Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:31:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155232 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 28, 2009, 13:07:01 »

Rodi, mamcheto   Bravo за хубавите резултати!
Аз от няколко дни имам странни наблюдения *crazy*До скоро бях изключително спокойна и жизнена,а напоследък взех много да се изнервям и изморявам следобедите,а уж казват,че след 3-я месец било обратното =]Чудя се дали не е от работата......може би много ми дойде,пък и напрежението .....и с това ниското кръвно girl_impossible
Приятен ден! give_rose
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 28, 2009, 17:22:55 »

Ние днес с mamcheto от сутринта се мотаме по бебешки работи - сутринта бяхме на лекцийте в Мола за бременни, а слетобяд на отворените врати в ОКРЪЖНА И МАЙ ТАЙ КАТО ГЛЕДАМТАМ ЩЕ РАЖДАМ ЕИ ДВЕТЕ, ИЛИ ПОНЕ АЗ СЪС СИГУРНОСТ. Останахме доволни, аз оползотворих врмето между двете мероприятия и накупих някой нещица като, пикливки. камизолки и ританки, а и едно боди с късо ръкавче - абе подготвям се така да се каже. Това е от нас за сега smile
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 28, 2009, 20:02:44 »

Аз днес бях на консултация. Бебка се е обърнала седалищно, но все още има време да се завърти както трябва. Тежи 2 кг/ ама той видеозона ми се струва, че дава отклонения, така, че не мога много да вярвам/. Доктора и акушерката бяха много любезни, нали ще ги ангажирам за раждането. Успокояваха ме, че няма страшно и така, това е от мен
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 28, 2009, 21:21:15 »

Голди, и аз така знам, че времето, което ти остава до раждането, е напълно достатъчно пак да се обърне бебчето.  *THUMBS*Не трябва да се притесняваш! give_rose girl_wink

Браво на другите момичета за резултатите на изследванията! Bravo

Захира, нямаш ли качени снимки да те видим, деееее! Girl_hide Моите килограми даже 11 се оказаха... blush

Тони, а теб, като те слушам, идва ти в повече изнервеността give_rose, опитай да не се нервираш за такива дивотии! give_rose И мен вчера един колега ме шокира като си хакна ръката на корема ми да видел рита ли бебето.  ohmyМного, ама много неприятно! И всеки само те пипа като ..не знам какво. beating На мен само мъжът ми като ме пипа по коремчето не ми е гадно. blum

И като заговорихме за изследвания- абе аз досега само 2 пъти съм пускала изследвания кръв/урина! Oh my ... То не трябва ли всеки месец?????  ohmyДа ми пускат, де, не аз самоинициативно? crazy

Аз стесних поне зоната на пътуванията-обикалям само в диапазон 20 км, хихихихи. tease И вече няколко пъти попадам в рискови ситуации на пътя с тези обиколки beating и честно казано, започва да ми писва да се вкопчвам в дръжката на вратата на колата заради разни идиоти.  beating

И в работата само се чуват реплики „да направи/направиш/направим еди какво си”, докато още не съм била родила! Oh my ... Че това да не е състезание за време- кое ще успеем първо- да родим или да свършим задачата! tease Или да си сложа една тапа отдолу, доде не свършим tease, както се шегуваше една колежка... И сори за дългия пост Girl_hide, ама нали съм с редки включвания и гледам да наваксам...
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 29, 2009, 07:35:25 »

А Fenix качвам си аз снимки в едно албумче, даже мислех, че съм пускала скоро, но уви...
http://vikitodorova.multiply.com/photos/album/19/19

Вече официално съм в 7 месец...а днес се канех да ходя на училището на 9 месеца, но като гледам как вали...
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 29, 2009, 09:21:53 »

Захира ти си направо манекенка за 7 месец blum
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 29, 2009, 19:33:08 »

Zahira, много си сладка smile

Аз да ви се оплача също като много момичета - от отичане на краката, много е зле положението. Добре, че днес е по-хладно и съм доволна, че не са като козунаци. Иначе си направих изследвания и горе долу всичко ми е в норми: кръвните изследвания, желязото, хемоглобинът ми е нисък, ама не чак толкова зле, албумин, кр. захар... Ама аз добре се и чувствам, честно казано.
Само ми е мъчно, че ще пропуснем морето тази година, но явно няма как.
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 29, 2009, 23:03:00 »

Здпавейте и от нас Мами,
Моля да ме извините за грешките но нямам кирилица на клавиатурата съжалявам! Е вече и ние сме официално семейство от 2 дни ехееееее....
 weddingday

Да дам и аз отчета за бебо сега, 1444гр. 38 см. така каза нашият нов немски доктор
Тук останах много изненадана като видяха всички мои изследвания от България се засмяха и казаха , че съм си събрала доста голяма колекция. За съжаление казаха, че нищо не могат да разберат и ще трябва да мина през пълната програма от изследвания до 3-4 д. И така започнахме и за 30 мин. всичко беше готово е само резултатите не бяха готови , след 2 седмици пак. За мен най важното е , че Бебо е добре обърнал се е както и предполагах, само казаха че е много дълъг за месеците си  baby_boy

За мен беше важно , че обясняват всичко и дори се изненадах , че ме попитаха как искам да раждам по естествен път или секцио казаха ми че мога да си избирам, като естествено касата поема тези неща.Слава богу нищо не плащаме -застрахована съм съм касата на съпруга ми. Иначе ужас. Важното е за тях да се чувства  пациента добре зада дойде пак при тях, какво още ме изненада приятно, веднага ми направиха паспорт на майката, взеха ми секрети  и всичко вписаха в паспорта включително и снимките от тонове, кръвообращение на Бебо, и неговите движения, както и снимките от 3 и 4Д. Казаха по което време имам нужда мога да се обаждам незавасимо през ноща или деня, ако имам нужда или въпроси.Е това е за сега ще пусна и снимки от подписването ни, не казвам сватба защото не сме толкова официални.   
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #113 -: май 30, 2009, 07:06:07 »

Добро утро!
Захира, много добре изглеждаш  good Въобще не ти личат 10кг, явно преди това си била много слаба.
Ночко, и мен за морето ме е много яд  angry Може нещо за 2-3дни Юни месец, ама не е сигурно. А и каго знам колко пари ще трябват за бебето, хич не ми се дават и за море.
Деси, честито! Много да се разбирате и обичате със съпруга ти!
Да ви кажа, аз нещо се притеснявам дали усещам бебето  huhhuh.gif От два дни някъде много рядко усещам съмсем леки потрепвания като все едно ти потрепва някой мускол. А преди беше толкова активна и така ми играеше корема като ритка. Сега дори вечер не мога да я усетя, когато обикновено е най-активна. Възможно ли е да си сменила позицията така че да не й усещам движенията huhhuh.gif Все се успокоявам, че всичко е наред, ама от време на време ми иде да  cray
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 30, 2009, 07:38:03 »

Деси,миличка честито!!! @}->--Много любов, разбирателство и уважение ви желая и вашето бебче много да ви радва и слушка! give_rose heart @}->--Така както ми описваш системата в Германия при мен така се отнасят ама аз съм се записала в частна клиника...иначе трябва да е така навсякъде.Д са любезни,да ти водят редовно картона,да ти напомнят за всички изледвания и т.н.Поне сега ще си спокойна! girl_wink
Марианка не се шашкай.Аз бях така притеснена предната седмица,защото по-рано бебо шаваше като луд,а тогава почти не го усещах и с всички тия подмятания за големината на корема ми можеш да си представиш какво ми е било.Но тази седмица пак се активизира.Явно е на периоди,а и много зависи от нашето състояние.Иначе в книгата,която чета за бременни има един тест,който трябвало да си правим от 28-ма седмица:всеки ден да засичаме за 1ч. колко движения на плода ще отчетем,като минимумът трябвало да е 10.Ако не ги усетим след извстно врме през същия ден пак да повторим и ако пак нищо-спешно да потърсим лекар.Но за движения трябвало да се брои всичко отчетено,а не само силните.Но пък не знам дали няма да е прекалено стресиращо pardon
Аз пък нещо освен,че ми се подуват стъпалата от няколко дни имам чувсвтото,че бебо все ми притиска пикочния мехур и се чудя дали е нормално,защото моята кумица така се оказа на времето,че трябва да й правят серклаж заради скъсена шийка на матката :'(то уж се виждало и този проблем се появява към 4-5м.,ама вече не знам какво да мисля :girlhide:Освен всичко това цяла нощ не съм спала и от някакво парене по хранопровода,абе шоото е пълно tease
Целувки и за работещите спорен и по-къс работен ден!!! give_rose
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 30, 2009, 08:24:16 »

Добро утро и от нас на всички! give_rose
desisv , честито Сватбаааа Желая ви много здраве,щастие и разбирателство!Да се обичате и да отгледате едно прекрасно детенце! любов заедно За здравната система в Германия нямам какво да ти кажа освен,че благородно ти завиждам.Аз живях там 4 години и сама видях какво е да получаваш това, от което имаш нужда и ти се полага,без да се налага да нахалстваш и се молиш.
mariana,не се притеснявай ,че има дни в които по-рядко усещаш бебчето.И аз бях така онзи ден,че съм и сама и направо се бях побъркала.Но явно е имало нужда от повечко почивка,защото вчера ЦЯЛ ден не спря.Ама в истинския смисъл на думата.Явно си наваксваше,дори и като си легнах пак го усещах.Затова си мисля,че не е нещо за което би трябвало да се притесняваме. Спокойно!
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 30, 2009, 08:41:04 »

Ох,колко съм разсеяна,че забравих да се отчета как мина ЖК  tuktuk
Всичко ни е наред като изключим хемоглобина.За него ходих на хематолог, но за моя изненада не ми изписаха желязо, а така ми се накараха,че почти не ям месо,че срам ме хвана.А като допълних,че и риба не кусвам,лекарката съвсем подивя.И сега съм на месна диета до 25 юни  lacnl8,когато пак ще ми пускат изследвания. Иначе размери не ни казаха,освен че сме си в нормата,за пръв път бебка беше обърната с главата на горе,но лекарката каза,че още е нормално да си се върти.
Имам обаче едно въпросче към вас: Скупчва ли ви се корема само от едната страна? Защото аз много осезателно усещам къде е бебка,дори и когато не мърда.Харесала си е дясната страна и като се надупи там,с часове си седи.Даже и на консултацията като лягах да ме гледа докторката се учуди каква е тази буца в дясно,защото като й го споделих това ми каза,че бека още е много малка да ме деформира така.Но в действителност си беше тя и главичката и стърчеше.
Та това е вече от нас.Желаем прияте ден на всички мами и бебоци  heart
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 30, 2009, 08:50:36 »

Ивче това  със скупчването и при мен го има, но го прави предимно като лежа. Аз много се смея понеже все едно съм си пуснала да гледам "Пришълецът". Като почне да се придвижва и застава от едната страна на корема, а от другата хлътва съвсем. А от два дви такова подаване на ръчички или краченца оттук оттам има, че корема ми заема какви ли не причудливи форми.
А нощес пък гледах филми до късно и все съм знаела, че бебетата са по активни през нощта,ама чак пък толкова... чак си се очудих, как принципно не се събуждам от това въртене, понеже спя много леко.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 30, 2009, 09:25:35 »

Хихи и моят юнак си е харесал лявата страна на коремчето ми и го усещам и виждам как се скупчва там като лежа и го показвам на баща му и той ми вика "Абе не го ръчкай така!" 8Pа като леган на лявата страна и всякаш ме бута да се обърна на другата =]много са сладки! heart
И аз почти не кусвам месо,та да видим какви ще са ми резултатите на 5-ти Girl_hide
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #119 -: май 30, 2009, 09:31:39 »

Мерси момичета за успокоението  give_rose Понякога човек така има нужда от това  give_rose
Да ви кажа май нещо ме побутва по-нагоре към стомаха. Май е сменила позицията бебка, защото преди риткаше ниско долу.
За скупчването в едната страна и при мас се е случвало  tease
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: