Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:16:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 5  (Прочетена 135223 пъти)

Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 26, 2009, 09:23:04 »

И аз чакам Били да се похвали  smile
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 26, 2009, 09:43:44 »

Хайде Били всички чакаме с нетърпение!!!! tease Дано си избрала нещо!!!
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 26, 2009, 10:03:42 »

за последните 2 часа проверявам темата за 10 път.  Някой няма ли GSM на Били да и подскаже, че всички сега "Тебе чакат"  yahoo
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 26, 2009, 20:55:43 »

Чак ме е срам, че ме чакате така  blush  Сори, че се забавих, но исках да ви покажа и снимка. За съжаление пак няма да мога sad В събота си харесах рокля  yahoo Започнахме обиколката от магазин Манийка. Още там си харесах модел, но реших, че не може да си взема първата пробвана рокля и тръгнахме по другите магазини. Така и не можах да си харесам нищо, което да ми стои така, както тази в Манийка. Стигнах до магазин Сияна(нарочно исках да отида заради името- нали и моята щерка носи това име) и се отказах да обикалям повече. Върнах се, взеха ми мерки и се разбрахме през Юли да отида за втора проба, че да е по- близо до сватбата. Направих си и две снимки, но чакам една мацка да ми ги пусне на пощата, че тя снима с нейния апарат, но нещо и се е скапал нета  cray Искаше ми се да получа снимките и тогава да пиша, но като видях, че чакате и ми стана гузно  blum Като ми ги изпрати ще ги пусна веднага  danceg
Активен
Slyn4o
Сватбар

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 26, 2009, 20:59:10 »

funnytooth Били, точно проверих дали си писала , и докато видя другите теми ти си пуснала твоя пост  girl_wink
Супер, много се радвам, ама сега пак ще ни държиш в напрежение, ей , момиче  girl_impossible shok
 weddingday
Най-важното обаче е че си намерила твоята рокля! Поздравления от мен give_rose
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 27, 2009, 06:24:51 »

Били, важното че си харесала.  тази Маниийка предполагам е в Асеновград, нали?  Аз да попитам при полувение, че няма да имам възможност да отивам на проби юни месец какво ще ме посъветвате? МИслех да я взема сега като се прибера в БГ.
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 27, 2009, 08:58:54 »

tea_75 моята я купих направо. И аз първата,която пробвах беше в Манийка и много ми хареса, но все пак това беше първия магазин в който влизам и реших да разгледам и в другите. Роклята я купих от Александра, само малко ми я скъсиха и стесниха, но това стана за 2 часа.
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 27, 2009, 10:59:48 »

Честито Били!!! *YAHOO*Радвам се че си успяла да си избереш роклята.С нетърпение ще чакам и снимките.А другите какво става с вас защо тези дни сте толкова пасивни?Споделете как ви върви подготовката. smile
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 27, 2009, 11:03:54 »

Честито Били!!! *YAHOO*Радвам се че си успяла да си избереш роклята.С нетърпение ще чакам и снимките.А другите какво става с вас защо тези дни сте толкова пасивни?Споделете как ви върви подготовката. smile

az iskah да я купя от стара загора направо. въобще не ми се обикаля и ходи до асеновград  sad Кумата се прибра преди 2 дни в БГ и каза, че в Варна имало една страхотна рокля.  Вика, ако аз се омъжвах отново тази щеше да е. Разбира се това е относително, но само споделям.
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 27, 2009, 11:11:52 »

А ти кога се прибираш в БГ? А за ходенето до Асеновград не е задължително.Аз не бях очарована независимо че и аз оттам си взех роклята.В Стара Загора няма голям избор но в Галината имат много хубави модели.
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 27, 2009, 12:55:44 »

Аз въобще не съм си и мислила да обикалям Асеновград. Студентка съм в София и между лекциите изръшках всички салони тук... вярно цените са космически и в началото ми беше неудобно да меря нещо, което със сигурност няма да взема, но се видях с такива модели от толкова страхотни материи, че хич не съжалявам за загубеното време. Иначе от малка все заглеждах витрините на Галината и все съм си мислела, че моята рокля ще е от там... А то взе че така и стана - в събота си поръчах роклята - такава за каквато винаги съм  мечтала... На 18.06 съм на проба... дано я направят както трябва...
А иначе Теа, мисля че ако харесаш модел и той е твоя номер, няма да има проблем да ти я дадат веднага (може би само ще са нужни разни малки корекции).

give_rose
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 27, 2009, 17:00:07 »

благодаря ви момичета. успокоих се.
аз съм записла в бележника името на Галината и имената на още няколко магазина споменавахте. 
сега летим в края на седмицата и във вторник по план трябва да съм в Стара Загора. 
преди това имаме около 100 неща да свършим и вторник съм на обиколка по магазините  shok  Само, където не познавам града, а то няма как да водя половинката с мен.  Сигурно ще взема маман и свекито и ще направим обиколка по жеснки. мислите ли че е добра идея или да взема приятелка, вместо майките?

другия ми въпро е последно на коя сладкарница се спряхте за торта.  Аз както съм на диета не знам по какъв начин ще дегостирам. отново майките ще са включени в избора за да не се чувстват на страна от събитието  Bravo
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 27, 2009, 17:25:19 »

Здравеите момичета.... На мен също ми предстои  Сватбаааа и то скоро..... честичко гледам из форума за идейки, но не съм се осмелявала да пиша ....  blush все още съм нова  Rabit , но ако мога и аз ще Ви помагам ..... girl_wink Поздравявам Ви за хубавото форомче на мен много ми помага  Sunshine
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 27, 2009, 17:53:21 »

е защо да не се осмеляваш да пишеш, според мен тук няма лоши хора. поне аз не съм попаднала на такива, напротив всички са много отзивчиви и помагат с каквото могат.
добре дошла сред нас.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: май 27, 2009, 19:01:41 »

Момичета, току- що си отворих пощата и какво да видя- имам снимкииииииииииииииииииииииииии  yahoo  tease  danceg Точно сега се прикачват в албума. Роклята ми е малка и отзад една от продавачките я придържа. Аз съм далеч по- ниска, но съм стъпила на едно тръупче, за да не се набръчка роклята. Отстрани има една бродерия по дължината на цялата рокля. Сега остава само до 10- ти юли да сваля още 7- 8 кг и всичко ще бъде супееееееееееер.
Теа, ако имаш нужда от помощ, аз съм насреща, мога да ти бъда пътеводител за булчинските магазини. Те и без това са 3- 4 и са на едно и също място.
А, щях да пропусна за малко- днес си взех и тиара за главата
сем.Михови, защо се притесняваш да пишеш,ние никой не сме захапали (поне за сега  pardon). Кажи до къде си с подготовката, виждам, че събитието е близо
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: