Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 20:41:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Клуб на дерзаещите мераклии
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на дерзаещите мераклии (Прочетена 235946 пъти)
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на дерзаещите мераклии
«
Отговор #75 -:
юли 19, 2007, 14:34:48 »
mimasugar
ТУК
можеш да прочетеш много вълнуващи истории, достойни за филм
Активен
freni
Регистриран
«
Отговор #76 -:
август 21, 2007, 09:52:34 »
Здравейте момичета!Май дойде време и аз да се включа /след като изчетах целия форум/
!Моята история е следната:"Да искам да се оженим,но нямане финансова възможност!"
Та въпроса ми е сами ли си платихте сватбата или родителите?Изобщо как се справихте с този проблем?То ако чакаме да се замогнем
.......ще си останем с чакането!Две години живеем заедно ,говорим за това,и двамата го искаме......Шантава работа!!!
Активен
yanna
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #77 -:
август 21, 2007, 10:17:37 »
Здравей Френи, добре дошла при нас. Аз мисля, че не трябва да се притесняваш за финанси и ако искаш сватба - напред. Сватба може да се направи и с по-малко пари, а ще видиш, че ако се решиш пари най-лесно се намират. Ние си плащаме сами сватбата и мисля, че така е по-добре и за нас и за родителите ни.
Когато ние решихме да се женим, също имахме опасения относно това как ще се справим с парите и сега ми е смешно като си помисля , че толкова време сме отлагали заради това. Също това не може да бъде причина хората да се лишават и от бебе. Пари най-лесно се изкарват. Здраве и разбирателство да има по между ви. Пожелавам ти скоро да се похвалиш, че вече планираш своя най-прекрасен ден. Тук може да видиш и разходите на вече минали по този път и да си направиш сметка.
Съжалявам ,ако съм изместила темата!
Активен
freni
Регистриран
«
Отговор #78 -:
август 21, 2007, 10:31:14 »
И аз така си мисля!Плюс това родителите ще помогнат с каквото могат,нали?Но половинката е решил да се прави на мъж и не иска и да чува за помощ от родители по какъвто и да е повод.Не го разбирам!В крайна сметка брат му като се жени техните платиха всичко.Не искам да изглежда сметкаджийски ама като помагат на единия ще дадат рамо и на другия!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #79 -:
септември 08, 2007, 22:27:32 »
Първо здравей и от мен *db*мила аз да ти кажа -според мен е редно родителите да платят сватбата на децата си.Е и вие може да ударите едно рамо в това онова ,ама така е редно.Аз не познавам някой сам да си е платил цялата сватба
,все пак ако така искате май няма да стане толкова скоро P-(не се ядосвай,а си поговорете сериозно двамцата.И ние така искахме,ама бързо се разобедихме ;)не се тревожи...успех
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #80 -:
септември 12, 2007, 16:49:34 »
добре дошла сред нас мила! Не се тевожи и ние бяхме така и се втурнахме без да имаме и идея как ще платим всичко, но щом като споделихме с родителите веднага се намериха пари от всякъде!Не отлагайте този прекрасен момент от живота си повече, след като сте отдавна заедно и се обичате!Успех!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #81 -:
септември 12, 2007, 16:57:00 »
добре дошла
при нас мила
аз да си кажа честно знаех че милото ще ми предложи но не знаех кога ще стане на него все пак му е време(32г)и сме заедно вече 5години
аз съм малко малка но като знаех че това е човека за мен и като съм спокойна с него до себе си и рекох "ДА"
пределно ми беше ясно че това ще стане рано или късно но в къщи никой не знаеше на колко е години(умело се криех 4 години)и когатп всичко излезе наяве той изчака малко и си го направи като пич
не съжалявам защото още от преди да се задълбочи нашата връзка(което не се изискваше много време за да стане)исках той да е мъжа до мен!винаги съм била много по-зряла за годините си и може би за това така рано се осмелих на такава важна крачка
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #82 -:
септември 13, 2007, 22:10:25 »
Аз много бих искала моето момче да ми предложи....ходим от три години,но и двамата знаем че не е момента сега..Аз съм студентка,а той сега 6те прави магистратура в Холандия...и е прекалено рано.Обичаме се безкрайно,живеем заедно и неможем един без друг,но въпреки че искам е пркалено рано все пак съм на 20 и мисля че сега е времето в което трябва да се развивам....Ре6их просто да споделя и моята историйка.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #83 -:
септември 14, 2007, 10:39:24 »
разбира се, времето е пред вас, а и понякога трябва да се изчакат 1-2 години такива моменти като магистратури в чужбина и т.н.След това вече ще е дошло идеалното време, когато и двамата ще сте готови!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #84 -:
септември 14, 2007, 10:42:13 »
Бибс мила и аз съм на толкова но както казах и по-горе когато един човек знае че това е онзи който е търсил значи го ЗНАЕ и няма занчение на колко години го е разбрал ами ако никога не го разбере???това значи че е хубаво да си го усещаш и от по-раничко!успех мила
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #85 -:
септември 14, 2007, 10:55:32 »
Милички, тук не става въпрос за години според мен. Но като че ли наистина е най-добре да си поурегулирате живота, пък тогава да има сватба- завършете си образованието, започнете работа, стъпете си на краката /най-вече емоционално/. Поне аз така направих, така някак е по-лесно- едно по едно. А да се обичате можете винаги- то за любовтта бракът не е задължителен,нали
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #86 -:
септември 14, 2007, 11:05:49 »
Благодария момичета,ама тук наистина е пълно с мили мацки..
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #87 -:
септември 23, 2007, 22:43:57 »
Виж ти,как съм пропуснала тази темичка
Е,хайде и аз да се запиша
Обаче съм само мераклия,без дерзаещ,защото си мисля,че ако кажа на милото нещо в този дух,той ще се уплаши(ех,този мъжки страх от сериозни връзки...
).Затова просто го чакам той да говори,когато се чувства в настроение за тази тема,и попивам доволно всичко,което казва.Вчера се разтопих,като ми каза,че има сериозни намерения към мен,защото много ме обича
Може да е малко глупаво да не казвам нищо,но пък какво да кажа,в крайна сметка,не искам аз да му предложа
,традиционалист съм в това отношение
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #88 -:
септември 25, 2007, 13:27:45 »
Здравейте и от мен.До сега бях само посетител на сайта, но реших да се регистрирам и аз.Има много интересни неща във форума.Изчела съм доста неша вече.
Та на въпроса.Аз съм от мераклиите
, но милото не е.Казва, че сега не му е времето.Сега е магистър последен семестър.Доста информация съм събрала от форума и само да дойде момента ще ми бъде от голяма полза.
Благодаря на всички, които споделят опита си тук.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #89 -:
октомври 28, 2007, 22:41:39 »
Цитат на: Pavlinka в септември 25, 2007, 13:27:45
Аз съм от мераклиите
, но милото не е.Казва, че сега не му е времето.Сега е магистър последен семестър.Доста информация съм събрала от форума и само да дойде момента ще ми бъде от голяма полза.
И аз не съм фен на прибързаните работи. Поне при нас това стана толкова естествено и нормално.Моят Деянчо ми предложи още на 6-я месец от връзката ни, при което аз категорично отказах. След това три години нищо не спомена за това
. Даже се бях притеснила, че вече ще го бъде страх той да подхване тази тема и се замислях дали пък аз да не му предложа?! Но това лято, докато бяхме на морето, стана. Беше толкова лесно и естествено и съвсем навреме. И вече и двамата сме готови
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...