Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:41:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127521 пъти)

princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 13, 2009, 17:52:30 »

То и ние така ще направим - по-близките приятели, сиреч шаферите де, ще събират парите и подаръците и после вкъщи. Иначе няма да имаме време да мислим и за тея неща. give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 14, 2009, 10:05:48 »

Нашите халки са от изцяло бяло злато, като по средата са матирани. Аз също не съм доволна от мата, тъй като се търка много бързо т.е. надрасква се. Но не съжалявам и ако трябва пак да избирам, пак тях щях да избера, защото това са нашите халки, а и матираното може да се оправя.
Не съм съгласна, че бялото злато пожълтява. Този ефект се получава почти винаги, когато пръстенът е съвкупност от бяло и жълто злато и никоя от частите нее матирана. Та още в магазина се сливат двата цвята, а какво да стане след като се поноси халката и тя се зацапа!?  smile
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #317 -: юли 14, 2009, 10:35:04 »

Здравейте момичета отдавна не съм писала но чета редовно, ние сме почти готови, останаха дребните неща като медицинските, чашите, и кошничката с късметчетата която сестра ми реши да направи и свещите не сме купили и украсата за чаши, но смятам че това става за няколко часа, в Асеновград има изобилие и няма как да не харесаме нещо. В четвъртък ще ходя на първа проба за роклята, тя е готово купена но беше един номер по голяма и трябва да и се направят някои корекции, малко се притеснявам защото я купих февруари и не знам дали още ми харесва, но дано да изглежда както я помня. Поканите са готови и слава bogy са се получили както искахме, много съм щастлива, защото свекитo се справи чудесно, качвам няколко снимки в галерията ми, ами това е за сега от мен май стана едно дълго писмо, поздрави и успех на всички в подготовката
 Wink

Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 14, 2009, 12:34:02 »

Здравейте момичета отдавна не съм писала но чета редовно, ние сме почти готови, останаха дребните неща като медицинските, чашите, и кошничката с късметчетата която сестра ми реши да направи и свещите не сме купили и украсата за чаши, но смятам че това става за няколко часа, в Асеновград има изобилие и няма как да не харесаме нещо. В четвъртък ще ходя на първа проба за роклята, тя е готово купена но беше един номер по голяма и трябва да и се направят някои корекции, малко се притеснявам защото я купих февруари и не знам дали още ми харесва, но дано да изглежда както я помня. Поканите са готови и слава bogy са се получили както искахме, много съм щастлива, защото свекитo се справи чудесно, качвам няколко снимки в галерията ми, ами това е за сега от мен май стана едно дълго писмо, поздрави и успех на всички в подготовката
 Wink

стискам палци всичко да е наред с роклята ти. поканите ти са много хубави и нежни. чакаме още снимки.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юли 14, 2009, 13:04:17 »

dany_6 честито за придобивките. Сега разгледах галерията ти и виждам, че и моите обувки са като твоите. Но мисля, че тока им е по нисъки цвета ми е екрю.
И аз да ви се похваля. Днес направихме първата проба и макар, че роклята е на парчета мисля, че ще стане прекрасна в завършен вид. Съвсем изчистена и нежна.  yahoo Вече съм малко по спокойна. Сега само остава да си намеря от онези чудни колани тип клин за прибиране на тялото за да постигнем по-прибрана линия на роклята. Някой ако се сеща къде ги продавам, моля да сподели.  give_rose
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юли 21, 2009, 16:05:09 »

Момичета нещо имам проблем с качването на снимки в албума,затова си направих в facebooc,пускам линк който иска да го разгледа-http://www.facebook.com/photo.php?pid=29904&l=a4a0925714&id=100000036164459
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 24, 2009, 14:27:34 »

Мацки, помогнете моляяяя!

Някоя от вас ходила ли е в White Bar, намира се на бившия басейн Младост. Искам да направя на моята приятелка моминското парти там, но никога не съм ходила. Интересува ме дали има хора, хубаво ли е, приемливи ли са цените?

Имам и още 1 въпрос. Трябва ми "танцьор" за партито, но цените които ми дадоха са доста високи, а именно 300лв за 1 човек. Имате ли представа дали това е нормално и има ли по-евтини варианти?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 24, 2009, 14:41:23 »

Мила. Това е любимото ми лятно заведение. Има и басейн. Но не съм ходила от миналото лято, а знам, че предстояха някакви ремонти. В петък вечер там танцувахме салса и беше пълно винаги. Дори се налагаше да си запазваме предварително места. Но за другите дни незнам как е. Цените са бих казала нормални (поне миналогодишните). Но заведението е вного свежарско. Даже някъде в интернет имаше публикувани снимки от партитата. Ако открия сайта ще ти пратя да ги видиш
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 24, 2009, 14:45:11 »

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3318044&id=116489115394#/photo.php?pid=3318043&id=116489115394

ето това е барът и в момента изглежда точно така след ремонта, още по яко и от преди

« Последна редакция: юли 24, 2009, 15:04:57 от valia_diva » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юли 24, 2009, 14:59:12 »

Вале, аз също видях снимки от бара, но друго е да получиш инфо от първа ръка. Надявам се наистина да е хубаво. А вечерта можеш ли да влизаш в басейна или не дават?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юли 24, 2009, 15:04:45 »

Може да се влиза, стига да не ти е студено. Салсаджиите като се разгорещяха и влизаха в басейна. И преди нямаше вход за заведението. Ето ме и мен там със сестра ми
http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/overview/8541820#144277234
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 24, 2009, 15:07:52 »

Много сте сладки  Offtopic Май ще е готино там и мисля последно на него да се спра. Чудя се от сума ти време, то партито ще дойде, аз нищо не съм решила. А ти някакви идеи за заведения имаш ли? Приемам всякакви препоръки  blush
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 24, 2009, 15:13:42 »

Въобще не бях мислила за моминско парти и моите приятелки ако искат да отидем някъде ще отидем там, защото всички го харесваме и можем да го направим в Петък, нали сватбата е в неделя.
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 24, 2009, 22:34:13 »

Момичета кажете от къде мога да си купя такава кутия за пликчетата с паричките -искам готова кутия за подаръци,а не аз да си я правя ,защото се съмнявам ,че ще стане .Къде продават такива кутии красиви?
Активен
veni1007
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юли 24, 2009, 22:35:50 »

И още нещо кажете от къде да си купя готова украса за колата ....май започнах да се позамислям дали искам икебана върху колата или пък само украса -доста високи цени разгледах .......?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: