Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:33:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 6 част  (Прочетена 157212 пъти)

-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 02, 2009, 08:11:43 »

На мен ми е още много рано да се подготвям blush,но ще съм благодарна ако някоя мама пусне списък с нужното за нея и бебо,но изготвен от нея самата,а не от тези готовите,които са в интернет! Hide2
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 02, 2009, 08:15:16 »

Ади, тук някъде има такава тема, потърси я, не е нужно да се пускат много пъти еднакви неща.
Другото, което се сещам е, че и в тази тема, но може би в по - предните и части, също сме пускали списъци ,направени от момичетата... Аз лично съм пускала някъде подобни.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 02, 2009, 08:24:06 »

Дени благодаря! give_rose  Този комплект наистина ми харесва, обаче все ме притесняват тези статии за шишетата на Авент, които съдържали бисфенол.
 А кой интернет магазин бихте ми препоръчали за пазаруване, понеже са наистина много като се почне от  Данет, Папагал, Пакостник, family-bg.com, Кикиморско царство, Касида и т.н. и съответно и цените им доста варират като гледам.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 02, 2009, 08:30:41 »

Аз всички неща ги поръчах от Фемили (включително и количката). До момента са много точни  good
Но иначе пък в Кикиморско царство и Касида има по-голям избор за колички.

За бисфенола казват, че се съдържа във всички пластмасови шишета и точно поради тази причина започнах със стъклени. Но като се огледам наоколо май Авентските шишета са най-масови  pardon
Ако искаш погледни и тези http://family-bg.com/prX_252.htm
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 02, 2009, 08:37:26 »

Вики моят стерилизатор е този и също съм много доволна. Събира много. good:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_72&products_id=3457
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 02, 2009, 08:38:40 »

Ами не мога да я намеря тази тема,досега я търсих,намерих само "Списък за болницата",а не ми се преглеждат 6 теми "Покупки за......" ,за да ги намеря тези списъци!Ако някой има желание да ми прати такъв списък на лични,да не натоварваме темата,ако няма-здраве да е!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 02, 2009, 09:18:53 »

Вики, за шишетата, аз имам и на Авент (вървяха комплект с помпата) и на НУК. На дребен му давам основно от шишетата на НУК заради биберона, който с анатомична форма ( на авент не са такива а и Гого отказва да пие от тези на Авент  smile ) А и добре, че беше Мария да ми каже, че бибероните на НУК стават и на шишетата на Авент... Взех си няколко биберона в повече и сега мога да си ползвам всички шишета  blum
А за интернет магазина - аз си поръчвам вече доста пъти от Пакостник и съм много доволна   good

Ади, аз се водих по този списък, като изключвах всичко, което сметна за ненужно :
http://moebebe.com/?id=4
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 02, 2009, 09:34:37 »

За стерилизация аз използвам таблетки за студена стерилизиране.Разтваря се една таблетка в 6литра, аз разтварям половин в 3 литра  използваш за 24 часа, миеш шишета с веро, аз използвам един специално за бебета, слагаш за половин час и после плакнеш с вода !!! много е удобно !!! Реших така, тъй като микровелето ни се оказа малко за този вид стерилизатори. Една таблетка струва 26 ст.

А за шишета , основно за млякото съм взела на Бифрий, а другите са ми на Чико, всички биби са ми силиконови. На бифрии бибите имат номера, продават с номер 1, но ще ти трябва и 2 номер, ако примерно храниш с Фризовом, че е по-мазничко !!!!  good good good

За списък Ади цъкни в чичо гугъл и ще ти излезнат много списъци  good
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 02, 2009, 09:39:29 »

Ели от каде ги взимаш тези таблетки?
Аз си купих препарат да шишета биберони и такива неща незнам дали е точно веро но пише препарат шишета.......и всякакви такива
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 02, 2009, 09:44:04 »

от детския магазин , ето и кутийката !!!!

* Photo-0139.jpg (47.06 KB, 414x579 - видяно 288 пъти.)
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 02, 2009, 09:48:06 »

А тези таблетки за всички стерилизатори ли стават ил само за определен, по точно става ли за тези за микровълнова smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 02, 2009, 09:50:13 »

А тези таблетки за всички стерилизатори ли стават ил само за определен, по точно става ли за тези за микровълнова smile

Роди те са за студена вода, взимаш си една кутия слагаш 3 или 6 литра хладка вода и се разтваря половин таблетка или цяла таблетка !! не е нужно да се слага в микровелето
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 02, 2009, 09:50:40 »

А случайно може ли да се разтварят в обикновен съд понеже аз няма да копувам стерилизатор
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 02, 2009, 12:36:05 »

А я да попитам каква е разликата между силиконовите и каучуковите биберони? Кои са за предпочитане за новородено? Знам, че силиконовите се сменят по-рядко, но пък каучуковите били по-меки и сътветно наподобявали повече майчината гръд.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 02, 2009, 12:49:47 »

май зависи от детето - Гого отказа каучуков биберон категорично  pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: