Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 06:52:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155106 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: юли 16, 2009, 15:15:54 »

girl_impossible момичета не знам дали се оплаках вече, ама вчера бях на док-на частно и тя ми каза, че бебчето, според нейния ехо, върви със седмица назад  cray А тази, която ми води ЖК до сега нищо такова не ми е споменала  girl_impossible Възможно ли е да бърка тъпия апарат?  crazy Показва, че главичката ни е 90мм, бедрената кост-72мм  huhhuh.gif Погледнах в таблицата за сравнение, която Наталия беше публикувала и тези показатели са ОК (главата изостава с 1мм , но костта е с 1 повече), ама теглото ни гледам, че е малко 2645г +- 397г  Oh my ...
Активен
alegoria
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #451 -: юли 16, 2009, 15:20:19 »

изобщо не се притеснявай!!!!!!! всички ехота са с различни настройки
на мен в 2 различни кабинета с различни ехографа при един и същ док имам доста различни стойности но и док си знае и си ми каза "тоя бърза в грамовете на бебето, тоя изостава с ...." и т.н.
това че може да изостава не е много ясно защото показва на коя дата бебето ще е с оптимално тегло
а след тая жега....
не го мисли изобщо а си чакай спокойно според мен
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: юли 16, 2009, 15:38:35 »

Ох, не знам, хем си казвам, че не е възможно машина да бъде абсолютно точна и в случая, едва ли има нещо притеснително, хем ме е обзела такава паника, че място не мога да си намеря днес  angry Знам ли....доктор да ти го каже, че бебето изостава  crazy Пък и на тази ехо-то е хубаво.....не знам....ще се попритеснявам още малко и на края утре пак ще отида да ме видят  huhhuh.gif
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: юли 16, 2009, 15:49:47 »

hukuta не се притеснявай, и аз днес бях на лекар-при Гамишев и на нас ни каза,че бебка върви с една седмичка назад- главичка 81 мм,а бедрена кост 56мм.Много ми стана странно като се има в предвид,че в София ми казваха,че бедрената ни кост е "забележителна" и да чакаме дългокрака бебка  :girlhide:Но си спомням,че като ходих на ФМ в София,доц.Томова ни каза да не обръщаме много внимание на тези стойности,тъй като всеки апарат дава отклонение и те са само ориентировъчни,за да се забележат евентуални разминавания в пропорциите(незнам далиправилно се изразих)
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: юли 16, 2009, 15:54:43 »

Момичета ,не им се връзвайте на тия ехографски мерки-това са много относителни неща.
На нас последно ни изцепи доки,че ще сме с големи уши като тати pardon  Е да ,ама не-имаме ушичките на мама blum
Активен
alegoria
Любопитен
*

« Отговор #455 -: юли 16, 2009, 16:06:06 »

това с ушичките ми хареса
на моята приятелка която върви с мен по календар и казват че бебка и изостава с 2 седмици! Но не се шашкай това не е умствено изоставане а на килца
нали знаеш че като ти смятат термина го смятат от последната дата а не от деня в който си е станало бебето  Girl_hide
така че я не го мисли наистина
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: юли 16, 2009, 16:15:49 »

Благодаря ви момичета!  give_rose
И аз взех да се успокоявам, че може пък и термина ми да е сбъркан  crazy Защото тази док вчера каза, че вероятно ще изкарам поне до края на месеца, защото плацентата имало още накъде да зрее, а околоплодната течност си била предостатъчно  pardon Докато док от ЖК от месец насам ме плаши, че едва ли не утре ще родя  crazy Абе луда работа! И да се шашкам нищо не мога да направя  pardon
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: юли 16, 2009, 16:22:35 »

Точно от термина става *THUMBS*Аз например си знам,че моят даже трябва да е по-късно и й казвам ан док,че знам точната дата и че ми е късна овулацията,ама тя си ми изчислява от първия ден ан последната менствуация,та съм си подготвена,че може и на мен да ми сервират нещо такова накрая nea
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: юли 16, 2009, 20:50:33 »

Момичета,помагайтеееее cray страшно силно ме боли лявата гърда,след като Дени яде се изцедих,защото мислех ,че имам повече мляко и затова,но не ми мина и сега незнам какво да правя?Дали какво става?На какъв доктор да отида на преглед?Моля ви кажете ми... cray
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: юли 16, 2009, 21:00:49 »

Благодаря ви момичета!  give_rose
И аз взех да се успокоявам, че може пък и термина ми да е сбъркан  crazy Защото тази док вчера каза, че вероятно ще изкарам поне до края на месеца, защото плацентата имало още накъде да зрее, а околоплодната течност си била предостатъчно  pardon Докато док от ЖК от месец насам ме плаши, че едва ли не утре ще родя  crazy Абе луда работа! И да се шашкам нищо не мога да направя  pardon

Hukuta, а как се прави този преглед за зрялост на плацентата и количество околоплодна течност?  blush На мен досега не са ми говорили нито за едното, нито за другото.

Jasmine, миличка, много неприятно е това.   sad Аз обаче нямам никаква идея какво може да е, най-добре някоя "мама-ветеран" да се изкаже. Аз стискам палци да ти отмине  good
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: юли 16, 2009, 21:01:29 »

jasmine мила, попитай Luv4e, тя скоро имаше такъв проблем и май ще е най-прясна информацията й. Пък и е от района и ще може да ти каже точно на кой док да отидеш, ако тя е ходила  good Дано ти мине скоро, предполагам, че е много неприятно  angry
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: юли 16, 2009, 21:05:35 »

no4ko24 ами....сега и ти ме озадачи  blush На ехографа ме гледа само-не знам точно какво гледа, ама така ми каза, а тя тази е с доста добра апаратура, знам ли....2Д ли 3Д ли ползва вчера  crazy
Ама как се изказах и аз....... huhhuh.gif....
Активен
alegoria
Любопитен
*

« Отговор #462 -: юли 16, 2009, 22:06:30 »

мила не е от апарата
мойта винаги ги проверява а е с най обикновен
то си се вижда
щом нищо не са ти казали е нямало нужда да ти се казва не се притеснявай - но не е отделно изследване
моята док например си говори на глас и оттам знам "да видим.....водите са добре, матката е с нормално ....." и т.н. затова знам
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: юли 17, 2009, 06:54:23 »

Аз снощи такава треска имах от гърдата,умирах от студ cray.В спалнята такава жега ,а аз завита до горе sad.След това видях,че имам температура и така от 12 вечерта до 5 сутринта вдигах 38 и 5 темп.от гърдите :'(и не се стърпях и удобно,неудобно звъннах през нощите на моят доктор ,който ме изражда.Човека си спеше ,ама поне ме успокои и ми каза ,че няма за какво да се притеснявам и да пия един Аналгин и да се изцедя.Еми след тея свършени неща,днес съм като нова Girl_hide,но това не го пожелавам на никого ,ужасна болка е.Явно имам доста приток на кърма,а Денито си изцоква само колкото си иска и затова ще трябва да се цедя след храненето sad, а как мразя.. Плачещо момиче
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: юли 17, 2009, 08:02:07 »

jasmine   представям си какво ти е било, за жалост знам,че много често се случва.От някои мами знам,че помага компрес със зелеви листа и изцеждането също,че иначе има риск от запушване на млечните канали huhhuh.gif
За плацентата и околоплодните води се вижда на самия ехограф,така че споко girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: