Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:24:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127451 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: август 19, 2009, 20:31:03 »

На мен тази Галя ми се стори,че взима доста скъпичко.Аз след дълго обикаляне и сравняване на цените отидох на Четвъртък пазара и си го поръчах там.Булчинският букет е за един ден и едва ли някой го интересува дали цветята са холандски,български или други.Важно е как изглежда.
Може и така да е, но аз лично не съжалявам че избрах нея, не заради вида на цветята а заради работата, освен това ако искаш букета да е само от рози наистина навсякъде ги правят еднакви независимо розите какви са. Въпрос на избор.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: август 19, 2009, 20:34:11 »

И на мен Галя ми прави букета и украсата, но не съм сравнявала цени. Доволна съм от нея.

elean, аз не разбрах, че е такава работата  blush.. Ами да, в такъв случай наистина е по-добре подарък. Според мен някакъв предмет на изкуството ще е нещо, което би ги зарадвало. Или картина, или някаква красива ваза, фруктиера.. (все чупливи неща ми идват на ума, но може в ръчния багаж да го носите)
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: август 19, 2009, 20:43:28 »

Anichka1710, Ходих при Галя, но на мен не ми допднаха нещата, а и смятам, че не си заслужават парите...Между другото, Теодора съм  smile
И да се оплача...Днес бях на пробен грим, въобще не съм доволна! Моля, кажете ми добър гримьор, който наистина да работи с качествени гримове!!!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: август 19, 2009, 20:49:46 »

andreeva11, мога да ти препоръчам Нина от Харем. Работи много добре и се съобрази изцяло с мен.
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #394 -: август 20, 2009, 11:25:07 »

здравейте дами,
за Галя-аз сащо ходих, хареса ми отношението, наистина калкулацията която направихме ми идва малко скапо, но ми се иска да наема някого, на когото ще мога да разчитам в деня, ходих и в Тилия, но там просто не мога да си позволя цените...милото сащо подметна за четвартак пазара, не сам ходила и ще трябва да отскоча.
за грима и аз изпадам в ужас, попадам само на самозвани гримьори, днес ще направя опит да се свържа с НИНА
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #395 -: август 20, 2009, 11:29:00 »

andreeva11, моля те сподели каде ходи, да обменим инфо...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: август 20, 2009, 11:55:13 »

Когато си правих и аз пробен грим за първи път, направо щях да падна хич не се харесах, в симсъл добре ама неможех да си представя така да изглеждам на деня си, в крайна смета мен ме гримира една приятелка която е в англия и работи в тази сфера , гримира си профисонално, с нея също първо пробвахме горе долу, но аз останах доволна, защото си е и друго като ми е по близка, някак си по спокойна се чувствах. А инъче грим мисля че е хубав на Мария от стария град, аз незнам Теди ти къде си ходиля, нали Мария там я гримираха, отделно още две мои познати там се гримираха, но беше по скъпичко, и на мен ми беше последно като вариант, ако вече съвсем никак не се харесам.
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: август 20, 2009, 19:38:35 »

Аз бях в един салон, в пресечката срещу бензиностанцията на ул. Васил Априлов. Може би с подходящите гримове, гримьорката щеше да се справи по-добре, но не и с тези на Орифлейм..
Да, там гримираха Мария, но и на мен ми се струва скъпичко. Днес отново разглежха сватбените албуми на момичетата, и ми направи впечатление грима на Милена : http://album.svatbata.bg/cholakovi.
Намерих салона, в който са я гримирали. Той пък се оказа на улицата над бензиностанцията. Казаха ми 30лв цена. Ще се запиша на пробен грим, евентуално за тази събота, и венага ще пиша отзиви... Гримовете са на Kryolan.
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: август 21, 2009, 11:13:32 »

Здравейте и от мен ! Успех в подготовката на всички бъдещи булки! smile
Не съм писала доста отдавна, но нямам никакво време напоследък. Аз съм много доволна от гримьорката, много е мила и спокойна и се съобразява с желанията на булката. Ако някой иска мога да му дам координатите й на лични. Пробния грим беше 10лв., а същинският 30лв.
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: август 25, 2009, 11:08:57 »

здравейте момичета ,
така остава 1месец и сега са наред медицинските ...........не искам да ходя при личната и да ми взимат кръв там ,вените ми са скрити и всеки път ме насиняват,моля ви кажете от личен опит къде да отидем за тези медицински ,през какви лекари се минава и колко струва изчетах различни мнения ,но ми се иска нещо актуално -трябва ли да се ходи до психо или не
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #400 -: август 25, 2009, 11:18:41 »

Здравей!Разбери се с личната- така ще си спестиш обикаляне.Тя ти знае изследвания до момента и т. н. А ние на психокабинет ходихме.Мисля, че не може без него.И нещо много важно!Следи да ви сложат печат и изходящ номер на медицинските , защото няма да ги приемат иначе. :)Успех!
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: август 25, 2009, 11:34:07 »

Здравей Veni,за медицинските ние ходихме първо за васермана в клиника писанец и сме много доволни,по 7лв платихме там след това минахме психото там таксата е по 12лв,и последно минахме за заверка при джипито и тя ми взе само потребителската такса good
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: август 25, 2009, 11:59:30 »

Здравей Veni,за медицинските ние ходихме първо за васермана в клиника писанец и сме много доволни,по 7лв платихме там след това минахме психото там таксата е по 12лв,и последно минахме за заверка при джипито и тя ми взе само потребителската такса good
и ние така направихме. чувала съм обаче че може да минеш и само през джипито /ако се съгласи да ти направи тази услуга/ и през психото.
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: август 25, 2009, 13:56:49 »

Ceci_8 лаболатория Писанец ли имаш в предвид в Тракия срещу Тони 2000 защото ние живеем точно там...........а иначе не трябва ли и през невролог да се мине преди джипито crazy
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: август 25, 2009, 14:08:43 »

Ceci_8 лаболатория Писанец ли имаш в предвид в Тракия срещу Тони 2000 защото ние живеем точно там...........а иначе не трябва ли и през невролог да се мине преди джипито crazy
не. минава се само през лабораторията и психото.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: