Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:06:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 6 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част (Прочетена 157196 пъти)
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Отг: Покупки за бебето и детето - 6 част
«
Отговор #300 -:
юли 09, 2009, 22:03:17 »
Цитат на: mirindadimi в юли 09, 2009, 21:52:27
Ина, ти спряла ли си се вече на някои модели столчета от 2ра група. Аз писах на кои съм се спряла малко по-напред.
Ако ми помогнеш, ще съм тти много задължена. Проблемът ми е следният - Стилиан нали си върви по-дребосъчест, и сега е под 8кг, така че ако взема 0-18кг или 9-18кг, сигурно до като тръгне на училище ще е с него
, е може би не толкова, но доста време ще е . А тези, които са до 36кг май нямат положения на гърба, а аз държа да има поне едно-две полулегнали, за да си почива дреб. И незнам сега.
Иначе фаворита са ми три модела на Maxi - Cosi, единият е
Priori SPS
, другият
Priori XP
и третият е
Tobi
, но не в тези разцветки, които тук са показани. Още мисля обаче......
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #301 -:
юли 09, 2009, 22:04:01 »
Цитат на: mirindadimi в юли 09, 2009, 21:52:27
no4ko24, с новата си цена количката става много изгодна. Ти порача ли си твоята или ще я вземех от магазина. интересно ми е колко ли е доставката.
...
Аз си поръчах от Касида, само че Jane Nomad. Доставката е 7 лв. и на мен ми я донесоха на следващата вечер
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #302 -:
юли 09, 2009, 22:10:11 »
Цитат на: ina_lemon в юли 09, 2009, 22:04:54
Ночко е уредена отдавна, тя е бързак, каза рече и отсече и вече си я гледа Номада у тях.....
Бързак, бързак, ама добре че е Ина насреща да успокоява паникьосани шматки, дето все нещо им се струва, че не е както трябва
Иначе Номад-ът е супер, нямам търпение вече да го разхождам, ама има време, и си много права, че си гледам
И от Касида съм доволна
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
юли 09, 2009, 22:11:57 »
Вие ме зарибихте с това Жане. Гледам една майка тук има Номад. Ами готина количка си е
А и щом доставката е 7 лв. страшна далавера.
Ина, що се отнася за легналото положение, то е само две степени и е много малко като наклон, но си го има. А тези до 36 нямат никакъв. На нас ни трябва за дълъг път, около 500 км. и много се чудя и аз. Компромисен вариянт би било до 26 кг, но много малко марки има с такава опция.
Аз днес и трите модела на Макси ги гледах в магазин Нова Бабе. Похвалиха ми и Рикаро. Те били класиката, уж. И аз съм в процес на размисъл
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #304 -:
юли 09, 2009, 22:19:01 »
Да, да, Касида са точни. Аз съм поръчвала от там дрешки за Стилиан миналата зима и за два дни ми ги донесоха. Даже някаква прИмоцийка хванах тогава за доставката, но не помня вече. Коректни са и са бързи. Идеален вариант са за пазаруване сега, когато имат страхотни намаления на колички. Отиваш в някой магазин, гледаш си возилото, буташ си го, и после вече като си го видял, си го поръчваш от Касида-та за поне стотина и повече лв по-малко.
Ночко
, аз не съм направила нищо кой знае какво. Нормално е да ти кажа как стои това или онова на количката, при положение, че имам такава. Не се коси, не си паникьосана шматка, ха ха ха.
Мириндадими
, Рекарото са хит и са едни от най-квалитетните на пазара в момента, и не само в момента. Но имат мноооооооооооооого дебела плюшена тапицерийка и не ми се струва удачно.
А за легналото, да то е наистина наклон, но си е от значение, иначе детето ще заспи и главичката ще му се катурне над гърдичките.... А като има наклон поне си поляга леко.
А твоят дреб е по-голям вече, незнам как и кога спи. Така че незнам какъв съвет да ти дам. На мен определено ми е нужен стол с положения.
Активен
tonitta
«
Отговор #305 -:
юли 10, 2009, 08:38:27 »
Цитат
Тони, виж тази на Jane -
http://www.kasidabg.com/product_info_manufacturers_id-0-products_id-12487.html
тя е със стол за кола, който се трансформира в кош към количката. Има си и чанта, ако не се лъжа - "Matrix Cup - столчето за кола, което има положения на гръбчето и се сваля до хоризотнатлно. Води се 2 в 1 - кош за новородено и стол за кола"
no4ko24
тази пък няма кош за новородено доколкото виждам,а на нас този ще ни е от най-голямо полза,понеже бебо ще е зимен =]завиждам ти,че вече си имаш количка и
за избора!
При нас май по-скоро е това,че има още време и да не бързаме оглеждаме,а като оглеждаме се появяват и колебанията
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
юли 10, 2009, 14:36:11 »
Цитат на: tonitta в юли 10, 2009, 08:38:27
no4ko24
тази пък няма кош за новородено доколкото виждам,а на нас този ще ни е от най-голямо полза,понеже бебо ще е зимен =]завиждам ти,че вече си имаш количка и
за избора!
При нас май по-скоро е това,че има още време и да не бързаме оглеждаме,а като оглеждаме се появяват и колебанията
Тони, да не те подведа, но мисля, че Matrix Cup-а при Jane е точно 2 в 1 - кош за новородено и стол за кола...
jane_matrix.jpg
(59.61 KB, 500x377 - видяно 307 пъти.)
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #307 -:
юли 10, 2009, 14:47:22 »
Така е.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #308 -:
юли 10, 2009, 14:52:38 »
Ние утре ще ходим да купуваме столче от 9кг., че вече сигурно е 10кг. и това малкото доста е отесняло. И мъж ми е голям фен на Рекарото. На живо съм ги виждала - страхотни са. Но мисля, че материята би трябвало да е от онези, които не позволяват потене, като им гледам цената
. Ще ходим до Вис Виталис и Пигиса и дано се похваля с нов стол, че ще падне спорене със съпружието. И на мен ми трябва нещо, което да има положения.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #309 -:
юли 10, 2009, 15:11:53 »
Цитат на: goldi в юли 10, 2009, 15:07:10
Физиологичния разтвор за почистване на какво е
Май на носа
Аз също днес купих някои дребни неща - ножичка, четка и гребенче, крем за зърна Лансинох и Судокрем.
Искам да ви попитам за протектори за зърна: според вас на
Чико
или на
Авент
са по-хубави? И как да се ориентирам кой размер. Моите гърди са си големи (75С преди забременяването), но пък зърната не са ми кой знае колко големи и не мога да разбера дали S или М/L трябва да са.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #310 -:
юли 11, 2009, 14:28:21 »
Имаме си столче за кола, на Кангуру. Аз си харесах жълтото, ама мъж ми категорично каза, че няма да е жълто
. А материята на жълтото беше по-хубава.
Казаха ми в магазина, че Рекарото било най-добро, наистина материята е малко дебеличка, но си е качествена. И търсих Делти (беше ми фаворит), но не намерихме. Видях, че има летни калъфи за столчета и сигурно ще купя такъв, че ме притеснява потенето. Имаше едно на Инглесина, беше около 250лв., но ми се стори една идея по-малко. Консултантката каза, че било до 18кг., но си мисля, че е до 25кг. То имаше по-легнала позиция, но на Криси му беше по-тесничко. Ето това е нашето столче:
q35l1.jpg
(45.1 KB, 600x600 - видяно 295 пъти.)
«
Последна редакция: юли 11, 2009, 14:36:39 от Алексчето
»
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #311 -:
юли 11, 2009, 15:43:35 »
ЧЕСТИТО ВИ СТОЛЧЕ, Алекс, синьото е мноого хубаво, живот и здраве и на Веско съм харесала същия модел, много е удобно , че има позиции на гръбчето, със здраве да си го ползва малкия красавец
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #312 -:
юли 12, 2009, 12:30:14 »
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_290_302-products_id-11181.html
Мислите ли, че тези възглавници са необходими? Вие подпирахте ли и как вашите бебоци, за да лежат на една страна?
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #313 -:
юли 12, 2009, 14:28:29 »
Цитат на: no4ko24 в юли 10, 2009, 14:36:11
Тони, да не те подведа, но мисля, че Matrix Cup-а при Jane е точно 2 в 1 - кош за новородено и стол за кола...
бързам да кажа да не се излъже някой като нас за този кош,става за стол за кола,но за кош за новородено ще става първите 2 месеца(нашето бебе е 2,500 и му е досто плътно в него още от от 6тия ден
)добре че взехме освен матрикса и големия кош за новородено,че сега щях да съм в паника
mariana
този тип възглавнички поне на нас ние от първа неопходимост
«
Последна редакция: юли 12, 2009, 14:30:24 от maslinka
»
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #314 -:
юли 13, 2009, 15:25:53 »
Марияна, аз го взех, но 1 път не съм го ползвала !
Маслинка, много хубава количка!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23