Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 18:28:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155527 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юни 08, 2009, 09:14:30 »

Добро утро мами!  smile
Как сте и къде изчезнахте всички?  blush Ние с бебка сме се скрили в къщи на хладно и си слушаме Моцарт  blum Че ми казаха, че на бебковците много добре им действала тази музика, докато са в коремчетата на мамите  heart .... И сега...стоим си ние...слушкаме си...и бебка подритва от време на време  pardon Дано наистина да й харесва!  Girl_hide
Хайде това е за сега от нас, лек и спорен ден и да се криете от жегата!!!  girl_wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #211 -: юни 08, 2009, 10:44:45 »

Здравейте и от нас с неспиращата да шава беба  banana Само дето понякога имам чувствтото, че ще изкочи някое колянце от пъпа ми  sarcastic
Аз да ви се оплача - вчера незнам какво ми стана ама като ме хвана едно разстройство, а за капак даже и  bad Днес съм си добре, ама така стана и преди 2 седмици... Идея си няма от какво и защо ми става така.
Аз от днес вече съм официално в 45-дневния болничен, но тъй като ми е скучно сама в къщи, а и се чувствам добре в офиса си мисля да идвам още на работа. Пък да видим до кога ще е мога да идвам. Ако вземат много да ме морят горещините ще си седя в къщи.
Пожелавам на всички ви приятна и спокойна седмица и малчовците вътре в коремчетата да ви слушат  girl_wink
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юни 08, 2009, 11:03:23 »

Здравейте и от нас на всички  give_rose,
и ние сме добре и много активни-аз пиша курсови работи и превеждам,а тя си се заблява в корема ми,изобщо голям кеф chee
hukuta, и аз съм чувала,че трябва да подбираме каква музика слушаме,че и бебоците вече я слушат. И аз гледам да си пускам нещо по-спокойно като ми остане време,макар и рядко.
Айде приятна и спокойна седмица и от нас и да е пазите!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юни 08, 2009, 13:04:29 »

mamcheto честити 45дни остава малко до финала.
Аз да се оплача от вчера съм на легло с хрема,гърлобол и температура. Тов е ужасно и като капак на това от 3 дни съм адски киселини. От притеснения да не направя някой гаф ходих на лекар и резултата е антибиотик. ще пия и упсарин и хапчета за смучене за гърленцето, ного ми е зле и отивам да полегна. Лек ден от нас.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #214 -: юни 08, 2009, 13:24:24 »

Еххх Rodi  sad Стискам силно палци да оздравяваш бързо.
За киселините забелязвам, че и при мен много се усилиха. Вече и през деня ме мъчат (преди само вечер), ама си ги търпя. Вечер само се боря с тях - пак да си кажа, че тиквените семки ми помагат и съм доволна smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 08, 2009, 18:08:07 »

Аз имамах страхотни киселини още от 7 месец. Последно време имах нон-стоп и  гинеколога ми предписа Лансопрол. Пише, че не е подходящ за бременни, но изпих едно хапче и вече четири дена нямам киселини и се чувствам чудесно
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юни 09, 2009, 18:59:42 »

Здравейте момичета!Всеки ден чета какво сте написали.но днес искам да попитам и аз нещичко   blush от началото на 8-мия месец ми се появиха много неприятни кафеви петна по лицето,някой да знае как се махат?
Предварително Ви Благодаря! give_rose

Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юни 09, 2009, 19:24:03 »

Daniela аз зная че тези петна не трябва ги пипаш, като родиш те сами ще изчезнат. Казват че по-голямата част от тях изчезват. Това, което можеш да направиш е да си вземеш крем за лице с възможно най-висок слънцезащитен фактор. Аз от май месец ползвам един  който си купих от аптеката и съм много доволна. На опаковката пишеше че е за бременни и след лазарни епилации и др. Не съм на ти с френския затова преписвам какво пише : SVR laboratoires, SVR 50 ecran teinte, peaux intolerantes haute protection. Забравих да кажа че има леко оцветяване като на фон дьо тен, леко е сух поне за мен, но минути след нанасянето лицето ми е доста добро. Аз съм със много светла кожа и винаги ми излизат петънца от слънцето, които след това изчезват, засега имам само едно мъничко, но ми казаха да не го третирам с нищо докато не родя.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юни 09, 2009, 19:29:56 »

Горе долу на кремчето пише, че е произведено от SVR лаборатории,висока защита за чувствителни кожи.
Иначе били нормални тези пигментни петна. Аз пък имам доста спукани капиляри по ръцете напоследък и един на лицето, но не го пипам, знам, че с лазер се премахвали, но като родя ще му мисля.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юни 09, 2009, 19:46:11 »

Благодаря Ви момичета за експресните отговори! smile
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юни 09, 2009, 20:12:53 »

Да и аз знам ,че не трябва да се пипат и че сами минават след раждането smile
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 09, 2009, 22:35:32 »

Zdraveite i ot nas Mami!
Ticham postoyanno i nikakvo vreme ne mi ostava s tova uchene da Vi pisha, samo da Vi pitam kak ste ´zashtoto az vse po tejkopodvijna veche se  chuvstvam i dobre che tuk e sravnitelno hladnichko vremeto,che kato slusham v Bulgaria 38 gradusa C. mi stava losho. Stiskam Vi palci s golemite koremcheta da izdarjite v tezi goreshtini. Za petna i vsyakakvi pigmentacii i az sum chila che ne tryabva da se pipat vsichko minava nyakolko dni sled  kato bebcho se poyavi  danceg
Da vi se pohvalya dnes  hodihme v edin magazin BEBESHKI SVYAT se kazva ....leleeeeeeeeee napravo super kakvoto iskash i skapo i evtino, a kakvi krevatcheta i koshcheta,kakvi ukrasheni i baldashincheta  leleeeeeee samo da imash pari i prosto uummmmmmmmmmmmmmm.Obache edno takova udovolstvie struva kum 500 eur. samo krevatche i matrak maiche bez  raznite pandelki i dunkulki po nego te se kupuvat otdelno.A za kolichkite kakto kazva majat mi te si varvyat sami i opredeleno si ima razlika ot markovite i tezi deto sa po evtini. I taka nishto oshte ne kupuvame az sum sueverna i za tova e oglejdame veche za krevatche ama i sme v proces na tarsene na novo jilishte taka che  bebeshkite pokupki samo gi nabelyazvame sega i posle Tatko shte goi kupi barzo. I samo oshte neshto da Vi kaja utre shte hodim v edna klinika na Info vecher i posle shte razkazvam danone sum dosadna.Sega Vi pozdravyavam vsichki i Vi pojelavam leka i spokoina nosht na nas i na Bebchetata ni! beddybye
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 11, 2009, 10:17:12 »

Здравейте мами!  give_rose Как сте? Надявам се, че вие и бебоците сте добре и се пазите от горещините!!!  girl_impossible Аз вчера  бях на курса за брменни на 9месеца и съм очарована от лекцията и лекторката  give_rose Много беше полезна информацията, а лекторката така ни зареди всичките с положителни емоции, че си тръгнахме с огромни усмивки на лицата!  yahoo
И...да ви се оплача-от няколко дни хич не съм добре  cray Имам от онези гадни болезнени контракции и направо едвам ходя  angry че и кръста ме свива доста-изобщо ужас, място не мога да си намеря! Сега се връщам от лекр-изписаха ми 1 торба хапчета и инжекции  angry Дано поне да помогнат!!! Във вторник съм на ЖК и да видим дали до тогава ще съм се подобрила! Иначе бебето е добре и тоновете
му бяха хубави-слушахме ги, ама не могат да разберат на мен защо ми е зле  shok  Оххх...стига толкова лоши новини!
Искам само да питам-някоя от вас продължава ли да пие фолиева киселина до края на бременността???  crazy
За сега това е от нас, лек и спокоен ден на всички и се пазете!!!  heart
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юни 11, 2009, 11:01:21 »

Здравейте и от нас! Ние сме ОК с бебка,само дето ни е мнооого горещо,ама няма как.Надявам се и при вас всичко да е наред!
hukuta,много съжалявам че не се чувстваш добре.Дано тези лекарства ти помогнат и не се налага да ги пиеш дълго време. Хубаво е поне,че бебока е добре и твоето неразположение не му се отразява.Стискам палци бързо да се оправиш  good,сега си почивай повечко.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 11, 2009, 11:24:04 »

hukuta, стискам палци хапчетата да ти помогнат и да почувстваш бързо облекчение smile
Аз пих фолиева до 16 г.с. и после я спрях. Чувала съм, че е добре към края на бременността пак да се пие за подпомгане на плацентата, но не съм питала лекар и не съм почнала пак да пия.
Вчера и аз бях на училище за родители и лекцията беше за раждането и техниката на дишане. Доста полезна информация научих. Чакам да изляза в 45 дн. болничен, за да ходя юли месец и на лекциите на 9 месеца. Другата седмица съм се записала за отворени врати в Тина Киркова.
Ние с бебка сме добре smile Напоследък е доста активна. Жегата наистина вече е непоносима, но засега се справям с голеееееми количества вода. smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: