Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:28:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155229 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 30, 2009, 09:31:52 »

Вики изглеждаш страхотно  Bravo :bravo:две манекенки в едно Wink
А за ритниците на бебчетата много е приятно наистина да усещаш живот в себе си нооо до едно положение  smile
Например снощи ходихме на бал и покрай мен много хора и малко или много ме гледат в корема защото е огромен в но един момент бебчо реши че иска да го видят всички че е на масата и той и корема като взе да се идува ма да видите издуване наляво на дясно да ви кажа малко ме хвана срам и се закрих с рацете защото ми е кофти отстрани ще им се стори много интересно и щаха всички да ме зяпнат а ми е кофти така
Така че хубаво е ама ....има си неудобство понякога
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #121 -: май 30, 2009, 10:19:13 »

Здравейте всички smile
Това с издуването е много смешно наистина  funnytooth Моя корем и той всякакви форми приема. Но най-често е квадратен - той по принцип си е по-остър, ама като си сложи коленете беба от двете страни на пъпа ми и става квадратен. И моя мъж все ме пита "Е не те ли боли сега като е застанала така"  pardon А иначе пък при мен крачетата ме ритат само в дясно и понякога имам топка точно там от тях - много е яко  girl_wink
А колкото до през нощта - аз като се събуда от честото посещаване на WC-то и като си легна и аха да заспя и тя започва пак да се мести, но за кратко. Тая нощ обаче реши да ме изтормози повече и ме събуди в 4 и от нямане какво да правя станах да хапна докато се намести  crazy Явно остана доволна от това и после и двете заспахме  laugh
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 30, 2009, 10:25:56 »

Мерси много момичета, @}->--че се бях притеснила за странните форми на корема ми funnytooth
Оставям ви за сега,че трябва да пишем две курсови работи Reading и от сутринат се туткам   Computer
Чао от нас!
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 30, 2009, 18:18:34 »

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС -БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ НА ВСИЧКИ ГО ПОЖЕЛАВАМ!
 twohearts
Искам да ви кажа и аз за корема ами при мен така е вече от няколко седмици Бебо си стои от ляво и това си е и си подритва ама сега започна повечко
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 01, 2009, 09:00:40 »

desisv, честито за подписването и от мен! Обичайте се много, сладури и отгледайте детенце здраво с много нежност и любов!!!  give_rose give_rose give_rose
Да се отчета и аз за консултациите и коремчето. Миналата сдмица ми правиха изследвания за антитела, че съм А отр. - слава богу вс е наред, но казват че при първа бременност не е проблем. После обичайните изследвания на кръв и урина. Всичко си беше в нормите. Хемоглобинът ми се беше покачил и сега е в нормалните граници. Пих онова неприятно лекарство - тотема, но даде ефект. Няма албумин. Като цяло се чувствам чудесно, само че ми премаля и трябваше да полегна на леглото при акушерката, че гледах как ми изпомпва кръв от вената и главата ми забуча. sad Мисля си, че на самото раждане пак ще съм така - ще си припадам през цялото време от шашкане и притеснение, а и като зная какви жеги ни чакат... Относно темата за коремчето - моето стои острично и бебка ми рита отдясно главно. В следобедните часове е много палаво, а през нощта и сутрин спи. Довеера слагам снимки в галерията най-сетне. С лекаря видяхме бебчо на видеозон и вече няма съмнение за пола - момченце ще да е със сигурност. Измери го на около 1,750 кг. Незная дали е нормално за тези седмица. Каза ми че за моите кг и височина едно бебче от 2,800 - 3 кг ще ми е идеално за нормално раждане. Ще видим, има време още. И аз съм с дълъг пост днес, но събота и неделя все ме няма в къщи и сега наваксвам. Лека седмица на всички маменца и чакам с нетърпение да видя какво става с всяка от вас!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 01, 2009, 09:20:10 »

Момичета аз днес съм на лекар,да видим как се движим  *YAHOO*и сигурно вече ще насрочи моя доктор дата на секциото ,поне аз така си мисля,но като се върна ще пиша какво е станало girl_wink
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 01, 2009, 09:24:33 »

Само да добавя ,че линийката ми отчита една седмица назад,т.е.сега съм в 36 г.с.на вас как е? huhhuh.gif
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 01, 2009, 09:55:05 »

Не е назад, маце, отчита 35-та навършена и 2 дни, което ще рече, че си в момента в 36-та, значи няма грешка.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 01, 2009, 10:28:25 »

jasmine, успех на прегледа и дано всичко е наред. На теб съвсем мъничко ти остана докато гушнеш своето бебче  Baby Което ми напомня, че и на останалите скоро ни идва реда  Girl_hide
За линийката и аз мисля, че е точна. Аз например сега съм в 29 г.с. = 28 навършени и 6 дни.
Аз понеже не мога да излизам от работа за лекциите на 9 месеца, реших да се запиша на училище за родители. Вчера ходих на първата лекция с мъжа ми. smile Останах доволна, а интересните теми тепърва предстоят.
За името на бебка решихме да е Дара.
Иначе се чувствам добре. Бебка ме поритва, но лекичко;през нощта изобщо не я усещам, спя като пън tease ще видим до кога.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 01, 2009, 10:50:30 »

ХАйде ще чакаме да ни кажеш кога е датата на голямото събитие.  аз си мисл май че ще райдам секцио но като се видя с лекаря ще поговорим и ще ви кажа допълнително.

Честити ви празник  Wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #130 -: юни 01, 2009, 11:02:03 »

desisv чак сега видях, че не съм ти честитила подписването - пожелавам ви мноооого да се обичате, да сте винаги щастливи и да отгледата здрави дечица  give_rose
Nataliya напълно си права, че вече започва да му се вижда края (поне на юлските мами). Ми то като се замисля си е другия месец вече  Oh my ... Леле как лети времето...
В събота реших да купя това-онова за болницата и като влезнах в магазина и оставих над 100 лева, а определено има още какво да се взема. Е то не всичко е само за болницата де, ама като се замисля как ей така с едно щракване и отлетяха  crazy
И верно Честит празник  girl_wink
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 01, 2009, 14:04:23 »

Ето ме Girl_hide
Ааа,значи аз не съм разбрала как става номера с отчитането на г.с. blush
Ами,ходихме на лекар,всичко с бебо е добре danceg,няма намерение да излиза  blum,тежи си вече 2800 гр.обърнато си е с главичката надолу,само аз нещо съм настинала и имам някакво прозрачно течение ,което ще трябва да излекувам за 5 дена и на 9 юни ме вика за изследване да ми пусне и да видим как е течението,че е желателно да се излекува ,особено когато ще е операция.Прегледа не беше от най-приятните angry,имах чувството че ръката мус тигна до гърлото ми angry и понеже следващият път пак ще ме проверява има вероятност да ми спука мехура и тогава ще трябва да се действа,но дано да не става sad.И това е общо взето... Girl_hide
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 01, 2009, 14:35:08 »

Здравейте момичета!  girl_wink И честит празник!  blum
На desisv честито с пожелания за дълъг и щастлив семеен живот и да се радвате скоро на едно здраво и сладко бебе!  girl_wink
jasmine оле мила не остана!  Bravo Ще стискам палци да се излекува това течение и другия път всичко да е ОК.  good И така като гледам ще си около моя рожден ден  girl_wink
Гледам, че сте си говорили за скупчването на бебчето от едната страна на корема - и аз съм така и ми става много смешно понякога, защото все едно бебчето се е надупило  Girl_hide хи-хи А и да кажа нещо друго-нещо напоследък се събуждам към 5ч. сутринта, защото бебочето много се движи, ама вече сякаш ходи и навътре към гръбнака ми или поне така го усещам  crazy и ми става малко лошо от това  huhhuh.gif И аз трябва да пускам изследване на кръв и урина, ама се ослушвам  blush
Ооо забравих да се похваля!!!  pardon Направих първата си бебешка покупка-шапчица, много, много е сладка  yahoo
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 01, 2009, 19:43:47 »

Здравейте момичета Честит 1 юни smile, Другата година ще празнуваме с нашите дечица Kinder

Искам да попитам някой пие ли тот`hema за хемоглобина, на мен ми ги предписаха и в аптеката ми казаха да не ям млечни продукти докато ги приемам. А като ми кажат така направо .... само за мляко и сиренце си мисля smile Някой знае ли дали трябва да се спазва това ограничение.
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 01, 2009, 20:17:20 »

Здравейте момичета и честит празник и от нас!!! give_rose
hukuta, радвам се че се появи, че отдавана не се беше включвала.Честито за първата покупка!
jasmine , то наистина вече не остана много време и ще гушкаш сладко бебе  Bravo Надявам се бързо да го излекуваш това течение,пази се!
bandidi,браво за добрите резултати, само малко постът ти ме обърка-как бебка те рита от дясно,а на видеозон няма съмнение,че ще е момченце?Не можах да разбера....
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: