Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 14:59:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 6 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част (Прочетена 158922 пъти)
mariana
Баш Майстор
Отг: Покупки за бебето и детето - 6 част
«
Отговор #315 -:
юли 14, 2009, 12:45:56 »
Мда, ще си помисля за тези възглавнички
А сега да ви кажа че вчера разглеждахме креватчета и колички. За креватчето не постигнахме консенсос, но ни харесаха много две колички. Мъжа ми много хареса тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/5734
а аз освен нея много харесах и тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_15/products_id/6201
Според мен на първата цената е много изгодна. Като цяло много ни хареса, само че няма цветове. Само оранжано, червено и тъмно синьо.
Ако изберем Уното, обаче, трябва да вземем отделно, чанта, дъждобран, столче за кола и сумата идва към 1200лв.
На вас коя повече ви харесва?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #316 -:
юли 14, 2009, 16:37:49 »
Цитат на: mariana в юли 14, 2009, 12:45:56
... На вас коя повече ви харесва?
На мен Уно-то
Ама тя си ми беше фаворит, даже почти я бяхме капарирали. По-големи са й гумите най-вече. А чантата не е казано, че трябва да е на Пег Перего. Столчето за кола - също.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #317 -:
юли 14, 2009, 16:45:11 »
На мен първата ми харесва повече!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #318 -:
юли 14, 2009, 16:52:37 »
И на мен 1вата ми харесва повече
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #319 -:
юли 14, 2009, 17:31:46 »
За първата
, супер компактна и лека е - като порасне бебето е голямо удобство това. Сгъва се супер леко, а като е по малко бебето си го слагаш и в коша. А също и като пътувате, върху рамата директно се монтираше кошчето за кола. Супер количка е за мен това. И в оранжево много ми харесва!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #320 -:
юли 14, 2009, 19:52:53 »
Аз като най-запаления фен на цялата дръжка бих заложила на Уно-то
За мен това е най-големия й плюс, а да добавя че и гумите ми допадат повече
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #321 -:
юли 14, 2009, 20:56:09 »
Само да добавя, че в представителния магазин на Пег Перего в Дианабад, Прима Папа май се казваше (малко преди хотел Вега се пада) имат намаления на някои модели. Например Уното там е 646лв., а тази първата е към 915лв. Пак си е нещо.
Аз не им харесвам на Пег Перего на повечето модели колелцата, че са много малки и двойни и не са за софийските улици и дупки, а са повече за италианските паркове
Но пък то си е въпрос и на избор.
Активен
tonitta
«
Отговор #322 -:
юли 15, 2009, 08:50:55 »
И аз в началото като чувах само добри отзиви за тази марка първо към тях се насочих, но като видяхме колелцата и ги отхвърлихме като вариант,че то и във Варна трябва да си с танк за да се придвижваш по "улиците" =]И аз предпочитам цялата дръжка,а има един модел на Чико дето дръжката от цяла става двойна,но интересното е защо-ако мама пак забременее да има място за коремчето м/у двете дръжки :girl_wink:Рекламата е много сладка...
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #323 -:
юли 15, 2009, 09:37:16 »
Тони имам една позната с такъв модел на Чикото и като гледам колко е лесно. От цяла дръжката става на две и така по-лесно се навежда да смени на бебето примерно памперса, да го преоблече и т.н. Просто като се раздели дръжката е по-лесноооо, това е предимството
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #324 -:
юли 15, 2009, 11:36:45 »
Мерси, момичета за коментарите
Верно е че и двете си имат предимства. Ще мислим.
Ночко, мерси, че ме подсети за този магазин, бях го забравила. ще минем и от там.
Алекс, наистина летния модел е много лек
Консултантката каза, че следващите модели, които по-скъпи рамата е по-тежка. И наистина е така. Вдигахме, слагахме, махахме... пробвахме всички функции
Тони, Чикото още не съм го виждала наживо, но и това ще направя! Аз съм харесала Трио Фор Ми и точно това ми харесва, че дръжката става и цяла, и двойна!
Абе хубавите колички си личат от далеч, не че и с по-евтина няма да изгледаме бебето, ама
Гледахме ги и другите, например Кангоро имат една нова Енджой. Хваща окото, лесно се буташе, обаче като се направи като кош за новородено идва много по-отворена отпред, отколкото от коша на Пег Перегото например
И още нещо, което каза консултантката е че Пег Перегото се произвежда в Италия, а Чикото в Китай.
Активен
tonitta
«
Отговор #325 -:
юли 16, 2009, 09:35:13 »
Ох незнам вече :girlhide:Ние по принцип сме се спрели на тоя тип Чико:
http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-chicco-products_id-8869.html
ама много ме притеснява цветовата гама,защото има сега едни нови цветове,ама по магазините обикновено ги има само в синьо и червено,а другите като ги видиш на живо са доста различни от каталога.Синята много ми харесва,ама ни се искаше да е неотрален цвят,че дай боже да имаме второ момиченце и да е здрава количката пак да си ползваме =]вчера видях една с жълто и сиво......ами отврат ми се стори :girlhide:А за производството на количката ни казаха,че няма гаранция независимо от цената и държавата и какъвто ти е късмета,което не ме успокои много де
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #326 -:
юли 16, 2009, 10:06:00 »
tonitta количката е много сладка! И въпреки, че аз НЕ съм почитател на синьото-това много ми хареса. А и на живо съм я виждала-мисля, че изглежда много добре
Изпипана е! Пък и какво лошо-момиченце със синя количка?!
Живот и здраве, може и моята да е синя, защото един от фаворитите ми за сега е черно със светло синьо, а уж чакаме момиче
Активен
alegoria
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #327 -:
юли 16, 2009, 10:10:55 »
нека и аз да се запиша тук
имах огромни премеждия с количката
четох, четох, питам и т.н. и всеки различно
едни казват с двойни гуми други не, едни с цяла дръжка други не
само един съвет да дам
не купувайте нещо от интернет ако не сте го видели на живо!!!
има огромна разлика като я видиш
нищо общо
бях си харесала хаук с 2 коша за 500 лв- СТРАХОТНА!!! оказа се че никъде не можеш да я видиш, а трябва да я поръчам на сляпо
после бях харесала едно Чиполино което като видях на живо беше толкова смешно ниско че....
количките които по интернет най малко ми харесваха бяха Кенгъро, но на живо тъкмо такава си избрах и то вариант който ми се струваше супер дървен!!!
и още нещо обръщайте внимание на страната на която ще гледа бебето в началото - това с обръщане на коша е удачно само ако гумите отпред и отзад са еднакви иначе НЕ СТАВА
УЛЯХ СЕ
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #328 -:
юли 16, 2009, 10:41:20 »
Аз писах преди известно време за моя избор за легло и тъй като ги продават и в бг ще напиша малко по-подробно.
Та да похваля амазон че независимо че когато поръчах леглото ми излезе доставка средата на август им писах майл и ги помолих да пратят пакета ако е възможно по рано че август ще сме в отпуска и пазят пакетите в пощата 2 седмици и може да го пропуснем.Та човека ми отговори веднага че ще го прати на следващия ден независимо че беше събота.Та за 3 работни дни пристигна. Разопаковахме го с Матиас.Сглобяването стана за 20 мин долу гое.Много лесно, аз дори с ИКЕА мебели съм се занимавала по дълго. Изглежда доста стабилно. Повивалника има доста място.Единственото което не ми хареса е че когато се сложи повивалника и сенника с висящите играчки и не остава много място между двете да се вземе или сложи детето в леглото.Та сигурно сенника ще стои до леглото и ако е нужно ще го слагам.Въпреки че се съмнявам защото имам зимно бебе и малкото слънчице ще е ценно.
Има две нива на дюшека който вибрира.Всички кабели са скрити и изолирани и само крайната букса се подава колкото да се свърже с устройството което стои под дюшека. Дюшека има и мека част която го обвива,може да се маха и пере.Отстрани има една джаджа за мокри кърпички и още две отделения -едното ми се струва подходящо за памперси а другото за бутилка за пудра или олио.
От странана екстрите има нощна лампа с две нива на интензитет, вибратор пак с две нива и часовник, четири музики от природата- море, гора,някакъв бял шум не се заслушах и още една. Има и четири детски музички без текста като звука на всички се регулира но не е висок което ме притеснявше че има едни китайски играчки в магазина бях гледала веднъж , те на мен ми продъниха слуха а какво остава за бебе.
Ми туй то.Да видим дали ще сме и толкова доволни като започнем да го ползваме.
Сега на ред е количката.
Активен
tonitta
«
Отговор #329 -:
юли 16, 2009, 10:52:48 »
hukuta
и ние така си казваме,че в крайна сметка ще е такъв цвят(да не говорим,че ми е един от любимите
) пък за след това ще му мислим :girlhide:ако второто е принцеса може пък да я продадем и да й вземем нова
Gery79
радвам се за кошарката!Успех и за количката
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23