Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:09:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 5
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5 (Прочетена 135194 пъти)
mirka_ak
Новак
Публикации: 12
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 5
«
Отговор #240 -:
юни 11, 2009, 10:11:21 »
здравейте и от мен! скоро ми предстои да стана булка. Много полезни неща прочетох тук. Можете ли само да ме посъветвате за подходящ ресторант за около 140 човека. Това е най-големият ни проблем.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #241 -:
юни 11, 2009, 10:28:48 »
Теди, ако пристигнете по- рано може и да успееш да дойдеш до обредния дом(ако искаш, разбира се), подписването е чак от 17 часа. Оркестъра на мен ми струва 160 лв.- по 50 на човек и 10 за бензин. Ако е само за извеждане на булка, не знам дали ще е по- евтино
Теди, за тюл предполагам по кинкалериите- има една на пазара, друга, за която се сещам е на Цар Симеон до ядките, които пекат на място- пресечката преди сладкарница Неделя. За фойерверк- има едно магазинче за разни балони, шапки и всякакви парти неща. Намира се зад универсалния магазин, на гърба на магазина, който гледа към магазин Бебе. Има парти магазин и в универсалния- на партера, там също трябва да има фойерверки.
mirka_ak, кога ви е сватбата? Подходящ за толкова хора ресторант е на ТЕЦ- а, но ако е скоро, най- вероятно няма да имат места. Друг ресторант, който поема толкова хора е Сити. Мисля, че и Мариан Палаз е голям.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #242 -:
юни 11, 2009, 10:40:16 »
Били много ми помогна, на пазара нямаше,но дано в другите да има.
Верея става за 140 ако се отвори другата зала.
Активен
mirka_ak
Новак
«
Отговор #243 -:
юни 11, 2009, 11:21:46 »
чували ли сте някакви отзиви за Мериан Палас сватбата ще е към края на септември а Марица Изток е зает за съжаление бях кума там и много ми хареса
Активен
sweety_girl
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #244 -:
юни 11, 2009, 12:31:37 »
Здравейте и от мен !!! Аз също
тук
.Форумът ви е страхотен
!!!Поздравления!!!Страшно много улеснявате бъдещите булки при избора им за абсолютно всичко. Нашата
ще бъде на 20.09.2009 в Стара Загора. Прочетох много хубави неща за гримьорката Рене. Ще бъда много благодарна, ако някой ми изпрати номера й на лични
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #245 -:
юни 11, 2009, 14:14:11 »
Били, мисля кацаме около 13:30 до стара загора е около два, три часа. Значи освен направо с колата и багажа да паркираме пред обдерния дом. Ще направя всичко възможно да дойда да те видя даже и обелечена в дънки
Активен
tony_iv
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #246 -:
юни 11, 2009, 22:02:42 »
mirka_ak нашата сватба беше в Мериан палас и мога да кажа, че съм много доволна. Ние сами си правихме организацията, но получихме пълно съдействие от управителката. Ползвахме ресторанта, конферентната зала също беше ангажирана за сватба. Зависи колко хора ще бъдете. Моят съвет е отидете и говорете директно с управителката на хотела. Нашето мнение е че не сме дали повече пари от това което бихме платили в някои от често споменаваните ресторанти. Ако те интересуват повече подробности аз съм насреща, ще помагам.
Активен
mirka_ak
Новак
«
Отговор #247 -:
юни 12, 2009, 08:13:41 »
много ти благодаря tony всъщност се двоумим между него и ресторант Тифани а за Мериан Палас ни казаха куверт от 40 лева и някакви такси за внасяне на алкохол а ти използва ли агенция за украса на ресторанта
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #248 -:
юни 12, 2009, 08:30:22 »
Карамелка, сложила си нови снимки в албума и не си се похвалила
Страхотни стеееееееееееееееееееее
Направо много ви се радвам
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
юни 12, 2009, 08:46:23 »
Да Били сложих още снимки. @}->--Тези са от фотографа и аз много ги харесвам.Имам още ама все нямам време да ги кача.А я да питам Мила е само след седмица булка няма ли да каже до къде са вече стигнали.Хайде чакам отговор.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #250 -:
юни 12, 2009, 14:11:40 »
Здравейте. Остана само да разпределя гостите по масите, което се оказа не лека задача. Свекървата иска едва ли не всичките й гости да са с лице към дансинга, тяхните маси да не са до колона... и вече започвам да се изнервям. Да не сме на театър. Ако иска моите гости да ги сложа в другата зала
Другата седмица ще ми е по-натоварено ( срещи с оператор, ритуална зала и църква)
Трябва да поръчаме алкохола,безалкохолното и букета.
А сега обикалям по магазините да си харесвам някои подаръци от по-близките ми роднини.
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #251 -:
юни 12, 2009, 14:52:48 »
Мила, съчувствам ти! Това със свекървата е много гадно! Кажи и на жената, че когато тя си прави сватба може да си подреди хората, както си реши и да не ти се меша. Аз много се дразня така и не позволявам да ми се бъркат в организацията. Дори някой ако иска да даде идея пита "може ли да предложа" или нещо такова, напълно дресирани са всички
Ако не става с добо, в крайна сметка нека е с лошо- скарай и се, няма да ти скапва настроението, я. Успех, мила и горе главата
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
юни 12, 2009, 15:19:56 »
Свекъра веднъж уж на майтам се изказа, че който плащал той поръчвал музиката!!! И сега определят какво ще се пие и по колко на човек на сватбата. Момичета, дано да не попадате в положение , в което да сте зависими от някого. Ама то е до възпитание и толерантност. И майкини плащат , но не си налагат мнението, а само съветват.
Дано всичко мине добре . Ще разказвам
И забравих да ви споделя. Не ни попитаха какво искаме за сватбата подарък или парички, ами решили,че ще ни купуват телевизор. И уж ние трябваше да си го изберем, но като гледам свекъра вече го е избрал. Просто не издържам. А милото не иска да му казва, да ни дадат пари и ние да си купим каквото решим, защото щели да се разсърдят
Боже... ще полудея!
«
Последна редакция: юни 12, 2009, 15:24:17 от mila01
»
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #253 -:
юни 12, 2009, 15:52:28 »
Мила разбирам те напълно аз накрая бях по същия начин като теб имах чувството че ще полудея.Защото колкото и предварително да си организираш нещата винаги има до последно неща за уреждане и тогава ти е напрегнато и всеки те занимава с какво ли не, така че те разбирам.Аз няколко дни преди сватбата виках само да мине даже ми беше вече безралично само исках да мине защото нямах нерви.Но СПОКО още малко и се постарай да не им обръщаш внимание колкото и да ти е трудно.В крайна сметка излиза много нерви, бързане и организиране за няколко си часа които даже не усещаш от превъзбуда и на другия ден като се събудиш всичко е по старо му.Но спомена остава за цял живот а и това е ВАШИЯ ДЕН!!!Насладете му се и не позволявайте да ви разалят празника.
Стискам палци да мине всичко както си мечтаеш!!!
«
Последна редакция: юни 12, 2009, 15:54:43 от karamele
»
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #254 -:
юни 12, 2009, 16:37:45 »
Благодаря ти Карамел, дано наистина всичко мине добре.
и аз като теб казвам, ох само да мине! Май само аз си мисля, че това е нашия ден. Свекъра си мисли,че е неговия....нали прави сватба на сина си
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...