Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 04:53:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4 (Прочетена 155065 пъти)
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #30 -:
май 19, 2009, 11:10:24 »
Здравейте момичета вчера ходихме на консултация и доста ме разсмяха акушерката и студентката
. Питаха ме дали имаме близнаци в рода и после ми казаха ,че ми е много голям корема и отговарям на седми месец
, а аз съм в края на петия. Добре ,че ходя и при друга лекарка , че тез моите където съм се записала на ЖК ще ме изкарат , че ще раждам другият месец … А досега не са ме гледали на видеозон, по здравна каса е разрешено само два пъти в петият и в осмият месец. След прегледа на видеозона, който ми се полагаше лекарката ми каза ,че вървим с една седмица напред и ми изчисли друг термин ама аз на тез хич не им вярвам изобщо хубавото е , че ми дават болничен без проблеми. Та ние с Бебчо сме добре макар ,че е по голям от колкото трябва .. .Пък взема и да са близнаци и 4Д да не го е забелязало
А от носно витамините аз пия матерна на центрум и акушерката ми каза да я изпия и после да почивам един месец, ама нямам намерения да я пия повече , защото май доста се качва от нея. От както я пия съм качила четири кг за един месец, а това е доста….
А моят термин за сега е 29.09 или 22.09 ама по сигурно на 29.09
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #31 -:
май 19, 2009, 11:31:24 »
Относно витаминие и аз пиех Матерна първите 3 месеца но после като се записах на ЖК лекаря каза а ги спра и от тогава нищо не пия. За космите и на мен са ми намаляли по краката и ръцете но каточели по коремчето си имам повече но не тъмно просто като мъх.
За термина моя е на 11.07.
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #32 -:
май 19, 2009, 11:37:17 »
Айде и аз да се присъединя към окосмените по коремчето мами.Еми,имаме си ги и ще си ги гледаме.Само да не се наложи прически да им правим
,че все пак лято е и все някъде ще се наложи да ги покажем
.
И аз смятах да предложа да се актуализират термините и пола на бебетата, че отдавна не е правено!
При нас промяна няма-чакаме момиченце на 17.09
«
Последна редакция: май 19, 2009, 11:42:23 от iv4e83
»
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
май 19, 2009, 11:42:42 »
За космите на повечето бременни се появяват =]и мен не ме пропусна тази екстра
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
май 19, 2009, 15:01:50 »
Гледам за косми си говорите
,аз имам чувството,че сега повече се забелязват,защото корема е издаден напред
,аз имам но знам ,че е нормално,тези които имат момченца да се окосмят повече през бременността,като не трябва да се махат тея косми,защото след раждането си падали сами
.
При нас термина си е все същият-4.07.,но чакаме момче ....
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #35 -:
май 19, 2009, 17:31:09 »
И като е тръгало на отчети, да ви споделя какво свърших днес. Нашето бебе е 100% момче според лекаря, не е станало момиче за 1 месец
, но има забележителни крака, които имам снимка. За тези крака ми говорят от 4ия месец и все си мисля че повече подхождат на момиче
. Освен крака, момчето си има и впечатляващи мерки, които отговарят на 26та седмица
и според лекаря, по ултразвук съм в 7ми месец. Аз се чудя защо ми става все по тежко, а то защото бебока вече е 920гр и 34см и ако вървял така, щял да бъде едно дебело бебе
. Дано не се престарае това дете с растежа, че как ще се ражда незнам
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #36 -:
май 19, 2009, 18:38:21 »
Хм...за окосмяването аз по принцип не съм от "големите косматки"
,ама сега забелязах бледа тъмна черта по коремчето и повечко косъмчета,които да си призная много ме дразнят и не издържах на изкушението да не ги мина с епилатора
=]не знам...може повече да не го направя,но просто не се стърпях.Иначе на другите места окосмяването намаля.
Чудя се за Матерната това за напълняването дали не е мит,защото като ги започнах преди месец и половина и аз бях чела такова нещо,но от както ги пия не съм качила и килограм
А да ви попитам-понякога случвало ли ви се е сърцето да ви "прескача"?Аз имам такива усещания от време на време и все забравям да питам док.
А коремчето ми порасна за 1 седмица и вече колегите повярваха,че съм бременна
,а някои едва сега забелязаха
За термина и аз да кажа,ако някой изобщо ги гледа де :PНие сме определени за 24.09.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #37 -:
май 19, 2009, 18:40:10 »
Давай тогава да те видим бе Тони и ние да преценим дали ти личи да повярваме
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #38 -:
май 20, 2009, 05:34:25 »
Хиии хи-хи-хи-хиииккк
, така ме разсмяхте с тези косми,момичета, лелееее
Аз нормално си ги имам и си ги махам, ама те едни руси такива...
А пък
Голди
ме разби с помпата за мъжа си. :goody:Аз на моя вчера му изревах: „Тежи мииии, другата седмица ти ще носиш бебката! И ще се редуваме!”
Пък с тез килограмииии
, май аз ще се окажа дебеланката на форума
- сигурно съм качила 10 кила от началото и въобще не преувеличавам.
„Матерна” пия от самото начало по настояване на лекаря и сега от 2 седмици я спрях, защото не ям като за 5-ма, но качвам като за толкова, не знам защо така... =]Ако се пресрамя, ще кача снимка да ме видите каква съм тулумбичка.
Днес си взех почивен ден, мацки. Нещо пътуването ми дойде повече, защото все съм по едни селски пътища с много дупки и онзи ден из хисарско така друснахме в една, че коремът леко ме заболя чак и се притесних.
А и ми е по график да съм на лекар. Ще кажа после как сме.
Мисля и да се разходя по магазините за бебета вече, да ви кажа- досега не съм ходила никъде.
Хайде лек ден на вас и до по-късно!
Тони
, забравих да кажа за сърцето- и на мен ми прескача, ама аз съм си свикнала.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #39 -:
май 20, 2009, 08:09:01 »
Darling
браво за прегледа! Радвам се че всичко е наред! Следващият път като съм на консултация /а това е много далеч/ и аз ще питам за мерки, защото явно само на мен не ми казват колко е дълго и колко тежи, а само замерват главичка и бедрена кост и казват на коя седмица отговаря.
Tonitta
и на мен преди в по-ранните месеци ми прескачаше сърцето и получавах сърцебиене, но си било нормално. Както е казала
Дидето
- давай снимка на коремче и ние да повярваме
.
Аз съм на етапи - има моменти, в които по две седмици корема не помръдва и сантиметър напред и изведнъж рязко примерно за 2-3 дни се променя цялостния пейзаж. Мъжа ми беше вкомандировка 4-5 дни и като се върна ми вика: "Леле какво си правила докато ме е нямало....? "
Fenix
видях те аз в темата за коремчетата каква си "тулумбичка". Изглеждаш прекрасно с +10 кг. и много си се разхубавила /не че преди не беше/.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
май 20, 2009, 10:11:48 »
Здравейте момичета
Това с космите явно е често срещано явление. Ама аз искам да ви питам - случвало ли ви се е да ви се схващат краката. При мен последните 2 сутрини за малко да ми се схване и не успя, ама днес си беше доста гадничко. И все е десния крак. Прасеца. Чувала съм че е от липса на магнезий... Ще питам моята доки, ама съм чак във вторник, та ако знаете нещо ще се радвам да го споделите
Активен
eli_kr
Регистриран
Кристиан роден на 01.08.2009г. :)
«
Отговор #41 -:
май 20, 2009, 10:14:38 »
Здравейте!
Явно тези косъмчета не притесняват само мен,и аз се подадох и веднъж ги махнах преди да отида на консултация-не знаех 4е е нормално да се появят и си викам ще ги махна да не оплаша доктора,не 4е са били големи по скоро като мъх ама като не сам им свикнала и така ме дразнеха
Сега оба4е като 4ета 4е после из4езвали се притеснявам мойте да не би да останат след като веднъж сам ги махала
-пове4е няма да ги пипам.
Относно термините аз сам определена за 05.08,момче.
Darling и при мен имаше един период в който ми казваха че бебето е с 2 седмици по голямо и трябвало да се движа повече,(което за мен няма връзка)но сега пак си е нормите,пък и имам една позната която роди мом4е 4кг. тя все ми повтаря ,че едрите бебета после се гледат по-лесно.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
май 20, 2009, 11:02:46 »
Мамче,на мен над 5 пъти ми се схващаха прасците и това е една от най-ужасните болки,но на мен ми се схващаха както спя
.Аз съм забелязала,че при мен се получава,когато съм вървяла много през деня
.
Но и преди да бях бременн пак са ми се схващали,затова не съм казвала на моя доктор
Ели,не мисля,че от едно махане ще пораснат големи косми,но моят съвет е да не си ги махаш повече
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
май 20, 2009, 11:46:35 »
О мамче за схващането и аз съм на десния крак и то само сутрин и после цял де ме боли - ама то май е при повечето така , да не кажа при всички.
Активен
Ивче
Сватбар
«
Отговор #44 -:
май 20, 2009, 11:53:34 »
Здравейте момичета, аз за сега нямам проблеми със схващането на краката,но и аз съм чувала,че при повечето мами е така.
Аз пък имам друг проблем- и той е, че напоследък имам адски болки в кръста.И най-странното е,че ме боли когато ставам от леглото,независимо дали е сутрин или просто след като съм полежала малко през деня. До сега никога не ме е болял така кръста,самите кокали ме болят
При вас как е ?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
35