Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:35:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 176305 пъти)

galina79
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #225 -: юни 13, 2009, 16:48:55 »

И аз се записвам в темичката.Мислехме да чакаме да мине сватбата/19.09.2009/,но решихме,че е по-добре вече да действаме по въпроса за бебче.Че то не се знае дали ще стане веднага.Пия фолиева киселина от 4 месеца и витамини герикапс.През януари последно си правих изследвания-цитонамазка,микробиология и хламидии.Всичко беше наред.Не знам дали е нужно сега пак да направя същите изследвания.Имам леко течение и малко се притеснявам.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 13, 2009, 17:48:43 »

Добре дошла,желая ти скоро да видиш двете чертички и да преминеш в следващата темичка.
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #227 -: юни 14, 2009, 06:34:49 »

galina79, добре дошла и късмет. Тези изследвания по принцип се правят веднъж годишно, така че не би трябвало да ги повтаряш, ако си била със същия партньор оттогава и имате ексклузивна връзка. Но за течението отиди да те видят; може да са гъбички и е добре да се излекуват, преди да започнете опитите. Но не се притеснявай прекалено - щом е леко и нямаш болки и температура, едва ли е нещо сериозно, а гъбичките лесно се лекуват, ако се хванат рано.

maca89, тихичко честито, дано това е желана новина и за двама ви. Много да се пазиш.
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юни 14, 2009, 11:41:57 »

galina79,Добре дошла в темичката!Стискаме палци да си тръгваш по-скоро от тук @}->--Относно изследванията и аз мисля,че няма нужда да ги повтаряш , а за течението-аз също имам но лекарката каза,че било нормално и всички изследвания са ми много добри,така,че не се притеснявай!!!Питай все пак ,нищо не губиш от едно презастраховане за свое спокойствие Wink
maca89,аз съм на мнение да поизчакаш още мъничко,дори и с кръвния тест.Лекарката сигурно също ще те посъветва да изчакаш известно време и пак да отидеш,поне при мен беше така,нищо не можа да каже от начало и просто чакахме.Не ти пречи да си следиш с тестовете за бременност,поне аз така мисля,не съм много компетентна blush
И едно благодаря,на всички момичета,извинявайте ,че ви занимавам с мойте дилемки @}->--Ходих аз на преглед и ми казаха да не се притеснявам-било нормално и щяло да ми дойде,явно хормоните ми още не са се успокоили :\Могло да има забавяне и от резките температурни промени,така,че няма бебе и чакаме лелката huhhuh.gif
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 14, 2009, 17:34:22 »

galina79 добре дошла в нашата темичка. Пожелавам ти по скоро да бягаш от тук,както ти така и всички ние които от доста време искаме да избягаме и да идем в другата темичка за бъдещите мами
Активен
galina79
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #230 -: юни 14, 2009, 20:19:45 »

Благодаря Ви момичета за топлото посрещане сред вас.Обмислям да отида на гинеколог след 1 седмица като ми свърши цикъла.Малко ме притеснява това течение и наистина ще съм по-спокойна след преглед при лекаря.Дано наистина да не се задържам много тук.Желая го от сърце и на вас.Поне ме успокоихте,че не е нужно толкова скоро пак да пускам такива изследвания.Проблема е,че миналата година през септември имах хламидии и лежах в болница,за да е по-ефективно лечението.Лекарствата ги приемах венозно-sumamed,а след болницата ги пих по схема.През януари изследванията ми бяха добри.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 14, 2009, 20:34:56 »

galina79, добре дошла и кратко задържане при нас, скоро да се местиш към бременната темичка!  give_rose
Ani, няма за какво да се извиняваш. Това, през което мина, не е шега работа, така че дай си време, всичко ще си дойде на място. С каквото можем, с удоволствие ще помагаме. Някъде бях чела, че хормоните от бременността се чистели до една година след нея. Малко невероятно ми звучи, но откъде да знае човек. Може би в такъв срок са възможни отклонения от нормалния цикъл. Моят аборт беше преди 5 месеца и цикълът ми все още не е станал като преди него. Пак си е на същия интервал от време, но е по-продължителен.
Иначе относно първото посещение на лекар след положителен тест, моята гинеколожка казва, че трябва да се направи в края на 4-та г.с. или в началото на 5-та г.с. Тогава се гледа на ултразвук, ако е коремен ехографа - в края на 5-та или началото на 6-та г.с. Зависи си от апаратурата, с която разполагат. Maca89, ти в коя гестационна седмица си от първия ден на последния ти цикъл?
Активен
Lili78
Ентусиаст
**

« Отговор #232 -: юни 15, 2009, 08:27:17 »

Аз четох някъде, че след аборт лесно се забременява - знаете ли подобно нещо? не ми се вярва, при положение, че хормоните са объркани толкова време след това...
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юни 15, 2009, 08:34:30 »

Моя приятелка забременя 2 месеца след аборт good
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юни 15, 2009, 08:43:53 »

Аз четох някъде, че след аборт лесно се забременява - знаете ли подобно нещо? не ми се вярва, при положение, че хормоните са объркани толкова време след това...

Точно, защото хормоните са объркани става най-лесно. Познавам доста бебета родени месец-два след като майката е направила аборт.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юни 15, 2009, 10:09:48 »

Аз мисля, че е индивидуално. Моят, както казах беше преди 5 месеца, от 2 и половина месеца бебеправим. Засега няма резултат, а предното забременяване беше от първия месец опити (off: извинявам се на момичетата, на които такива писания, от първия месец, от втория месец, са им неприятни, имаше дълга дискусия преди време по темата). Чувала съм и за случаи на такова бързо забременяване след аборт и успешно износена бременност. Така че според мен всичко зависи от комплексни фактори. Каквото такова, няма да се предаваме. smile
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юни 15, 2009, 12:15:50 »

момичета днес ходих на лекар оказа се че съм бременна в 4г.с искам да ви благодаря за полезните и добри съвети, които ми дадохте.БЛАГОДАРЯ ВИ И ВИ ЖЕЛАЯ В НАЙ- СКОРО ВРЕМЕ И ВИЕ ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ С ТАКАВА НОВИНА И ДА НАПУСНЕТЕ ТАЗИ ТЕМА  give_rose give_rose give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 15, 2009, 16:19:43 »

vanessssa, какво става с теб? Ходи ли на лекар след трите Шуърчека?
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юни 15, 2009, 22:47:59 »

vanessssa, какво става с теб? Ходи ли на лекар след трите Шуърчека?

Ще пиша в сряда- тогава ще ходя в "Щерев" , но вече няма бебе cray cray cray
« Последна редакция: юни 15, 2009, 22:49:48 от vanessssa » Активен
Lili78
Ентусиаст
**

« Отговор #239 -: юни 15, 2009, 22:55:29 »

vanessssa, съжалявам, миличка. Кураж и горе главата. Разпитай ги хубаво в сряда и не губи надежда. Прегръдки от мен.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: