Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:31:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127416 пъти)

vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: септември 17, 2009, 07:28:24 »

Момичета, затъжих се за вас. Не съм писала отдавна, а толкова много неща се случиха около мен. Останаха още три дни  yahoo Почти всичко сме направили, останаха само тези дребните нещица - питки, сладки и в петък да занесем алкохола до ресторанта. Все още не ме е обзела сватбената треска, не знам защо така. Мобе би последния ден ... Младоженеца и той не дава вид, че е развълнуван, чак ми е странно smile
Успех на всички бъдещи булки с подготовката, а на Kristinka специални благодарности smile
Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: септември 17, 2009, 21:47:02 »

Леле, момичета, колкото повече наближава, толкова повече неща се провалят. Толкова съм изнервена, че чак не мога да се понасям. Първо се оказва, че така наречения оркестър, който сме пазарили ще дойдат само 4 човека ( двама музиканти и две певици), та това не е оркестър. Поискахме още музиканти и се оказа, че ще плащаме по 130 лв още на човек, а сме се договорили за съвсем друго. Няма и 30 мин и звъни ди джея, оказа се, че няма да може да води сватбата ни, защото му се е случило нещо. Баща му щеше да ни поеме, но накрая се оказа, че и той е зает. Сега ми предлагат ди джей Десо, но нямам никакви наблюдения за него. Много се притеснявам дали въобще ще мине наред сватбата, то като нямаш хубава музика и настроение няма да има. Направо не знам... Моля ви някой ако има впечатления от Десо да ми пише, че не  знам какво да правим, то и нямаме друг вариант де...
Активен
marinela5ra
Новак
*
Публикации: 7

Shokolad

« Отговор #437 -: септември 17, 2009, 23:06:21 »

vania_ps Аз съм ходила на много сватби, по работа и на мои колежки, близки и приятелки. Не съм чувала за дж Десо... Може и да е добър, щом Ви го препоръчват. Най-добре се срещнете с него, вижте какво ще Ви каже, как ще го каже и дали ще Ви допадне! Защо да нямате друг избор?!?!? Къде работи този дж. Кога е сватбата Ви? И как така дж се отказва в последния момент?!?!?!?
Иначе по мое виждане както писах преди няколко дни и диджеи, които наистина са добри и съм виждала работата им са; дж Венци, Mайли, Миро, Дидо, Алекси, Чочо ... Това са диджеи, които са ми направили впечатление с работата си. Провери някой от тях, и все пак, който и да е дж би трябвало да свърши работа и да даде всичко от себе си! Пиши след срещата си с дж и кажи как е.
Късмет! И най-важното! Една сватба не е само диджей!  smile
« Последна редакция: септември 17, 2009, 23:08:50 от marinela5ra » Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: септември 18, 2009, 07:19:10 »

Нашият ди джей бе Майли, капарирахме го още преди 4 месеца, но нещо му се било случило и не може да води. Сватбата е в неделя, има един ден  Oh my .... Днес мислим да се срещем с този ди джей Десо и да видим, иначе така в последния момент няма да намерим друг sad
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: септември 18, 2009, 07:27:44 »

ваня това е ужасно. но както е казала marinela5ra - сватбата не е само дж. стискам палци всичко да се нареди. give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: септември 18, 2009, 10:17:11 »

Ваня доколкото знам агенцията на Воща има и други ДЖ, но както ми каза самия Венци, те не били толкова добри и са на по-ниска цена, така че имай поне това предвид като се срещаш с Десо и не се връзвай на приказките на Воща, че щом като оркестъра е от тях, трябвало и Дж да е от там, има доста ДЖ не се отчайвай ще намериш
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: септември 18, 2009, 15:15:51 »

Ваня доколкото знам агенцията на Воща има и други ДЖ, но както ми каза самия Венци, те не били толкова добри и са на по-ниска цена, така че имай поне това предвид като се срещаш с Десо и не се връзвай на приказките на Воща, че щом като оркестъра е от тях, трябвало и Дж да е от там, има доста ДЖ не се отчайвай ще намериш
Абсолютно си права ! Не може да ти налагат каквото и да било ! Важното е ти какво искаш ! В кой р-т ще е сватбата ? Сигурно си писала но аз съм пропуснала ! Защото този Десо работи в р-т Филипополис често ако е същия .
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: септември 18, 2009, 17:35:59 »

за съжаление има доста нахални хора, които си натрапват мнението и за жалост не помагат за утвърждаване на добрия имидж на сватбените агенции. На мен ми казаха, че трябва да наема не само ДЖ, но и фотограф и оператор, защото не било същотои не се получавало добре, когато казах, че си имам познат оператор, който ми е приятел, ме попитаха кой е и аз казах, отговора беше, "абе не е лош, но ще те посъветваме да не го наемаш"Беше абсурдно, защото първо операторът ми е приятел и второ знам че е един от най=добрите наистина" също така ме убеждаваха, че трябва да си наема оркестър, не можело без оркестър, те били много интелигентни хора и т.н. Когато ми каза цената ми каза че ми прави отстъпка, а аз знаех че си взима толкова по принцип, че даже ми каза и повече, но пък после допълни, ти нали си адвокат, ти знаеш как стоят нещата, е като съм адвокат да пкащам повече ли?
както и да епросто искам да кажа да не се предоверявате.
Активен
marinela5ra
Новак
*
Публикации: 7

Shokolad

« Отговор #443 -: септември 18, 2009, 18:56:48 »

roumyana Абсолютно си права! В много случаи се подливат водите на хора които работят много добре и си разбират от работата, но това в днешно време явно е навсякъде или просто манталитета ни е такъв.
Много верни и неверни думи може да се чуят от всеки, само и само той или неговият човек да бъде.
Лошото е, че за пари в днешно време не се зачита човечността а само материалната облага!
Активен
golden_angel
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: септември 18, 2009, 19:07:40 »

да ви кажа за моята сватба, която беше на 12,06,2009 отидох в една сватбена агенция, която няма да спомена. отидох за оператор и фотограф, но в последствие ми дадоха покани, книги, чаши и куп щтуротии, които не съм си купила. в крайна сметка така ме изнерви тази госпожа, че просто станах и си отидох и както можете да се досетите си се оправих сама. blum намер си най- добрите фотограф и оператор в града( няма да споменавам имена да не обвинят пак че съм сватбена агенция) и стана една приказка, за която съм положила много нерви и труд!!! мисълта ми е, че понякога сватбените агенции не помагат а само те разочароват като ти казват "Ха! Момиче ти нищо не си направила, за каква сватба говориш!?" Най- добрата агенция за този повод е този форум, защото никой не те обеждава а ти дава съвет и мнение! бллагодаря ви защото много ми помогна този форум  give_rose Bravo
Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: септември 18, 2009, 20:27:54 »

Момичета, наехме Десо, притиснати от различни обстоятелства, малкото време, сълзите и скъсаните нерви. Много се надявам да е добър и да успее да вдигне всички на дансинга, да създаде настроение и всичко да мине така, както сме си го представяли. Днес занесохме алкохола в "Империал" и другите дреболийки и  общо взето сме готови, останаха само малки нещица, които също са от значение. Иначе след днешния рев и скъсаните нерви се надявам утре да се оставя на разкрасителните процедури и да успея да си отпочина. До вчера бях на работа, днес нерви.. въобще.. страшна работа.
Благодаря ви на всички за съветите и мненията, вие сте ми опора, дори и само да споделя какво ме тревожи винаги сте на линия. Благодаря ! Bravo
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #446 -: септември 18, 2009, 20:38:46 »

Много интересна дискусия в този раздел се е получила. Интересното е, че сте прави за всичко с изключение на мнението, че форума е най-добрата агенция. И то само заради факта, че повечето бъдещи булки в страната не ползват този или друг подобен форум по ред причини /дори липсата на Интернет/.
 Нещата наистина "загрубяха на пазара". Това е лош признак. В интерес на истината аз продължавам да твърдя, че истинска сватбена агенция не съществува все още у нас. И днес случайно такива неща научих, че се хванах за главата. Наистина много от нещата за някого тук се оказват вярни. Проблемът е, че се превръща в нещо системно за някои. Някои хора не можаха да разберат, че поръчката за 1 лев и за 1 000 лева трябва да се приеме и изпълни равнопоставено като услуга , стига разбира се да действат нормалните пазарни закони за двете цени - да има бюджет, приход, разход....
 Никога не е вярно твърдението, че този е най-добър или, че този е най-скъп или евтин. Практиката показва следното : има много добри, има много евтини, има много скъпи, има много лоши. За първи път подкрепям тезата на Дарк Авенджър, че при една комплексна поръчка към фирма в бранша няма гаранция за добре свършена работа. Фирмата гони своите комерсиални интереси и въпреки добре свършената работа в много от случаите има какво да се иска в повече от нея.  
Активен
golden_angel
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: септември 21, 2009, 12:51:18 »

diner Нали се сещаш че е излишно да коментираме пазарните закони на България, тъй като те на са такива! И след всичкото изписано от твоя коментар разбрах, че нямаме пазарни закони и че при една комплексна поръчка към фирма в бранша няма гаранция за добре свършена работа. Фирмата гони своите комерсиални интереси и въпреки добре свършената работа в много от случаите има какво да се иска в повече от нея.  Така че идвам на моята теза, че е по добре да се разочароваш сам отколкото да ти съсипят деня някои непознати, които се наел да помогнат. Така че няма гаранция какво ще се получи и от едните и от другите.  nea
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127

« Отговор #448 -: септември 23, 2009, 01:53:59 »

Здравейте, интересна дискусия, как съм я пропуснал?Да добавя 2 неща свързани с горните постове.
   1.За професий изискващи наличието на елемента творчество твърдо стоя зад тезата си изказана в една друга тема - човекът е личност, голямата фирма е фабрика(неясно за какво).И единият и другият гонят естественно финансови интереси, но единият отговаря с името си(респективно главата си), а другият носи отговорност за работата на много хора, и естественно риска да се издъни някои на заплата, на когото не му пука за реномето на голямата фирма(или не е доволен от хонорара си), според мен може да е в пъти по-голям. Въпреки всичко обаче аз съм на мнение, че много пъти е нужно да се  работи в екип, тоест най-печелившата комбинация , като че ли са малките формирования в които всеки си знае задълженията и отговорносттите. Мой-съвет е  - избягвайте големите и мощни структури, с много персонал, също така и тези които ви предлагат всичко от игла до конец. Според мен прекалено комерсиално е - интересуват се повече от печалбата от колкото вс. друго.За предпочитане е пряко да се договаряте с важни фигури като видео, фото и ДЖ например, както и лично с човека които приема вашата поръчка.така всичко е ясно , всеки си знае зъдълженията.Няма не чух, не разбрах, не са ми казали.
 Това естественно не изключва възможността от дадена фирма да използвате голяма група от предлагани услуги със сходен характер - например от агенция - украси, балони,подаръчета, букети, аксесоари, заря, координатор, автомобили под наем, съвети и съдеиствие по други въпроси.
 2.Относно натрапването на тази и онази услуга - при първи опит - бягайте далеч, не говори нищо добро за фирмата.Ще ви опиша една случка.Преди 10г работех в търговията.Имаше криза за цигари.Принуждаваха ме заедно с виктори да взимам и някакви боклуци.Стара практика, мисля че в момента не е актуална, на мен ми е противна. Ако я открия някъде, разбирам че си имам работа с изключително консервативни и ограничени хора.Затова още веднъж моя съвет - бягайте далеч , нищо добро не ви чака.Единственото, което според мен е нормално - видеото и фотото да са от едно място и да работят в екип.Също е приемливо да са в комплект и с ДЖ, тоест да го познават и да имат комуникация с него.Няма да ви  навреди.
Активен
golden_angel
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: септември 23, 2009, 10:31:08 »

Съгласна съм с това! good
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: