Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:15:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135216 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 19, 2009, 12:22:53 »

сега, аз не съм отричала че има колони, ама НИКОГА!
така че, казах си мнението като гост на сватба от над 130 човека, няма пак да пиша, отидете и сами ще си направете сметка най добре.
за летен сняг и аз нямам преки наблюдения към момента.. хайде който добие да пише smile
Rachelina - ние бяхме 114 мисля че последно (или 112 или 114 се оказаха бройките накрая)
имам разпределението каквото беше при нас начертано - прами ми мейла ти на лични и ще ти пусна разпределението да видиш.

Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юни 19, 2009, 12:55:59 »

Рошко, имам чувството, че съм те раздразнила, а не съм целяла нищо подобно blush Аз не твърдя, че няма колони, а че по-скоро тази моя колежка може да е попреувеличила с тях и как МНОГО пречели...Та затова. Права си, че ние ще решим на място. Благодаря все пак good

За тази агенция Летен сняг не съм чувала. От снимките оставам с добро впечатление, но иначе незнам как са.

Да ви кажа, ние сме се насочили (май по-скоро аз ги избирам засега...) към църквата Св. Димитър. Много ми харесва, заради градинката с пейките отвън и по-сенчестото място.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 19, 2009, 21:23:00 »

Ехо! Здравейте момичета! Искам да ви се изфукам с една полуготова рокляяяя!!! Ама много съм щастлива - днес бях на проба (първа) и отидох доста притеснена, защото роклята ми е сбор от две други и не бях сигурна как се е получила... и е станалаааа!!! и съм много щастлива! Как ви се струва? Само малко ме притеснява че изглеждам леко пълна в кръста, а ми се щеше да съм като в Отнесени от вихъра - с тънко, тънко кръстче...  Girl_hide ама то хората са го казали: "Маймун седял, маймун - излязъл"  girl_wink
За Св. Димитър - и ние сме се насочили на там - от малка баба ми ме води там по празници и аз си я познавам и си я харесвам.
Но не това ни беше първото желание - в началото искахме в деня на сватбата да имаме само граждански ритуал, а църквата да е на следващия ден - точно за да имаме повече време и спокойствие... Но след доста мислене и спорове с родители се разубедихме. А и искахме да се венчаем в Храм-паметника на връх Шипка, но от там ни поискаха 1000лв за венчавка, 250 лв за хор и 750 лв да ни влезнат фотограф и видеооператор...  Oh my ... как ви се струва?  blum
Много ми се иска да ви се похваля с всичко, което сме подготвили за сватбата, но снимките са ми много пръснати, а вече съм в сесия и нямам много време да ги качвам... Нищо, ще почакам да минат изпитите и после ще ви засипя със снимки!  girl_wink

И да питам само - някой да е чувал за коли под наем в Стара Загора? Не търсим нищо особено - просто да е по- луксозна, но не чак ретро или лимузини - някое хубаво БМВ, Ауди новичко, нещо такова (и по възможност черно)!
Мерси Били (по принцип сега съм напълняла и талията ми даже е по-голяма, така че пак съм си доволна)
« Последна редакция: юни 19, 2009, 22:20:32 от rosi09 » Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 19, 2009, 22:05:29 »

Роси, хич не изглеждаш пълна в кръста, просто си супеееееееееееееееееер!!! Направо си като една принцеса. Не знам иначе как ти е талията, но роклята е страхотна  danceg
Утре май имаме две булки, а? В колко часа са им подписванията? Аз май ще застана пред обредния дом и целия ден ще стоя с количката, че имам и още една позната, която ще подписва утре, та ми се събират три булки за гледане  yahoo
Активен
ada_83
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 20, 2009, 10:00:19 »

Кои са днешните булки?
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 20, 2009, 11:02:29 »

Ех, че хубава рокля Роси  good дано само не ти пада.. при мен винаги това е проблема, когато съм без презрамки  Wink

welcome-2 на присъединилите се булки!
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 20, 2009, 13:31:14 »

Момичета, някой знае ли в колко часа е подписването на Мила?
Искам да я гледам, но не намерих къде пише часа за обредния дом  girl_impossible
Активен
sweety_girl
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 21, 2009, 16:30:01 »

Здравейте,момичета!!!Може ли да ми препоръчате евтини хотели,тъй като повечето от гостите ни няма да са от Стара Загора. thank you
Роси, ще бъдеш страхотна булка.Много ти отива роклята good
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 21, 2009, 19:28:12 »

Честито на Милаgive_rose weddingday (Били, коя е другата булка?  blush )
Щастлив семеен живот и много любов ви пожелавам!  twohearts
И чакаме разказ и снимки !  smile

Роси   и аз мисля че си много хубава! Като истинска принцеса!  good
« Последна редакция: юни 21, 2009, 19:30:19 от Slyn4o » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юни 22, 2009, 07:31:17 »

и на мене ми харесва роклята ти Роси  give_rose много добре изглеждаш, отгоре на бюста това е най любимият ми модел  blush
честито на   *db*бракуваните  pleasantry вече !!
много семейно щастие и много нови и хубави поводи за празнуване smile
Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 22, 2009, 09:49:54 »

Момичета, моля ви помагайте...много ми се иска взимане с гайда и тъпан....видях, че Мила са я взели с акордеон, кларинет и тъпан, но аз много държа на гайдата...някой да има контакти?

усмихната седмица на всички smile

sweet girl аз също ще настанявам гостите в хотел, но цените в по-големите (Орфей, Тангра, Сити, Мания, Арт) са около 60лв двойна стая, което не знам дали те устройва. Виж в по-малките хотели ... може би ще е намериш и по-добри цени.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юни 22, 2009, 10:34:45 »

Здравейте момичета  yahoo Много съм щастлива. Стана чудесна сватба. Мисля че снимките са големи и не искат да се прикачат sad В албума успях само с 1 снимка. Другите като ги прикачва ми изписва зареди снимка, а аз съм прикачила ??!!
« Последна редакция: юни 22, 2009, 11:02:56 от mila01 » Активен
Alexa_sf
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 22, 2009, 11:55:27 »

Честито Мила  give_rose... дори и от една снимка се вижда, че си мнооого хубава булка....а с изненада установих, че си точно с тази рокля, която аз искам. Моля те пиши ми откъде си я взела...(аз още от сватбата на една приятелка съм се влюбила в модела и искам точно този girl_in_love )
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 22, 2009, 11:59:40 »

Мила честито!!!! Страхотна булка си била - много красива!!! Bravo @}->--Честито , много здраве,семейно щастие и много много любов ви желая!!!Давай снимки.По принцип трябва да ги намалиш защото иначе няма да можеш да ги качиш.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 22, 2009, 14:34:54 »

Мила, много си хубава, просто си една прекрасна принцеса!!!
Честито!!! Жекая ви дълъг семеен живот, много щастие и любов
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: