Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:55:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127412 пъти)

andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юли 29, 2009, 18:25:56 »

Разгледах темата за сватбата на milenium80, но там не се споменава почти нищо за ресторанта. Няма и снимки. Ние отдавна сме го запазили, но проблемът ми е украсата - не мога да реша каква  да е. Не харесвам много балони. Ресторантът си е с облечени столове в тъмно синьо и златно, има много зеленина...И не мога да реша какво да правя.
Имам и друг проблем - DJ. Може ли някой да ми каже, чували ли сте нещо за диджей Елеан Наков? Някакви мнения?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юли 29, 2009, 20:38:42 »

Руски клуб е хубав р-т но единствения проблем е че в 23 ч вече музиката се намаля . Там имат проблеми с музиката и това целия град го знае . Само това е причината да се отказват повечето сватби / вечерни /. За Джия Биич там управителката е всеизвестна ! Иначе са хубави р-ти !  good
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юли 30, 2009, 07:48:27 »

За Джия Биич там управителката е всеизвестна ! Иначе са хубави р-ти !  good
Да известна е и то с много лоши неща. Тя и моята сватба развали. Там и персоналът не е на ниво. Сомозабравили са се. girl_impossible
Активен
veneciq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #363 -: юли 30, 2009, 15:04:43 »

Е куверти от 20 лв звучи много добре. В София моя приятелка скоро се жениха казаха че започвали от 35 лв за по-малко пари нямало. А за около 25-30 лв кои ресторанти са?
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юли 30, 2009, 18:54:23 »

Някакви мнения за диджей Елеан Наков? Прочетох толкова теми, никъде не е споменат  а аз съм се насочила към него. Другата седмица ще трябва да се срещнем, но ми се искаше някой да ми каже нещичко за него.
Активен
gorska_feia
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #365 -: юли 30, 2009, 21:04:26 »

Здравейте и от мен, предстои ми сватба другото лято и започнахме да се интересуваме от ресторанти. Искам да ви попитам дали можете да ми дадете идеи за ресторанти с градина, в които можем да направим сватбата. По всяка вероятност ще е изнесен ритуал и искаме да продължим тържеството в градината. Гостите ни ще са може би под 100 човека.  smile
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юли 31, 2009, 07:00:33 »

добре дошла горска фея Welcome
правилно си се ориентирала ад търсиш ресторантии от сега. най-добре е да посетиш лично ресторантите , за да имаш лични впечатления и д апрецениш какво точно искаш.
иначе за такива ресторанти се сещам за Острова, Джия бийч, но за там не са добри отзивите> Резиденцията има много романтичен двор и даже знам че правят и вънка сватби и в този вариант побира повече хора, но ако е вътре сватбата не повече от 80, ние бяхме толкова и беше ОК, но за повече не.
 иначе много ресторанти правят изнесен ритуал, но пък не знам за после дали може да се продължи вън.
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юли 31, 2009, 09:49:05 »

Здравей gorska_feia ,пожелавам ти успех и мноооого търпение ,но съм сигурна ,че ще ти бъде супер приятно да организираш най-красивия ден в живота ви.А относно ресторантите -знам ,че в хотел"Империал" имат градина и съм разглеждала снимки ,друг е ресторант-градина Марково.Има и други ,в темите има много инфо .
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #368 -: юли 31, 2009, 12:37:27 »

здравейте момичета някои може ли да ми даде координати на музиканти  от Пловдив, ще ви бъда много благодарна сватбата е на 05.09 а ние още нямаме музиканти. angry мерси предварително

Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: август 04, 2009, 14:50:40 »

момичета пуснах тема за всички желаещи да се видим http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21661.new.html#new
Активен
life
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #370 -: август 04, 2009, 17:42:08 »

Здравейте и от мен!

Предстои ми сватба в "Марица" през септемри и ще ходя другата седмица в ресторанта .
Дали ме очакват изненади и за какво да бъда подготвена?Някой скоро да се е женил там?
Много благодаря предварително...
Поздрави! Wink
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: август 05, 2009, 07:16:15 »

life ресторантът е един от най-добрите в Пловдив, браво, ами добре е да се уговориш за всички подробности, за да няма после изненади, там проблем е оставането и сервитьорите, след 12 ги домързява и почват да вдигат алкохол, ядене и др. та е добре да уговорите алкохола как ще се налива и кой ше контролира и до колко часът наистина може да останете.
Активен
Cattleya
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: август 05, 2009, 12:26:39 »

Здравейте,

Предстои ми сватба през септември. Ще е съвсем малка и затова няма да ми трябват много покани. Ще съм ви много благодарна, ако ме насочите къде мога да напечатам 12-13 покани. Попитах в Маджи дизайн-мисля оттам да купя поканите, но ми казаха, че цената за печат е 15лв. до 100бр., което ми се вижда скъпо.  smile
Активен
Hris80
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #373 -: август 05, 2009, 13:05:59 »

Здравейте на всички във форума!Предстои ми сватба на 5 септември и моля някой ако знае в Пловдив моделиер или фирма,за да ми ушият сватбената рокля за около 1 седмица.Благодаря за вниманието. smile
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: август 05, 2009, 13:10:17 »

Здравейте на всички във форума!Предстои ми сватба на 5 септември и моля някой ако знае в Пловдив моделиер или фирма,за да ми ушият сватбената рокля за около 1 седмица.Благодаря за вниманието. smile
най-добре пробвай в асеновград. там има много ателиета и все ще се намери някое да ти я ушие. не мога да ти препоръчам обаче, защото нямам личен опит с никое от тях.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: