Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 16:05:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155459 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юни 04, 2009, 08:04:23 »

Как сте мацки? give_rose
Аз съм доволна от курса вчера и другата седмица съм пак *YAHOO*Първо имахме лекция от дерматолог за подсичането на бебчетата и естествено ни представи няколко продукта с мостри,но аз за този крем п/в подсичане така или иначе съм чувала само хубави неща,та сега имам и малко бурканче и ще го изпробвам,защото става и за ухапано,изгорено и одраскано :girl_wink:После имахме лекция от момичето,което води курса-тя е акушерка в АГ болница и ни разказа подробно как протича естественото раждане,а нейна колежка обясни за секциото.Отговаряха и на въпроси за АГ болница.Раздадоха ни материали и списък за болницата(ама той си важи само за АГ според мен).А другия път лекцията ще е за дишането по време на контракциите и раждането,което е особено важно!
За мацките от Варна,ако имат интерес да ми пишат на лични да им дам инфо,ако искат да идват,защото се оказа,че курса се организира от една политическа партия,но нямаше агитации,а и е безплатен!Следващата лекция е на 10.06. от 16 ч.
Аз вече нчмам търпение да идва утре и да си видя бебчето yahoo
Лек и спорен ден!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юни 04, 2009, 11:10:30 »

Колко много сте написали за една вечер. Bravo Моята консултация ще е на 15 юни и тогава трябва да си сменя наблюдаващия лекар, че моят лекар се мести в друга болница, а време не остана. Направихме и ние леко освежаване в къщи, но не съм купувала нищо освен едно комплектче за изписването на бебчо. Моят мъж също е много суеверен и не иска докато не вляза в деветия. Още не съм говорила какво ще ми трябва за болницата.
Относно изтръпването на пръсеца четах за един много добър начин за справяне с проблема. Когато се сетите, просто седнете и си въртете ходилата и си сгъвайте краката и колкото по-често толкова по-добре. Преди да заспите също. При мен действа и не се схващат вече. Усещам, че проблема не е отшумял изцяло, но защото не пия магнезий, но поне не ме срязва така. Хубав ден от мен, момичета!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юни 04, 2009, 17:05:47 »

Здравейте мами!  give_rose
Да ви се отчета, че днес доста полезна работа свърших!  yahoo Направих изследванията-не са блестящи, ама стават  nea Хемоглобинът ми е паднал на 104, че да видим какво ще ми изпише и на мен доки да пия  huhhuh.gif И разни други показатели са ми нисички, ама пусто като не ги разбирам кое за какво е  pardon ... ще видим! Иначе пък съм добре, да чукам на дърво!  blush После ходих и си купих превръзки за родилки (оле, по-зле от памперс са!  funnytooth ) и бикини за еднократна употреба (и те са смешнички, ама аз намерих на bebe confort - те са пак бели, ама имат различни на цвят шарки по тях и ластичетата им  blum) ... изобщо луда работа!
Искам да ви питам, поне тези, които вече са мислили по въпроса-към какви колички се ориентирате? (само не знам дали му е мястото тук на този въпрос  pardon )
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юни 04, 2009, 17:19:42 »

hukuta,за количка може да се допиташ в тематта:"Покупки за бебето и детето!" good
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юни 04, 2009, 17:46:28 »

Аз вчера за пръв път усетих беба да хълца. Чудех се какво е това ритмично пориткване и изведнъж се сетих, че бебетата хълцат и днес пак. Възможно ли е да е от нещо, което съм яла?
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юни 04, 2009, 18:30:30 »

Zahira™ не мисля,че може да е от храната.Една приятелка,която на скоро роди,от 6 месец не спря да повтаря,че бебка хълцала(то се и виждаше де),но имам предвид,че при нея това беше постоянно състояние.Съмнявам се все неподходяща храна да е яла.Просто явно му се хълца на бебчето.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юни 04, 2009, 19:18:03 »

jasmine мерси  give_rose
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #187 -: юни 04, 2009, 19:22:24 »

Вики и нашата беба много хълца, но това което ми прави впечатление е, че започва винаги след като се наобядвам и после като се навечерям. До сега не е хълцала след закуска. Незнам дали си го втълпявам. Съмнявам се да има и връзка с това какво съм хапвала, защото това си е всеки ден. Ето даже сега пак започва, а преди малко вечерях  blush
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юни 05, 2009, 09:50:25 »

Ето ме и мен след поредната консултация *YAHOO*Бебчо е добре,пораснал е и вече е 700 гр!Изглеждаше много добре!Качила съм и 2 кг.!Което ме радва,че с тез намеци,че не пълнея :huh:А и акушерката каза,че коремчето и разположението на матката ми са много добри!Взеха ми кръв и урина(за урината казаха,че не е нужно да е "стерилна" и първа,ама на мен така ми беше по-удобно).В понеделник ще видим резултатите.Кръвното пак е 100/60.За жалост доки беше болна и с маска,та ни предупреди,е няма много да говори,ама на нас ни стига само да го видим нашия малчо как се движи и че е добре,пък другия път пак ще си говорим girl_wink
А дадоха ми и болничен-стига нерви и стоене на това бюро по цял ден,ранно ставане и т.н.
А за хълцането-в мойта книжка пише,че тъкмо сега ще почваме да го усещаме и било напълно нормално за развиващата се храносмилателна система на бебо и не му причинявало такъв дискомфорт както на големите,така че да сме се отпуснели и да се забавляваме на подскоците! girl_wink
Лек ден! give_rose give_rose give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юни 05, 2009, 10:40:55 »

Тони, браво за хубавите новини smile

Искам да попитам за съвет: от вчера ужасно ме боли гърлото, а през нощта ми се запушва и носът и е просто някакъв ад. Будя се през нощта и не мога да заспя, не мога да дишам... cray Ходих на лекар, зачервено гърло и подути сливици, но засега няма гной и нямам температура, така че нищо не са ми предписали да пия. Дайте идеи за лекуване, аз смуча Прополки и се пръскам с Хексорал. Ям мед и лимони. Обаче никакво подобрение.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юни 05, 2009, 11:25:18 »

no4ko24   съчувствам ти,защото преди месец и аз имах такова нещо,но даже вдигнах и температура и много се стреснах.Та на мен ми изписаха спрей за гърло и смучещи,можело и парацетамол и тия колдрексите.Но на мен най-много ми помогна гаргара с клеева тинктура(разредена с вода и после я гълташ) и капки от същия разтвор за носа.Освен това гаргара с тетра(смрадлика) и смърках вода с морска сол през носа(ама това май никой освен мен не може да го изтърпи),промива носоглъдката и изкарва всички налепи.Ядях много лимони и мед със сода за хляб.Много течности и почивка.Бях много упорита и за 2-3 дни успях да преудолея това,а колежката ми стигна до болница,защото не си обърна внимание :(Така че дано и ти много скоро да се похвалиш със здраве и си почивай много-това също е важно! give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 05, 2009, 12:11:30 »

Tони, благодаря, сега ще се разтърся, имахме някъде вкъщи пчелен клей.  give_rose А за носа и лекарят ми каза за солена вода, но и на мен ми се видя доста неприятно. Ама ще пробвам, не искам да се вляча така седмици.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #192 -: юни 05, 2009, 13:49:03 »

no4ko24 пробвай за носа Стеримар да си пръскаш, по-лесно ще ти е отколкото да шмъркаш солената вода.
Тони така ти завиждам за болничния. И аз вече броя дните до края на месеца, за да си остана вкъщи.
И май четеме една и съща книжка. За "Какво те чака, когато очакваш дете" ли става дума?
Аз днес бях за първи път на лекциите на 9месеца и много ми хареса. Имаше и пликче с подаръци, но нямах време да го разгледам, май имаше шише вътре. Мисля да ги посещавам редовно. А толкова бременни на куп и в болница не съм виждала  Girl_hide
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 05, 2009, 13:52:34 »

Мариянка те всеки път дават пликчета  с подаръци на излизане - някой път са мострички на козметика, друг път шишета, трети път контейнерчета за кърма, лигавници, блузки и всякакви рекламни материали, но като цяло е много приятно. Хубава ли беше днешната лекция?
Аз ходих да давам кръв и урина и затова не дойдох.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #194 -: юни 05, 2009, 14:02:10 »

Ами, Вики, на мен ми хареса. Ама то май зависи от нагласата на човек, защото до мен имаше видимо отегчени с физиономии все едно са в училище и зорлем някой ги е накарал да дойдат  nea Лекцията беше подходяща и за татковците, защото се обсъждаха отношенията в семейството. Аз лично вече ще ходя всеки път. Записала съм се до края на месеца. Ако някой ще ходи на следващите може да си направим среща, защото сега бях сама.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: