Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:14:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част  (Прочетена 157199 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юни 30, 2009, 08:23:38 »

да, определено е много готино  good на свеки са й го подарили нейни колежки за Гого.... иначе аз, честно казано, хич нямах намерение да взимаме такова нещо  pardon но пък сега му е такава занимавка.....  Boy
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 30, 2009, 11:55:33 »

чудно е, честито пете!
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юни 30, 2009, 12:20:16 »

Мале момичета и ние сме си харесали тази кошара и то светлата,с решетки отвсякъде,но искахме и скрин отделно,та много ми беше полезна информацията ви! give_rose
А някоя от вас знае ли нещо за тази фирма за завивки,че видях ,че си имат цели комплекти с повивалници,завивчици и цените изглеждат добре,но не съм ги виждала на живо?
http://www.mariadesign-bg.eu/collections-bebe-2009-char.htm
Тони, аз имам тяхно комплекче и съм доволна, много са мекички чаршафите smile Даже и за нас си поръчах чаршафи да сме в тон smile
Пете, честита придобивка!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юни 30, 2009, 16:00:34 »

Аз да питам пак мамите от Бургас,случайно къде мога да намеря този шезлонг?
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-556_535-products_id-11022.html
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 30, 2009, 16:05:14 »

И ние си имаме вече столче за хранене-подарък от свекрите Girl_hide

* 2009_0630ma0007.JPG (36.87 KB, 191x225 - видяно 2905 пъти.)
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юни 30, 2009, 18:23:51 »

Аз да питам пак мамите от Бургас,случайно къде мога да намеря този шезлонг?
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-556_535-products_id-11022.html

Шезлонги на Дисни има в магазин Бамболино, зад Окръжна болница. За този модел точно не зная, но колегите на Петър ни подариха нашият шезлонг, като се роди дребен и ми дадоха касовата бележка, ако искам да го сменям. Та понеже той е Дисни и е абсолютно същият като твоя, само че оранжев- на Мечо Пух - и е от там, затова знам, че ги има.
 Пък защо не си го поръчаш от нета направо, Касида доставят в рамките на 2-3-4 дена, хем няма да се разкарваш до Бургас.....

Моят е такъв http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-556_535-products_id-9314.html. По-евтин е от твоя, ама незнам защо, изглежда еднакво, само играчките отгоре са различни. Може би защото е по-нов модел, или пък черното е по-фешън, знам ли....
« Последна редакция: юни 30, 2009, 18:26:06 от ina_lemon » Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 30, 2009, 19:15:27 »

Оо,добре Ина.Ами аз имам път към Бургас така,че ще отскоча до там.Мерси за инфото Wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юли 01, 2009, 13:39:46 »

Ауууууу, мамчета, аз , знаете, съм една от най-върлите НЕфенки на Чиполино, обаче новите им спални комплекти са доста сладички .... семпли и все пак интересни....

и
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юли 01, 2009, 13:46:53 »

Ина страхотни са-аз обожавам такива изчистени good
А на каква цена са и има ли само чаршавчетата,че на сайта на Чиполино са само в комплект със завивки...
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юли 01, 2009, 13:52:20 »

Майче, незная, аз ги видях току що в сайта им и хич не се задълбочих да чета какво включва.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юли 01, 2009, 18:57:40 »

Искам пак да питам нещо... Става дума за ваничките - според вас има ли смисъл да се купува стойка? Много удобна изглежда, ама не виждам какъв е смисълът ваничката да е около 45-50лв., стойката и тя да е към 50лв., все пак това са 4 метални пръчки...
Ама ако пък е много по-удобно? Ще се радвам мамите да споделят от опит smile

Аз иначе съм си харесала тези 3 ванички - на Cam, Neonato и ОК Baby:
ще ги кача в галерията

* cam 62.jpg (30.77 KB, 432x545 - видяно 245 пъти.)
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юли 01, 2009, 19:04:32 »

Аз съм с две ръце за стойката за ваничката!   good
Наистина ми е много удобна и незнам без нея как и къде щяхме да къпим Жорко. Доста трудно убедих мъжа ми, че си заслужава и че няма да се обърне коритото с детето вътре (защото изглеждат малко нестабилни, но не е точно така) и добре, че етърва ми ме подкрепи и накрая купихме.  Girl_hide И на мен ми се виждат много пари, но нашата вана не е анатомична (не искахме анатомична) и заедно със стойката ни излезнаха по-малко от 40 лв миналия юли. Взехме ги от магазин Штъркел - другъде всички модели бяха доста по-скъпи.  girl_impossible
Ако имате от някой познат да вземете поне стойката и да купите само вана е също добър вариант, но трябва да се види точно какъв модел вана става, защото стойките са различни за различните модели.  good
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юли 01, 2009, 19:08:48 »

Аз съм с две ръце за стойката за ваничката!   good
Наистина ми е много удобна и незнам без нея как и къде щяхме да къпим Жорко. Доста трудно убедих мъжа ми, че си заслужава и че няма да се обърне коритото с детето вътре (защото изглеждат малко нестабилни, но не е точно така) и добре, че етърва ми ме подкрепи и накрая купихме.  Girl_hide И на мен ми се виждат много пари, но нашата вана не е анатомична (не искахме анатомична) и заедно със стойката ни излезнаха по-малко от 40 лв миналия юли. Взехме ги от магазин Штъркел - другъде всички модели бяха доста по-скъпи.  girl_impossible
Ако имате от някой познат да вземете поне стойката и да купите само вана е също добър вариант, но трябва да се види точно какъв модел вана става, защото стойките са различни за различните модели.  good
Точно така мисля и аз, като теб, ще видя в Штъркел, може да са по-добри цените. На Берони има една - стойка + вана за 66лв., ама аз пък мисля, че е много по-добре да е анатомична. А никой около нас няма стойка за отдаване под наем за съжаление  pardon
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юли 01, 2009, 23:21:03 »

No4ko, нашата ваничка е анатомичната на Cam и съм много доволна. Направена е така, че става и за много малки и за пораснали бебета като безопасност. Стойка имаме, но никога не сме я ползвали.
Момичета, искам да ви питам и аз нещо. Колебая се между два модела столчета за кола.
Единият модел е UNDUETRE Giordani 2009 - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1278,
а другият Phil & Teds Tott - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/90_716/products_id/7589,
И двата модела ги водят от 9 до 36 кг, като облегалката се маха, но се чудя кое е по-удобно като облегалка, тази която е цяла Phil & Teds Tott или тази с ограничението за главата на UNDUETRE Giordani 2009.
Продавачката ми препорача  Phil & Teds Tott, но според мен главата на детео ще се люшка pardon
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юли 02, 2009, 08:04:38 »

No4ko в пловдивския Вис Виталис имаше само стойка за вана около 30лв. Днес ще ходя в софийския и ще видя дали има от тези стойки, понеже асортиментът им малко се различава. Аз я гледах понеже на нея беше сложена същата ваничка като мойта, а аз си я взех от Метро за 16лв.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: