Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:59:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127623 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юли 08, 2009, 15:38:05 »

Абсолютна права е ели берберова!
Успех на всички бъдещи булки.
Ние, миналите по този път, ще помагаме с каквото можем!!!

Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юли 11, 2009, 08:15:24 »

Момичета, вчера ходихме да гледаме халки и се спряхме на няколко моделчета от бяло и жълто злато, като бялото злато в средата е матирано. Аз питах момичетата от магазина дали няма да има някакъв проблем с този мат, те отговориха отрицателно, а на мен ми се върти в главата, че съм чувала, че нещо се похабявал или от този сорт. Имате ли някаква информация вярно ли е това или е плод на моето въображение.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юли 11, 2009, 08:24:24 »

Нашите халки са целите мат и още на следващия ден, след сватбата, бяха леко излъскани diablo и това само за няколко часа носене Oh my ...
Нашият мат вече се изтърка и сега никакъв го няма cray
Нека и други момичета да споделят............
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юли 11, 2009, 08:34:14 »

аз за мата не мога да кажа нищо, но една позната миналия месец си сложиха халките с бяло и жълто злато и тя каза, че точно за 1 седмица бялото й злато е пожълтяло.
Активен
m1ninka
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #304 -: юли 11, 2009, 12:01:03 »

Здравейте момичета,нова съм тук и още не съм наясно с форума.Казвам се Росица имам син на 1,3г.Сега живеем в София,но попринцип сме от Пловдив с мъжо.Смятаме другата година да си правим сватба в Пловдив,но изобщо не съм на ясно.Незнам какви документи трябват за граждански и църковен брак,колко пари струва,за церемонята какво трябва,за ресторанта.Моля ако някой е наясно да ми помогне,ако имате някакъв списък или нещо от сорта.Много ще ви бъда благодарна.Изобщо като цялостна организация,какво е нужно за една сватба.Благодаря предварително. give_rose
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юли 11, 2009, 15:57:01 »

Здравейте момичета,нова съм тук и още не съм наясно с форума.Казвам се Росица имам син на 1,3г.Сега живеем в София,но попринцип сме от Пловдив с мъжо.Смятаме другата година да си правим сватба в Пловдив,но изобщо не съм на ясно.Незнам какви документи трябват за граждански и църковен брак,колко пари струва,за церемонята какво трябва,за ресторанта.Моля ако някой е наясно да ми помогне,ако имате някакъв списък или нещо от сорта.Много ще ви бъда благодарна.Изобщо като цялостна организация,какво е нужно за една сватба.Благодаря предварително. give_rose
Здравей и добре дошла ! Определено си попаднала на правилното място ! Тук момичетата ще са ти като 100 сватбени агенти от цяла България ! Всички тук са вече много наясно как се организира сватба и съм сигурна че ще ти е от полза ! Разгледай по старите теми и постове и доста ще си изясниш нещата . Като за начало е хубаво да си изберете дата и после подред да си набележите р-ти . Вярно е че имате време но когато правите нещата едно по едно няма да ви тежи накрая ! Успех от мен в подготовката и питай за всичко . Повече мнения и съвети винаги е по добрия вариант от едно !  good
Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юли 11, 2009, 19:15:13 »

pepina83, valia_diva много ви благодаря за информацията, май няма да си взимаме халки с бяло злато и мат, но трябва да говоря и с младоженеца де smile

Росица, според мен първото, което трябва да направиш е да си изберете дата за сватбата, от там да си я запазиш в гражданското - обикновен ритуал струва 123лв и 6лв за пакета с документи, който ти дават там. Църковния брак ни струва 155 лв и от там ще ти кажат какво трябва да се носи. Следващата стъпка е ресторанта, после фото, дж, видео и от там вече рокля, костюм, дреболийки и т.н, но най-добре, както каза Nasi да прочетеш останалите теми и всичко ще ти се изясни smile Поздрави и успех с подготовката!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 11, 2009, 22:40:15 »

ваня моя съвет е да вземеш каквито халки ви харесват на вас и да не се съобразяваш с мненията.
аз лично бях много против матирани халки, не ми и харесваха въобще и тръгнах с една нагласа да избирам, след като обикалях дълго видях че на всякъде продават едни и същи халки и направо се бъях отчаяла по едно време.
и накрая съвсем случайно  открихме нашите халки, просто ги слойихме, станаха ни паснаха ни, не бяха нищо от това, което търссих и познай, бяха матирани. една година ги нося и не се е изтъркал мата., но халките са леко заоблени наобратно, навън, та може би затова.
Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 12, 2009, 07:51:49 »

roumyana, и аз не знам вече. От една страна искам да са с бяло злато и мат, от друга ... и направо не знам. Може би като тръгнем да взимаме ще се случи това, което и с вас smile
Иначе снощи направих кутията за пари, но ми се струва малко посна и обикновена, но нищо друго не ми дойде на ум, после ще кача снимки да я видите.
Активен
m1ninka
Регистриран

« Отговор #309 -: юли 12, 2009, 07:54:30 »

Благодаря момичета за отговорите.Малко ми е трудно да търся стари теми,затова и предпочетох направо да питам и да си записвам.Да си направя някакъв списък и да следвам него.Лека полека.
Ваня да попитам каква е тази кутия за пари,за какво служи  blush
Активен
vania_ps
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 12, 2009, 11:14:21 »

Росица, кутията за пари е , когато някой гост е решил да ви даде пари вместо подарак да се слагат там, в смисъл по-удобно е пликовете да се пъхат там, не е задължителна, въпрос на личен избор.
Активен
m1ninka
Регистриран

« Отговор #311 -: юли 12, 2009, 15:40:48 »

Росица, кутията за пари е , когато някой гост е решил да ви даде пари вместо подарак да се слагат там, в смисъл по-удобно е пликовете да се пъхат там, не е задължителна, въпрос на личен избор.
Аааа,ок.Много ти благодаря  good
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 13, 2009, 07:25:00 »

аз нямах кутия за пари, на мен лично ми се струва малко грозно да имаш кутия за пари, въпрос на лично мнение.
 аз лично като приемахме поздравленията се бяхме наредили и шаферите бяха застанали зад нас и при всеки плик или подарък и букет, аз  просто подавах назад и шаферите бях много експедитивни и поемаха всичко. шаферката са слагаше пликовете в чантата, а подаъцуте и букетите слагаха на специалн а маса, която беше до нас.
 добре е да се помисли кой ще отговаря после за подаръците  да ги премести в кола или наета стая и кой ще съхранява парите. защото знам 3 случая на кражби на сватби.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 13, 2009, 10:37:26 »

Да съгласна съм с roumyana за отговорниците, по подаръци и пари. И аз съм свидетел на сватбени кражби.  Ние ще имаме кутия. На мен ми харесва, и така както са в кутията, парите отиват директно в сейфа.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 13, 2009, 12:23:27 »

и ние имахме кутия за пари...
След събирането, брат ми закараха нещата в къщи, тъй като се оказа, че в нашата стая на хотела няма сейф.
Така и така се спести грижата по тази работа и хич не го и мислих повече smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: