Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:30:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 6 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част (Прочетена 157211 пъти)
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Отг: Покупки за бебето и детето - 6 част
«
Отговор #405 -:
юли 23, 2009, 15:44:19 »
Да се включа и аз най-на края в любимата ми тема.Да е живот и здраве да се роди живо и здраво и нашето бебе -ще спи в това
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #406 -:
юли 23, 2009, 15:52:07 »
Ей,
Кали
това кошче е разкошно
Хукита
, скрина е 222лв. И да се похваля че вече и той и леглото са вкъщи сглобени
Сега трябва да се поизмиришат, че
Сгъваемите кошарки и аз много ги харесвам
По натам ще си вземем. Стават за игра вкъщи и като пътуваме за спане
Защо така са ни омешали постовете от отчетната тема с тази?!
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #407 -:
юли 23, 2009, 16:03:31 »
Цитат на: ♥ Zahira ♥ в юли 23, 2009, 12:46:57
Аз попрочетох доста мнения за стерилизатори и общо взето този на Чико е най-хваленият именно,
защото събира всякакви шишета и не само с марка Чико
.
А, точно това ме интересуваше!
Защото тъкмо се чудех как да разбера дали един стерилизатор на една фирма събира каквито и да е шишета на друга фирма. И сега, не се смейте, тъй като не съм виждала такова нещо на живо- а събира ли помпа за кърма?
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #408 -:
юли 23, 2009, 16:10:38 »
Феникс, дано не се смеят много, че и аз това искам да питам
Активен
Zahira
«
Отговор #409 -:
юли 24, 2009, 13:45:40 »
Цитат на: Fenix в юли 23, 2009, 16:03:31
А, точно това ме интересуваше!
Защото тъкмо се чудех как да разбера дали един стерилизатор на една фирма събира каквито и да е шишета на друга фирма. И сега, не се смейте, тъй като не съм виждала такова нещо на живо- а събира ли помпа за кърма?
Маслинчето написа, че събира и помпа за кърма.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #410 -:
юли 24, 2009, 15:48:50 »
Да се включа: - относно стерилизаторите. Всички стават за шишета, които не са от същата марка ... Общо взето стерилизаторът представлява една пластмасова кутия, в която можеш да сложиш всичко на куп ....
Моят е Togex:
http://smehurko.com/catalog/product_info.php?products_id=2304&osCsid=b089ec90018c52166e31411505f335cd
Шишетата, бибероните, помпата са на Нук и всичко слагам вътре и затварям капака! С 200 мл вода и 4 минути в миктовълновата - всичко е готово!
За коланите след раждане - аз си взех един от санитарния магазин. Не помня какво производство беш , мисля че към 35 лв, размер S. Много е важен размера ... Носих го точно 2 дни, през които така или инъче бях само в леглото, понеже не можех да ставам ... Митко ми го стягаше, понеже сама не можех .... и до там. За ефект - със сигурност има, усещането на стегнатост е на 100%, даже след няколко часа носене, като го разкопчеех и се усещаше една разпуснатост ... но така или инъче повече нямах нужда от него.
Мислих клин да взимам, но в горещите летни дни едва ли щеше да е много комфортно ...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #411 -:
юли 25, 2009, 10:17:45 »
Момичета искам да ви попитам нещо - тези килимчета за актвна гимнастика, за колко голямо бебе са подходящи, че мисля скоро да купим на малкия и да знам дали сега ще можем да го ползваме или да изчакам с покупката.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #412 -:
юли 25, 2009, 10:41:32 »
Цитат на: Rodi в юли 25, 2009, 10:17:45
Момичета искам да ви попитам нещо - тези килимчета за актвна гимнастика, за колко голямо бебе са подходящи, че мисля скоро да купим на малкия и да знам дали сега ще можем да го ползваме или да изчакам с покупката.
На Коско му подариха такова на погачата (т.е. на 40 дни беше), но изобщо не го впечатли, нито тогава, нито по-късно, като стана на 1г. се заигра с нея, но за кратко!
Аз лично не го препоръчвам!
Но всяко детенце е различно!
Според мен Активната гимнастика е за 6+ месеца!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #413 -:
юли 25, 2009, 11:05:40 »
Аз не си спомням кога точно купихме активанта гимнастика, но след като детето започне да се оглежда по играчките, може да се ползва.
То не че и по-рано не можеш да го слагаш там, но той просто ще си лежи и няма да се заиграва.
Слагахме го така, че с ръчички да стига играчките и той много се радваше и се забавляваше.
Наистина всяко дете е различно и не е сигурно дали ще му хареса, но на повечето им харесва, особено играчките с огледалото. Аз закачвах най-отгоре и такава играчка за леглото, която се върти и пее и няма да ви казвам каква радост беше и как се опитваше да хване мечетата, които се въртяха.
И още нещо - не виждам смисъл да се дават много пари за нея, защото все си е килимче с играчки и детето не прави разлика дали е 50 или 150 лв, но това си е мое мнение.
«
Последна редакция: юли 25, 2009, 11:07:32 от maria_lakova
»
Активен
Zahira
«
Отговор #414 -:
юли 25, 2009, 11:08:12 »
Аз скоро бях взела за подарък такава активна гимнастика и пишеше на нея 0+, но като се замисля реално това поредната мода... в края на краищата е една постелка с играчки и много много по-добра гимнастика можем да правим ние на бебето отколкото да го сложим на някакво килимче и да очакваме, че ще извършва някакви движения.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #415 -:
юли 25, 2009, 11:17:10 »
Активната гимнастика не замества гимнастиката като такава, а просто е за забавление.
В интерес на истината при малко по-голяма изобретателност всеки може да си направи сам, стига да му се занимава!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #416 -:
юли 25, 2009, 11:47:37 »
на нас ни подариха един голям гриф с играчки, който може да се сложи и на кошара и на количка, но има много играчки и пеещи и вибриращи и с огледало /ехх тези огледала направо голяма радост пада/ и ние за това не взехме такава активна гимнастика, като има пеещи и цветни играчи на кошарата наистина няма смисъл
, така че Роди моя съвет е да купите една по-голяма играчка с огледало или някоя пееща, която се върти за кошарата
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #417 -:
юли 25, 2009, 12:03:21 »
Роди, ние с Иво подарихме на нашата племеница активна гимнастика като стана на 4 месеца. Взехме я от тези, на които играчките като ги натиснеш свирят и шумят. Голяма игра падна. Аз обаче си мисля, че на погачата му някои от хората, които ще дойдат ще попитат от какво имате нужда и можеш да кажеш на някой ваш близък да ви подари. Така, че спокойно можеш да изчакаш с покупката.
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
На мама тигърчето
«
Отговор #418 -:
юли 26, 2009, 10:31:12 »
и на нас ни подариха на погачата, ама Крис изобщо не и се радваше колкото очаквах, съвсем не мисля че е задължително да се купува може и без нея
Активен
tonitta
«
Отговор #419 -:
юли 27, 2009, 11:42:19 »
Искам да ви се похваля,че в събота излизахме да разглеждаме по-сериозно по магазините и си набелязахме перде за детската стая, но най-много се радвам,че си харесахме и кошара *YAHOO*Точно такава,каквато отдавна искам,но съм я виждала само в американските сайтове:
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-27-16/64-2009-03-08-14-13-16
А после като се махне предната решетка става на канапе...Лека е,на колелаца,естествено дърво,с едно чекмедже отдолу,на нива е.Ще поръчаме и скрин за повиване към него
Искам обаче да ви помоля отново за съвет за количката :girlhide:Спряхме се на 3 модела последно,макар мъжа ми да продължава да настоява на Чикото:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_10/products_id/6821
Мен ме притеснява това,че вече се произвеждат в Китай,а парите никак не са малко =]И като цветове е ограничен изборът.
А сега видяхме,че има много хубава промоция на Джейн:
http://www.kasidabg.com/product_info_manufacturers_id-0-products_id-11867.html
като пак включва всичко,но все пак се прави в Испания,а и 350лв. по-малко са си пари....И цветове има,а аз искам нещо неотрално,че да се ползва и за второ детенце живот и здраве и дай боже да е мома
!
Харесах и още една,ама и тя е скъпичка, като сложиш и другите части:
http://www.kasidabg.com/bebeconfort-high-treck-choco-mint-2009.html
Но може да си вземем друг кош за кола,дето да е по-евтин,защото бебо ще е зимен и за мен е по-важно да има кош за новородено,че и както пътуваме....
Та, ако може да ме посъветвате като качество най-вече към коя да се насочим =]и да се свършва,че ми писна вече
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре