остана - преди 2 седмици исках да си поръчам роклята, но като отидох се оказа че са я купили моята (дори мострата!!), от тогава като се почна едно звънене... всеки ден... и преди няколко дни ми звъннаха от магазина и ми казаха че вече имат нова мостра на моя модел... Не ме питайте как съм изтраяла до днес, ама пусти лекции...  Girl_hide
Иначе си имам обувки, чанта, бижута, ходих на пробен грим и прическа, говорих с Иво за букета и за това да ми намери цветя за украса на масите (трябват ми Хортензии или Картоп), поканите почти сме ги раздали, тейбълките ми са готови, само трябва да се надпишат, половината от подаръчетата за гостите са готови, за другата половина чакаме да минат баловете и Светлана да ги направи, имаме чаши, халки, свещи... тортата е избрана, остана ли нещо?? Май вече съм готова да се впусна в сесията и да не мисля за сватбата (а то това ми беше целта)...
Скоро ще се включа и със снимков материал, само трябва да нащракам всичко и да го кача на компа...
Чао милички!
give_rose
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 24, 2009, 10:58:18 »

Роси, много си хубава!  good
Били, а ти - какво стана, намери ли твоята рокля  tease ?
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 24, 2009, 17:06:35 »

Здравейте на всички!
Аз съм нова в тази тема.Сватбата ми ще е в Ямбол,но аз съм от Стара Загора и ще ме взимат от тук.И въпроса ми е,някой може ли да ми препоръча добър гримоьор,защото и идея си нямам.За прическата се уредих,но грима... NO

здравей sis4eto, аз пък съм от ямбол обаче ще ставам снаха в стара загора.  добре дошла в темата  Bravo good
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 24, 2009, 19:15:25 »

Били чакам с нетърпение да кажеш какво стана с роклята дали си избра!!!! :)Искренно се надявам да си а на Сисчето добре дошла!!!Ако можем да помагаме с нещо питай. good
Активен
pepita_b
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #95 -: май 25, 2009, 09:50:54 »

Здравейте отново!
Моля ви ако можете да ми препоръчате откаде мога да поръчам торта в стара загора кажете и да са на сносни цени. girl_impossible
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 25, 2009, 10:03:35 »

Ами нашата торта беше на 4 етажа 80 парчета и струваше 100лева.Магазинчето се намира в уличката на РДВР-то казва се Загора.Там цените определено са сносни а и тортите им са хубави.Кумската беше също от там и беше много вкусна.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 25, 2009, 10:12:38 »

А нашите торти (сватбена и кумска), както и отделните парчета - като малки тортички за всеки ще бъдат от Жанин - до Математическата. Цената на малките тортички ще е около левче, нашите торти забравих по колко ще са, но никак не бяха скъпи. Тортите там са страхотни - редовно и по всякакви поводи сме взимали от там и всички мното ги харесват...
 kiss2
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 25, 2009, 13:12:21 »

хм, аз ще се включа с мнение за Жанин вече - сватбата на която бях кума бяха поръчали торта от там - бяха я видяли там и платиха торта 60 парчета за 160 лв.
и накрая докараха една малка торта - въобще не от 60 парчета, булката беше много разочарована...
защото е видяла едно, а и доставят друго.
но пък си спомням че Мира беше ного доволна, тя ако чете да се включи..
аз имам наблюдения само от тази сватба, иначе не, незнам.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 25, 2009, 16:20:35 »

Изследванията само в Окръжна болница ли могат да се направят или и другаде. Ако ДА, къде? Колко бланки медицински трябва да нося 2 или по 2 на човек ?!
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 25, 2009, 17:04:33 »

Мила взимаш си 2 бр. медицински за сключване на брак. На мен ми бяха казали че и в ХЕИ-то може но ние ги правихме в окръжна.А пък и незнам как в Хеи при положение че и психо трябва да минаваш.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 25, 2009, 19:48:32 »

Мерси Карамел smile
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 25, 2009, 20:38:46 »

Здравейте, някой може ли да ми изпрати координати на Рене на лични. А относно фризьор - можете ли да ми препоръчате някой.
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 26, 2009, 08:26:01 »

аз чакам Били да дойде и да се похвали с роклята.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 26, 2009, 08:42:09 »

И аз проверявам, за да разбера какво става с роклята на Били blum
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: