Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:35:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част (Прочетена 176305 пъти)
galina79
Любопитен
Публикации: 26
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част
«
Отговор #225 -:
юни 13, 2009, 16:48:55 »
И аз се записвам в темичката.Мислехме да чакаме да мине сватбата/19.09.2009/,но решихме,че е по-добре вече да действаме по въпроса за бебче.Че то не се знае дали ще стане веднага.Пия фолиева киселина от 4 месеца и витамини герикапс.През януари последно си правих изследвания-цитонамазка,микробиология и хламидии.Всичко беше наред.Не знам дали е нужно сега пак да направя същите изследвания.Имам леко течение и малко се притеснявам.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #226 -:
юни 13, 2009, 17:48:43 »
Добре дошла,желая ти скоро да видиш двете чертички и да преминеш в следващата темичка.
Активен
Lili78
Ентусиаст
Публикации: 69
«
Отговор #227 -:
юни 14, 2009, 06:34:49 »
galina79
, добре дошла и късмет. Тези изследвания по принцип се правят веднъж годишно, така че не би трябвало да ги повтаряш, ако си била със същия партньор оттогава и имате ексклузивна връзка. Но за течението отиди да те видят; може да са гъбички и е добре да се излекуват, преди да започнете опитите. Но не се притеснявай прекалено - щом е леко и нямаш болки и температура, едва ли е нещо сериозно, а гъбичките лесно се лекуват, ако се хванат рано.
maca89
, тихичко честито, дано това е желана новина и за двама ви. Много да се пазиш.
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #228 -:
юни 14, 2009, 11:41:57 »
galina79
,Добре дошла в темичката!Стискаме палци да си тръгваш по-скоро от тук @}->--Относно изследванията и аз мисля,че няма нужда да ги повтаряш , а за течението-аз също имам но лекарката каза,че било нормално и всички изследвания са ми много добри,така,че не се притеснявай!!!Питай все пак ,нищо не губиш от едно презастраховане за свое спокойствие
maca89
,аз съм на мнение да поизчакаш още мъничко,дори и с кръвния тест.Лекарката сигурно също ще те посъветва да изчакаш известно време и пак да отидеш,поне при мен беше така,нищо не можа да каже от начало и просто чакахме.Не ти пречи да си следиш с тестовете за бременност,поне аз така мисля,не съм много компетентна
И едно благодаря,на всички момичета,извинявайте ,че ви занимавам с мойте дилемки @}->--Ходих аз на преглед и ми казаха да не се притеснявам-било нормално и щяло да ми дойде,явно хормоните ми още не са се успокоили :\Могло да има забавяне и от резките температурни промени,така,че няма бебе и чакаме лелката
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #229 -:
юни 14, 2009, 17:34:22 »
galina79 добре дошла в нашата темичка. Пожелавам ти по скоро да бягаш от тук,както ти така и всички ние които от доста време искаме да избягаме и да идем в другата темичка за бъдещите мами
Активен
galina79
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #230 -:
юни 14, 2009, 20:19:45 »
Благодаря Ви момичета за топлото посрещане сред вас.Обмислям да отида на гинеколог след 1 седмица като ми свърши цикъла.Малко ме притеснява това течение и наистина ще съм по-спокойна след преглед при лекаря.Дано наистина да не се задържам много тук.Желая го от сърце и на вас.Поне ме успокоихте,че не е нужно толкова скоро пак да пускам такива изследвания.Проблема е,че миналата година през септември имах хламидии и лежах в болница,за да е по-ефективно лечението.Лекарствата ги приемах венозно-sumamed,а след болницата ги пих по схема.През януари изследванията ми бяха добри.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #231 -:
юни 14, 2009, 20:34:56 »
galina79,
добре дошла и кратко задържане при нас, скоро да се местиш към бременната темичка!
Ani,
няма за какво да се извиняваш. Това, през което мина, не е шега работа, така че дай си време, всичко ще си дойде на място. С каквото можем, с удоволствие ще помагаме. Някъде бях чела, че хормоните от бременността се чистели до една година след нея. Малко невероятно ми звучи, но откъде да знае човек. Може би в такъв срок са възможни отклонения от нормалния цикъл. Моят аборт беше преди 5 месеца и цикълът ми все още не е станал като преди него. Пак си е на същия интервал от време, но е по-продължителен.
Иначе относно първото посещение на лекар след положителен тест, моята гинеколожка казва, че трябва да се направи в края на 4-та г.с. или в началото на 5-та г.с. Тогава се гледа на ултразвук, ако е коремен ехографа - в края на 5-та или началото на 6-та г.с. Зависи си от апаратурата, с която разполагат.
Maca89,
ти в коя гестационна седмица си от първия ден на последния ти цикъл?
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #232 -:
юни 15, 2009, 08:27:17 »
Аз четох някъде, че след аборт лесно се забременява - знаете ли подобно нещо? не ми се вярва, при положение, че хормоните са объркани толкова време след това...
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #233 -:
юни 15, 2009, 08:34:30 »
Моя приятелка забременя 2 месеца след аборт
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #234 -:
юни 15, 2009, 08:43:53 »
Цитат на: Lili78 в юни 15, 2009, 08:27:17
Аз четох някъде, че след аборт лесно се забременява - знаете ли подобно нещо? не ми се вярва, при положение, че хормоните са объркани толкова време след това...
Точно, защото хормоните са объркани става най-лесно. Познавам доста бебета родени месец-два след като майката е направила аборт.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #235 -:
юни 15, 2009, 10:09:48 »
Аз мисля, че е индивидуално. Моят, както казах беше преди 5 месеца, от 2 и половина месеца бебеправим. Засега няма резултат, а предното забременяване беше от първия месец опити (off: извинявам се на момичетата, на които такива писания, от първия месец, от втория месец, са им неприятни, имаше дълга дискусия преди време по темата). Чувала съм и за случаи на такова бързо забременяване след аборт и успешно износена бременност. Така че според мен всичко зависи от комплексни фактори. Каквото такова, няма да се предаваме.
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #236 -:
юни 15, 2009, 12:15:50 »
момичета днес ходих на лекар оказа се че съм бременна в 4г.с искам да ви благодаря за полезните и добри съвети, които ми дадохте.БЛАГОДАРЯ ВИ И ВИ ЖЕЛАЯ В НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ И ВИЕ ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ С ТАКАВА НОВИНА И ДА НАПУСНЕТЕ ТАЗИ ТЕМА
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #237 -:
юни 15, 2009, 16:19:43 »
vanessssa, какво става с теб? Ходи ли на лекар след трите Шуърчека?
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #238 -:
юни 15, 2009, 22:47:59 »
Цитат на: Рени в юни 15, 2009, 16:19:43
vanessssa, какво става с теб? Ходи ли на лекар след трите Шуърчека?
Ще пиша в сряда- тогава ще ходя в "Щерев" , но вече няма бебе
«
Последна редакция: юни 15, 2009, 22:49:48 от vanessssa
»
Активен
Lili78
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
юни 15, 2009, 22:55:29 »
vanessssa, съжалявам, миличка. Кураж и горе главата. Разпитай ги хубаво в сряда и не губи надежда. Прегръдки от мен.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...