Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 04:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155066 пъти)

Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 20, 2009, 11:56:56 »

Ивче и при мен е така в началото почнаха болките в кръста и направо някой път имам чувството че ако се изправя ще го счупя и адски ме боли, сега вече ми се схваща пръсеца а и на всичкото отгоре от известно време ме боли и кожата под гърдите все едно е много изгоряла и се опъва до краен предел а и ме болят и ребрата ама сигурно е нормалко с тази тежест и това разпъване. Така че нормалко е - няма лек за това ще караш твоя човек да те разтрива и това е -спасение нямаааа smile
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #46 -: май 20, 2009, 12:18:48 »

Здравейте  cap
Днес бяхме на консултация. Всичко си ни е добре. Бебето е 500гр, не разбрах колко е дълго, обаче. Може да се каже, че си отговаря на седмиците. Няколко дни сме по-назад. Видяхме я как си пие от амниотичната течност  Girl_hide Лекарката ме похвали, че не съм качила много килограми и изглеждам много добре  blush Ми май е това.
Иначе и мен ми се схващат пръсците и то докато спя и наистина е ужасна болка  angry Но и преди да забременея ми се е случвало и не го отдавам на бременността.
Болки в кръста нямам, ама и май е още рано  pardon
Успокоихте ме за космите, значи не е от маймунчето  blum Аз също знам, че е на хормонална основа и след това сами ще си паднат, надявам се!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 20, 2009, 12:29:20 »

mariana , поздравления за хубавите новини smile
И на мен от време на време ми се схващат краката, най-вече вечер  angry Забелязала съм, че се случва, когато през деня съм била цял ден на крак или с неудобни обувки. Гледам да си вдигам краката на високо.
Повече се притеснявам от разширени вени, че в семейството ми има и съм предразположена. Май ще се наложи скоро да си взема нещо за мазане.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 20, 2009, 14:24:12 »

Zahira и на мен не винаги ми казват, мерките, предполагам че този път съм ги впечатлила и затова. Ще чакаме и твоето отчетче good
Fenix абе какви 10кг ? И аз те видях, супер си ! Аз съм качила около 7кг, но коремчето ми е по-голямо от твоето. И както казваш така тежи, и така ме мъчат жегите.
Аз от днес имам друг проблем, моля ако някоя е чувала нещо да сподели. Пак ме е хванала пролетната алергия, сърби, кихам, нослето тече, очите сутрин се подуват.... А не мисля че сега мога да пия нещо от предишните препарати crazy? А утре сутрин пътувам и нямам време да ходя на лекар...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 20, 2009, 15:04:42 »

Дарлинг, мила, аз имам жестока сенна хрема от години на сам. За съжаление нищо не можеш да пиеш. Аз се облекчавам със стеримар+ALERGODIL спрей за носа и капки за очите OPATANOL. Наистина много облекчават...
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 20, 2009, 15:41:56 »

Благодаря ти много Валентинка ! Ще си ги запиша и ако се влоши положението в Силистра, ще си купя от някоя аптека. Сега като съм в къщи нямам проблем, но изляза ли на вън.... Благодаря ти още веднъж!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 20, 2009, 19:13:55 »

darling според мен задължително трябва да се консултираш със специалист! Аз също имам сенна хрема, напълно те разбирам  girl_impossible ама не е шега работа с какво ще я облекчаваш!!!
iv4e83 кръста ме боли от петия месец насам  angry колкото повече натежава бебчето, толкова повече боли, както казваш-като ставам от леглото  nea Обаче го отдавам и на това, че структурата на тялото се променя-разширява се ханша и няма как да не се отрази това за съжаление!  nea
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 20, 2009, 19:17:39 »

darling ако се сещаш има една реклама, на която описват хремата точно каквито симптоми имаш ти?! С една жена-фотографка! Ама не се сещам как се казваше?  huhhuh.gif Мисля, че е на билкова основа, затова питай доки дали поне него можеш да взимаш!  good
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 20, 2009, 19:24:58 »

Мерси момичета,  @}->--предполагах,че не съм единствената с тези болки в кръста,ама са толкова нечовешки,че се бях притеснила.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 20, 2009, 20:45:40 »

Ивче ,на мен ми бяха казали че болките отшумяват в 8 месец и в 9 се появявали пак за кратко време,но това се дължи на разтягането на таза pardon.Споко почти всяка бременна си ги има тея болежки,ама те са за хубаво поне good
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 21, 2009, 09:52:01 »

Zdraveite momi4eta. Da spodelq i az za shva6taneto na krakata - pri men se slu4va sutrin i mnogo boli naistina, no byrzo otminava, qvno e tipi4no za byde6tite mami. Bolki v krysta nqmam zasega. Ina4e i men me my4at alergii po tova vreme ot godinata. V momenta me syrbqt krakata adski i izlizat edni pupki kato uhapvane ot komar. Poqvqvat se i po sgyvkite na rycete ponqkoga. Ot nqkolko godini sym taka i nikoj ne moje da mi dade efikasno lekarstvo tuk. Krainata faza e hremata, ve4e kato mnogo zazleq me spohojda. Ve4e se primirih i sam ostavila taka. 
A da, i da napisha 4e moqt termin e na 01.08.2009 - it's a boy. (za spisyka). Lek i hubav den na vsi4ki sladki mam4eta!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 21, 2009, 10:00:50 »

Здравейте и хубав ден на всички ! Аз говорих с личният си лекар и гинеколога от ЖК и няма да се размина без лекарства, остана да ми ги дадат без рецепта, защото няма да мога да мина да си я взема. Изписаха ми Ксезал, по едно ден, за 10 дни, ако отшуми по-рано, да разредя през ден. Не било добре да ходя така алергизирана, макар че и лекарствата не били препоръчителни. Дано няма последици...
А за болките в кръста при мен са нещо нормално и гледам да си полегна, ако мога, ако не стискам зъби и проължавам smile
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 21, 2009, 10:04:19 »

Дарлинг кумата ми е със сенна хрема и беше намерила някакви хомеопатични който могат да се пият май по време на бременност ако искаш ще я питам.Знам, че беше станала доста зле, чак и болнични си беше, че яко я хвана хремата.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 21, 2009, 12:07:49 »

Здравейте бъдещи мамчета! give_rose
Марианка браво за хубавите новини от прегледа! Bravo @}->--Нямам търпение да идва 5-ти и аз да си видя момчето! Girl_hide
За снимки-направила съм и пак ще направя да сръвните,ама сега живеем на вилата,а там на лаптопа нещо не се справям с намалянето им,та затова не съм ги качила.Ще гледам на работа да го направя,че да ви се покажем и ние blush
За схващането-ужасно е!И преди ми се е случвало,но сега знам,че е от състоянието ми.Пише в "дебелите книги",че е нормално.На мен в един ден ми се появиха няколко болки-в краката,в опашката,подуха ми се ходилата,а отдолу самото стъпало ме болеше все едно съм ходила на високи токове,а не бях.Но ме оправи плуването.Много добре ми се отрази и от тогава нямам болки.
Тези алергии и настинки са ужасни и кофтито е,че сега им е сезона.Добре,че аз се оправих бързо,но все съм нащрек pardon
Целувки на вас и на бебковците ви! give_rose
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #59 -: май 22, 2009, 10:01:27 »

Здравейте всички мамчета  smile Мале момичета голяма е жега - преди малко беше 25 градуса  Oh my ... (поне във Варна е толкова). Ужас направо. Как ще я караме с вас в тия горещини незнам... girl_impossible
Пожелавам на всички ви приятен петък и още по-приятни събота и неделя  give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: