Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:29:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 6 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част (Прочетена 157208 пъти)
Rodi
Сватбен ШАМАН
Отг: Покупки за бебето и детето - 6 част
«
Отговор #135 -:
юни 08, 2009, 13:00:22 »
mamcheto браво относно покупките
Ние в събота капарирахме кошарата и тези дни ще я вземем , като я сглобим ще пусна снимчици.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #136 -:
юни 08, 2009, 13:18:00 »
Цитат на: Rodi в юни 08, 2009, 13:00:22
mamcheto браво относно покупките
Ние в събота капарирахме кошарата и тези дни ще я вземем , като я сглобим ще пусна снимчици.
Тъкмо си мислех, че ми се губиш тия дни. От къде си я поръчахте кошарката?
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #137 -:
юни 08, 2009, 13:19:39 »
Искам да ви питам доволни ли сте от Ларедутските дрешки за бебета? И номерата отговарят ли на нашите?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #138 -:
юни 08, 2009, 14:37:30 »
Поръчахме я от Образцов дом, там са по изгодни и са с матрак, а на другото място са без матрак и предпочетохме по изгодния вариант.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #139 -:
юни 08, 2009, 15:30:42 »
Тони, доколкото виждам имат адрес и във Варна
Мариана, аз съм доволна от бебешките дрехи от ларедута
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #140 -:
юни 08, 2009, 15:54:30 »
Аз също съм доволна от Ла Редут Бебе и пак ще поръчвам от там
Активен
desy
Ентусиаст
«
Отговор #141 -:
юни 08, 2009, 15:59:48 »
Здравейте, момичета!
Чета с интерес това, което пишете!
искам да ви информирам за нещо и се надявам да не го приемате като реклама.
Тъй като на самата мен също ми предстои живот и здраве да стана майка през август и също се интересувам от цените и необходимите нещо за бебето много си харесах една количка на марката Neonato в техния сайт! Опитах се да разбера от къде в България мога да си я купя и се оказа, че нямало да внасят от новия каталог, тъй като били много скъпи вече.
направих си труда да се свържа с производителите и тъй като имам фирма ги попитах мога ли да получа информация за цените и условията им да тръгна да ги разпространявам в България. Днес получих цените им и останах много изненадана, защото се оказа, че са доста по - ниски от тези, които са по нашите магазини.
Лично аз мисля да опитам да си поръчам някои неща - пиша за да кажа, че ако има момичета, които харесват продуктите от тази марка с удоволствие ще им пращя ценовата оферта и ще им съдействам за поръчка. Мога да ви кажа, че цените наистина са достъпни за нормалния потребител. Жалко, че нашите търговци са такива локомници и ги продават на толкова високи цени.
Ако някой се интересува от повече информация пишете ми на лични.
Извинявам се отново, ако на някой му прозвочи като реклама, моля приемете го като услуга.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #142 -:
юни 08, 2009, 20:25:50 »
Момичета, днес видях на живо 2 модела на колички Hauk и направо съм влюбена в тях!!!
Може би такава ще си взема! Гледах и X-Lander, случайно да имате някакво инфо за тази марка, че супер стабилни и маневрени изглеждат!?
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #143 -:
юни 08, 2009, 20:56:09 »
Цитат на: hukuta в юни 08, 2009, 20:25:50
Момичета, днес видях на живо 2 модела на колички Hauk и направо съм влюбена в тях!!!
Може би такава ще си взема! Гледах и X-Lander, случайно да имате някакво инфо за тази марка, че супер стабилни и маневрени изглеждат!?
А моделчета видя ли кои са и къде ги гледа?Ако са в Синди значи ги знам моделчетата!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #144 -:
юни 08, 2009, 21:06:16 »
Цитат на: maj4eto в юни 08, 2009, 06:59:59
Di_Di ,и аз ще си взимам кенгуру тия дни
и съм се спряла на
Chicco Go
и сега като погледнах в сайта който си дала-там пише до 12 меца,а тук в Г-я същото 2-до 9 м
Странно
Та аз на това съм се спряла
Ти реши ли вече
Вчера поръчах по интернет кенгуруто на Chicco Soft & Dream. Цял ден ги чаках да ми се обадят за потвърждаване на поръчката и сега си влизам в пощата и виждам, че ми се извиняват - нямали го в наличност.
Сега ще се ровя да го поръчам от някой друг сайт ....
Но твърдо ще поръчам - нарочено е вече
.
А вие взехте ли, Майче? Дай отзиви ако или когато вземете....
Цитат на: mariana в юни 08, 2009, 13:19:39
Искам да ви питам доволни ли сте от Ларедутските дрешки за бебета? И номерата отговарят ли на нашите?
Аз съм много доволна от бебешките неща - памукът е много мек и разтеглив
Цветовете са свежи. Особено препоръчвам боденцата. Номерата си отговарят
«
Последна редакция: юни 08, 2009, 21:10:06 от Di_Di
»
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #145 -:
юни 08, 2009, 21:18:28 »
-Ади-
не в Quality ги гледах!
Condor All in One и Shopper 6 set бяха моделчетата-едното в черно, другото в червено-и двете много хубави и опредеено си заслужаваха цената!!!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #146 -:
юни 11, 2009, 11:39:34 »
Аз днес пак бях във Вис Виталис и сигурно персонала вече ме мисли за луда
Ходих уж окончателно да си избера креватче, но се оказа, че това, което съм харесала на АВ Мебели им е само една бройка и боята беше леко олющена. Иначе е тип люлка /като може да се застопорява/, отдолу с чекмеджета и със страничен скрин за повиване. Но още не съм на 100% сигурна дали това е моето креватче. Търся нещо в бук и жълтичко понеже гардероба в стаята е такъв.
И сега за количките ...
бутах ги, разхождах ги, момичето, което ми обясняваше беше невероятно любезно и ми отдели поне 30 минути да ми обяснява предимствата и недостатъците на всеки един модел, показа ми коя как се сгъва, как се трансформират и т.н. абе въобще персонала им е страхотен.
Да кажа само, че още повече се влюбих в тези колички на Hauck от типа на Speed Sun Plus Set Marathon, S'ND Rio Plus Future, Shopper 6 Set Marathon и т.н. лошото е че имаше по 1-2 разцветки, много са удобни, лекички, маневрени като единствен недостатък е това, че не може бебето да гледа към нас, няма такова обръщащо се положение освен ако кошчето за новородено не се застопори гледащо към нас /има такава опция/.
От по ниския клас бутах Cangaroo Dayana и новото Пуки, което ми се видя страшно паянтово, имах чувството, че ще ми се разпадне в ръцете, но момичето обясни, че там положението е просто да улучиш здрава количка, тъй като една с една не си приличали.
Да попитам къде в София има изложени повече колички да ходя да разглеждам?
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #147 -:
юни 11, 2009, 11:44:00 »
Когато се монтира седалката за по-голямото дете, НЕ БИХ КАЗАЛА , че е недостатък това, че не може да гледа към вас. Далеч по удобно и интересно за децата е да си гледат по посока на пътя, да си разглеждат и да си правят някакви неща. А и съм почти сигурна, че това в по-късна възраст ще доведе до една идея по-голяма самостоятелност, а не рев до дупка, когато мама изчезне от полезрението.... Така че, незнам защо навсякъде се спряга това като недостатък. Да, за майката вероятно е, за мен не, но има и такива, спорна тема, но в никакъв случай не и за детето.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #148 -:
юни 11, 2009, 11:50:14 »
Вики - мисля, че няма нужда креватчето да е с люлка, хем и пари допълнително се дават. Ние сме с такова и люляхме една седмица и да видиш как дребните свикват на хубавото и иска да се люля. Няколко семейства ни казаха и посъветваха докато е време да спреме да люляме. Така една вечер казахме, че няма да люляме и Теди плака, но спря и заспа и сега вече сама си заспива и всъщност това, че е люлка креватчето сега няма значение за нас
,
а това което е казала Ина съм 100% за, дечицата трябва да гледат към поскоката на движение като започнат да сядат хем им е интересно , но като новородено - моето мнение е да е към майката, може да повърне и т.н.
за количките - всичко си е до късмет. Една мама, която има чико, като ги сменихме малко да бута нашата чиполино, еми нашата е по-маневрена - тя сама го призна. Така че , пробвай марки не гледай
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #149 -:
юни 11, 2009, 11:52:29 »
Еми аз незнам да има количка, на която коша за новородено да не гледа към майката, или поне да не е един от двата варианта....
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...