Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:30:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част  (Прочетена 157211 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юли 23, 2009, 15:44:19 »

Да се включа и аз най-на края в любимата ми тема.Да е живот и здраве да се роди живо и здраво и нашето бебе -ще спи в това
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #406 -: юли 23, 2009, 15:52:07 »

Ей, Кали това кошче е разкошно  girl_in_love
Хукита, скрина е 222лв. И да се похваля че вече и той и леглото са вкъщи сглобени  danceg Сега трябва да се поизмиришат, че  stink
Сгъваемите кошарки и аз много ги харесвам  good По натам ще си вземем. Стават за игра вкъщи и като пътуваме  за спане  good

Offtopic Защо така са ни омешали постовете от отчетната тема с тази?!
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юли 23, 2009, 16:03:31 »

Аз попрочетох доста мнения за стерилизатори и общо взето този на Чико е най-хваленият именно, защото събира всякакви шишета и не само с марка Чико.
А, точно това ме интересуваше!  good Защото тъкмо се чудех как да разбера дали един стерилизатор на една фирма събира каквито и да е шишета на друга фирма. И сега, не се смейте, тъй като не съм виждала такова нещо на живо- а събира ли помпа за кърма?  crazy biggrin
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #408 -: юли 23, 2009, 16:10:38 »

Феникс, дано не се смеят много, че и аз това искам да питам  blum
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юли 24, 2009, 13:45:40 »

А, точно това ме интересуваше!  good Защото тъкмо се чудех как да разбера дали един стерилизатор на една фирма събира каквито и да е шишета на друга фирма. И сега, не се смейте, тъй като не съм виждала такова нещо на живо- а събира ли помпа за кърма?  crazy biggrin
Маслинчето написа, че събира и помпа за кърма.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 24, 2009, 15:48:50 »

Да се включа: - относно стерилизаторите. Всички стават за шишета, които не са от същата марка ... Общо взето стерилизаторът представлява една пластмасова кутия, в която можеш да сложиш всичко на куп ....
Моят е Togex: http://smehurko.com/catalog/product_info.php?products_id=2304&osCsid=b089ec90018c52166e31411505f335cd   Шишетата, бибероните, помпата са на Нук и всичко слагам вътре и затварям капака! С 200 мл вода и 4 минути в миктовълновата - всичко е готово!  good
За коланите след раждане - аз си взех един от санитарния магазин. Не помня какво производство беш , мисля че към 35 лв, размер S. Много е важен размера ... Носих го точно 2 дни, през които така или инъче бях само в леглото, понеже не можех да ставам ... Митко ми го стягаше, понеже сама не можех .... и до там. За ефект - със сигурност има, усещането на стегнатост е на 100%, даже след няколко часа носене, като го разкопчеех и се усещаше една разпуснатост ... но така или инъче повече нямах нужда от него.
Мислих клин да взимам, но в горещите летни дни едва ли щеше да е много комфортно ...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 25, 2009, 10:17:45 »

Момичета искам да ви попитам нещо - тези килимчета за актвна гимнастика, за колко голямо бебе са подходящи, че мисля скоро да купим на малкия и да знам дали сега ще можем да го ползваме или да изчакам с покупката. smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юли 25, 2009, 10:41:32 »

Момичета искам да ви попитам нещо - тези килимчета за актвна гимнастика, за колко голямо бебе са подходящи, че мисля скоро да купим на малкия и да знам дали сега ще можем да го ползваме или да изчакам с покупката. smile

На Коско му подариха такова на погачата (т.е. на 40 дни беше), но изобщо не го впечатли, нито тогава, нито по-късно, като стана на 1г. се заигра с нея, но за кратко!
Аз лично не го препоръчвам!
Но всяко детенце е различно!

Според мен Активната гимнастика е за 6+ месеца!
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: юли 25, 2009, 11:05:40 »

Аз не си спомням кога точно купихме активанта гимнастика, но след като детето започне да се оглежда по играчките, може да се ползва.  good То не че и по-рано не можеш да го слагаш там, но той просто ще си лежи и няма да се заиграва.  pardon
Слагахме го така, че с ръчички да стига играчките и той много се радваше и се забавляваше.  yahoo Наистина всяко дете е различно и не е сигурно дали ще му хареса, но на повечето им харесва, особено играчките с огледалото. Аз закачвах най-отгоре и такава играчка за леглото, която се върти и пее и няма да ви казвам каква радост беше и как се опитваше да хване мечетата, които се въртяха.  Girl_hide
И още нещо - не виждам смисъл да се дават много пари за нея, защото все си е килимче с играчки и детето не прави разлика дали е 50 или 150 лв, но това си е мое мнение.  pardon
« Последна редакция: юли 25, 2009, 11:07:32 от maria_lakova » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юли 25, 2009, 11:08:12 »

Аз скоро бях взела за подарък такава активна гимнастика и пишеше на нея 0+, но като се замисля реално това поредната мода... в края на краищата е една постелка с играчки и много много по-добра гимнастика можем да правим ние на бебето отколкото да го сложим на някакво килимче и да очакваме, че ще извършва някакви движения.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: юли 25, 2009, 11:17:10 »

Активната гимнастика не замества гимнастиката като такава, а просто е за забавление.  good В интерес на истината при малко по-голяма изобретателност всеки може да си направи сам, стига да му се занимава!  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юли 25, 2009, 11:47:37 »

на нас ни подариха един голям гриф с играчки, който може да се сложи и на кошара и на количка, но има много играчки и пеещи и вибриращи и с огледало  /ехх тези огледала направо голяма радост пада/ и ние за това не взехме такава активна гимнастика, като има пеещи и цветни играчи на кошарата наистина няма смисъл   good , така че Роди моя съвет е да купите една по-голяма играчка с огледало или някоя пееща, която се върти за кошарата
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юли 25, 2009, 12:03:21 »

Роди, ние с Иво подарихме на нашата племеница активна гимнастика като стана на 4 месеца. Взехме я от тези, на които играчките като ги натиснеш свирят и шумят. Голяма игра падна. Аз обаче си мисля, че на погачата му някои от хората, които ще дойдат ще попитат от какво имате нужда и можеш да кажеш на някой ваш близък да ви подари. Така, че спокойно можеш да изчакаш с покупката.
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юли 26, 2009, 10:31:12 »

и на нас ни подариха на погачата, ама Крис изобщо не и се радваше колкото очаквах, съвсем не мисля че е задължително да се купува може и без нея  good
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 27, 2009, 11:42:19 »

Искам да ви се похваля,че в събота излизахме да разглеждаме по-сериозно по магазините и си набелязахме перде за детската стая, но най-много се радвам,че си харесахме и кошара *YAHOO*Точно такава,каквато отдавна искам,но съм я виждала само в американските сайтове:
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-27-16/64-2009-03-08-14-13-16
А после като се махне предната решетка става на канапе...Лека е,на колелаца,естествено дърво,с едно чекмедже отдолу,на нива е.Ще поръчаме и скрин за повиване към него yahoo
Искам обаче да ви помоля отново за съвет за количката :girlhide:Спряхме се на 3 модела последно,макар мъжа ми да продължава да настоява на Чикото:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_10/products_id/6821
Мен ме притеснява това,че вече се произвеждат в Китай,а парите никак не са малко =]И като цветове е ограничен изборът.
А сега видяхме,че има много хубава промоция на Джейн:
http://www.kasidabg.com/product_info_manufacturers_id-0-products_id-11867.html
като пак включва всичко,но все пак се прави в Испания,а и 350лв. по-малко са си пари....И цветове има,а аз искам нещо неотрално,че да се ползва и за второ детенце живот и здраве и дай боже да е мома Girl_hide!
Харесах и още една,ама и тя е скъпичка, като сложиш и другите части:
http://www.kasidabg.com/bebeconfort-high-treck-choco-mint-2009.html
Но може да си вземем друг кош за кола,дето да е по-евтин,защото бебо ще е зимен и за мен е по-важно да има кош за новородено,че и както пътуваме....
Та, ако може да ме посъветвате като качество най-вече към коя да се насочим =]и да се свършва,че ми писна вече tease
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: