Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:44:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155622 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юни 15, 2009, 09:34:51 »

Здравейте и от нас!  girl_wink Ние вече сме по-добре и се надявам и вие и бебчовците ви да сте добре!  give_rose  Утре сме на ЖК да видим какво ще каже и доки и да ни даде вече 45-дневния болничен  yahoo
Лек ден за сега и се пазете!  give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 15, 2009, 12:47:06 »

Ехооо,здравейте и от мен.Гледам всички сте добре,радвам се,аз днес направих един маратон по улиците и останах без въздух,много ми е тежко angry.Купих си 3 блузки danceg,бях в една приятелка на по сок  :Pи се прибрах преди малко,че след 2 часа ще ходя да навестя моя мъж ,че ние не можем да се видим изобщо  cray
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 15, 2009, 13:09:38 »

Здравейте и от мен. Колко много сте изписали докато ме няма..Болничките дано се оправят скоро! Desisv, много сладка булка си и с тази рокличка и коремче..като принцеска. Ние бяхме 5 дни на море и да ви кажа мн добре ми се отразиха. Нямах никакви оплаквания, макар че очаквах да ме хване хрема или нещо, защото всяко лято ме сполетява нещо на морето. Сутрин рано ходихме на разходка по плажа, а след това под чадърчето за час два най-много. Препоръчвам на всички мами, които се чувстват добре да идат.
Утре ми предстои смяна на наблюдаващия лекар и ми е леко притеснено, но ще пиша. ..а и бебо още май не се е обърнал.
Хубава и лека седмица на всички!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: юни 15, 2009, 14:21:53 »

Здравейте и от мен smile Искам да ви почерпя за успешното ми дипломиране магистърска степен Консултативна психология. Бебчо и той се представи отлично от време на време риткаше ама явно е искал да се покаже , че и той е там.
 Сладолед за разхлаждане от жегите
Усмихнат ден на всички
  smile

* ice-cream-cone-dishes-spo.jpg (43.29 KB, 450x360 - видяно 194 пъти.)
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 15, 2009, 14:40:04 »

Я, още една колежка вече имам... Честито и успешно реализиране!!!
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 15, 2009, 15:11:34 »

jasmine да ас ти честити блузките!Аз се оглеждам за роклички,че май са най-удобни girl_wink
bandidi и на мен морето ми се отразява много добре.Събота и неделя няхме на плажа от 8,30 до към 11-12ч. и ми е супер приятно!Хапваме,лежа си под чадърчето,дишам чист въздух,направо супер!Е като стане много горещо няма да мога,ама сега се възползвам,още повече,че на нашия плаж всички дето по принцип си ходим това лято са или с малки дечица или бременни и е голям майтап! tease
_MuMeTo_ браво на теб!И мерси за почерпката! give_rose
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: юни 15, 2009, 15:47:22 »

Mimeto, браво за дипломирането. Пожелавам ти и аз успешна реализация! Тонита и ти май си от Бургас. Много обичам Бургас и искрено завиждам на мамите от там. В събота минахме през мола там и толкова много неща за мами имаше в Кенвало-то. Накупих си и аз. Минахме и през новата болница в Житарово - много добре изглежда и дано ви я пуснат скоро. Отвън сякаш беше завършена.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: юни 15, 2009, 20:11:08 »

Ние се върнахме от консултация, бебка е вече надолу с главата, 2500 гр, общо взето болките ниско долу били нормални и това е от нас отчета
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 15, 2009, 21:29:34 »

! Тонита и ти май си от Бургас. Много обичам Бургас и искрено завиждам на мамите от там. В събота минахме през мола там и толкова много неща за мами имаше в Кенвало-то. Накупих си и аз. Минахме и през новата болница в Житарово - много добре изглежда и дано ви я пуснат скоро. Отвън сякаш беше завършена.

Тони е от Варна всъщност. А нашето молче е симпатично, верно, ама то този сезон във всеки един магазин има подходящи за бременелки неща.
Ветрен-ската болница ще  я пускат август май .....
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 15, 2009, 22:18:01 »

bandidi   от Варна съм си,ама кумовете са ни от Бургас и много често наминаваме.Много си ги харесвам и двата морски града girl_wink
goldi браво за добрите новини!Значи беба вече е готова за поява! Bravo
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 16, 2009, 14:08:23 »

Здравейте мами!  give_rose Как сте?
Ние днес бяхме на консултация и си взех 45-дневния болничен, така че официално съм в майчинство!  yahoo Дадоха ми и направлението за раждане за болницата и списъка с нещата, които трябва да си приготвя! Предписаха ми желязо и нови кръвни изследвания  angry и ни викат на преглед пак след 2 седмици-вече ще ходим по-начесто. Бебчо е добре с главата надолу и е на ниска стартова позиция  blum заради което аз ще трябва да полежавам повечко  huhhuh.gif Подути са ми крачетата, ама док каза, че било от течностите  crazy
Ами това е за сега от нас, лек и спокоен ден!  girl_wink
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: юни 16, 2009, 14:29:18 »

Здравейте и от нас!
hukuta , честито give_rose!И на теб вече почти не ти остана  Wink. Почивайте с бебчо,че после ще е голям стрес и за двама ви   и няма да остава много време за почивки blum. За подутите крачета бих те посъветвала като захладнее надвечер да си ги топваш в морето(аз за това си мечтая,но още 17 дни ще почакам),надявам се,че на се налага да лежиш цял ден.
Приятен ден и от нас!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 16, 2009, 15:46:40 »

iv4e83 Благодаря ти!  give_rose Днес една приятелка ме посъветва същото за топването на крачетата в морето и сигурно ще го направя  danceg За лежането-трябва да е повечко, ама едва ли цял ден!  crazy А на теб леки последни дни до прибирането в Бургас, тук е жегичка, ама много приятно полъхва в морската  blum Аз дори на плаж ходих тази събота-ама за 1 час и то в 9 часа сутринта отидохме и си бях под чадърчето само  pardon
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #253 -: юни 16, 2009, 16:53:31 »

Здравейте smile Все си мислех, че като излезна в болничен няма да ми се стои в къщи, но явно беба вече бая ми тежи и с голям кеф се излежавам. Днес ходих до офиса и по обед трябваше да мина при доки и се прибрах и като му легнах... А трябваше да се върна, че шефа ми пък има РД, ама така ме домързя  blush
А иначе ей как ми липсва съня - то сигурно и вие сте така де. Колкото и да ми се спи като легна и се ококорвам и немога и не мога да заспя. Чета книжки, гледам ТВ, че да се изморя - е няма и няма. А всички ми казват "Сега е времето да спиш". Е как да стане незнам  pardon
_MuMeTo_ мерси за почерпката и  Bravo за дипломирането  smile
hukuta честито за болничния (започва да му се вижда края, а с това и появата на съкровището ти) и айде оттук нататък само хубави моменти Wink
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: юни 16, 2009, 22:27:02 »

Здравейте Мами,

[b]Искам нещо спешно да Ви питам![/b]

Днес влизам в 8 ми месец, и от вчера забелязвам че бялото течение, което си е нормално защото правих всякакви изследвания, вече има някаква промяна в цвета. СПЕШНО търся отговор дали на някоя от Вас има нещо подобно или дали сте чували за това на какво може да се дължи. Иначе Бебо си рита нормално , нормално го усешам.

Мислех да ходя на лекар днес , но си казах че нещо може да е случайно. cray
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: