Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:17:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127647 пъти)

galina79
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #285 -: юли 02, 2009, 19:53:24 »

Аз да се похваля,че след дълго обикаляне вече си поръчах роклята.Поканите сме ги харесали и тия дни трябва да ходим да ги поръчваме.Трябват ми музиканти за извеждането,гримьорка,флористка за букета и куп други неща.Направо ще се побъркам вече.Нервна съм още от сега.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 03, 2009, 11:23:36 »

Забранено е в ресторанта ритуала с чупене на чаши. Не може да ги счупим, след като изпием шампанското в тях. Само да поясня, че собственика първо каза че плочите се наранявали така, а и някои вече били счупени, но не било само заради тях, а защото преди време имали инцидент. Какъв точно, не ни каза. Това е в р-т Тракия в Пазарджик. И сега толкова съжалявам, че не сме в Малкия Бунарджик.
Леле ами да не правят сватби и плочките ще им стоят здрави и новички .  good
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 03, 2009, 12:02:13 »

eva_ting  въобще не съм съгласна с мнението ти, действително има и агенции, някои които открито си го признават и други които не. Има и скрита и явна реклама, но съвсем не е правилно да се абслоютизират нещата.
 влизах в този форум месеци преди да се омъжа и мога да кажа че ми беше много полезен и повечето момичета станахме близки и ги чувствам като приятелки макар да не сме се срещали лично.
 това е една от причините да продължавам да влизам тук и след като съм се омъжила вече, защото ми е интересно и защото искам да помогна на бъдещите булки, така както са ми помагали на мен.
 ако на теб не ти харесва не го чети и не пише във форума.
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #288 -: юли 03, 2009, 14:09:50 »

Здравейте момичета,аз направо го изоставих този форум,ама не съм ви забравила вас!Липсва ми свободното време,но сега имам малко и реших да го използвам тук.Поне е забавно!Виждам,че много сватби на форумки са минали вече и тези специални дни за тях са били повече от прекрасни!!!Честито на всички млади омъжени жени,искам да ви кажа,че ви пожелавам най-вече да сте здрави и да знаете от мен/една по-отдавна омъжена млада жена/-Бракът е прекрасно нещо,само когато съумееш да си го направиш такъв!Така,че пожелавам на всички успех...!
Виждам сега във форума,че и доста отрицателни мнения и настроения е имало,което е нормално де,все пак форума е за това.Но аз също ще се включа за съжаление с едно отрицателно  такова.
Преди време бях споделила,че ще имам прекрасната възможност да организирам сватбата на приятелката си по нейно предложение.За не много кратко време ми се наложи наистина да вляза набързо в схемата на Агенциите,ресторантите и прочие  и всичко останало.Беше голямо удоволствие за мен,защото съм много организиран и естет  човек,но имаше безброй разочарования -ужас!!!!!
Лили все пак искаше богата,перфектна и изпипана до всеки детайл сватба!Но ще ме извините,че пиша толкова много,но искам да направя едно обръщение към една жена,собственичка на св.агенция и моля не ме съдете и не трийте поста ми!!!!!!!!Искам лично да попитам една жена,г-жа Гергова от "Ваняя Стил" нещо
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #289 -: юли 03, 2009, 14:18:38 »

Госпожо Гергова,вашата т.нар. диплянка е на 95% копие на друга диплянка на друга Агенция-Нина Стил,може би доколкото се запознах с вашия стил и 2-3 снимки вътре в нея са само ваши , а другите са от чужди сайтове свалени и аз знам тези сайтове, а най-голямото ни учудване беше,когато видяхме снимка от украса на "Приказен ден" на сватбата от "Шоуто на Слави"-на Вашата Първа страница!!!!!!Кого всъщност рекламирате госпожо????Вас или другите Агенции?Като човек,занимаващ се с подобен вид бизнес,искам да Ви кажа,че изобщо не ви прави чест!!!!!Вие просто правите услуга на съответните Агенции-помислете за това!Мислите ли,че това ще остане незабелязано?Или се надявахте новодомците да не са толкова педантични?Нямате ли собствени идеи?Обадете ми се и ще Ви предложа няколко,специално за вашата брошура!!!!Бъдете  уникална преди всичко госпожо,не правете такива глупави неща!!!!
Активен
eva_ting
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #290 -: юли 03, 2009, 16:54:43 »

Стига сте си рекламирали ресторантите, фотографите, да се правите, че ще се жените след 1 2 месеца... хора с по 12019209 публикации. Не Ви ли е срам? И се вашия ДЖ, Фотограф или оператор е най-добрия. Хахаха. И какво плюете само Джиа Бийч.
Като си нямате друга работа тука от агенциите место да си правите реклами един на друг вземете се занимавайте с нещо съществено. По цял ден на стола и си пишете реклами от 20 профила. Ако мислите, че това не се разбира...
Едва ли някоя булка след сватбата си ще влезе, ще се регистрира тук и ще напише колко много харесва дж-я си, фотографа колко е страхотен и тн и колко уникален е персонала на еди кой си ресторант. Смях в залата!!!
ХОРА, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ! 99% СИ ПИШАТ САМИ И СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМИ!
 yahoo yahoo yahoo
Нямате ли си други занимания, че по цял ден по форумите седите и си пишете за Вас си и плюете по другите ?!?!?!

« Последна редакция: юли 03, 2009, 17:10:43 от eva_ting » Активен
malina_may2
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #291 -: юли 03, 2009, 19:20:47 »

Здравейте момичета smile
Моля да ни препоръчате Добър DJ в Пловдив за нашата сватба февруари 2010 smile
С моя мъж работим в Кипър, но родителите ни и сватбата ще направим в Пловдив.
Разгледахме някои dj в интернет ако може мнения за
dj angel, dj dit ima 2 dj dj venci, dj aleksi dj georgi qvno има много.
Искаме да ни е весело и гостите да останат доволни. Не сме решили колко още ще са те, но няма да са много.
Ще се радвам да ни споделите мнения за някой dj или група, която да свири гръцка музика, защото ние страшно много обичаме greece smile
Пишете ни:
[email protected]
blagodarim smile
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юли 03, 2009, 20:21:03 »

Хайде и аз да се намеся.
eva_ting,не мога да разбера само ти като плюеш форума какво правиш тук.Логично ли е някой да си направи труда да се регистрира само за да напише някоя простотия.Изобщо не съм съгласна,че тук булките са все от агенции.Тук преди сватбата си и вече след нея общувам с доста булки и не вярвам да са агентки.Получила съм доста полезна информация от този форум,срещнала съм много приятни хора и занапред ще продължа да чета тук.
Държа да кажа,че за сватбата си не съм наемала сватбена агенция.Тук се запознах с Нина от Нина Стил и се оказа че работя близо до офиса й.Видяхме се даже на кафе.Жената ми помогна без изобщо да съм я наемала,без да печели нещо от мен.В началото ми беше странно и си мислех,че със сигурност цели някаква печалба и лична изгода.Но като се видяхме лично се убедих че не е така.Тя е страхотен човек.Нинче,прегръщам те и те целувам.Не се променяй никога.А колкото до Ваня стил-чувала съм доста негативни неща за нея от мои познати,а не от хора във форума.Вече беше обсъждано,че е взимала пари на хората само че са се срещнали с нея.И на моя приятелка миналата година беше взела 20 лв за срещата само.И естествено тя сега предупреждава всичките си познати да не се възползват от услугите на г-жа Гергова.Нали знаете,че един доволен клиент ще доведе поне 5,а един недоволен ще каже поне на 20.Така,че сами си направете изводите.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юли 03, 2009, 22:34:59 »

Напълно подкрепям казаното . Аз също съм в този форум от преди да се омъжа, за мен също информацията беше и продължава да бъде много полезна, въпреки че сватбата ни мина.Има и други теми във фроума, които са интересни и които посещавам. Има и доста момичета, с които по едно и също време подготвяхме сватбите си и продължават да пишат във форума, макар и в други теми и съм убедена че не са от сватбени агенции.
Активен
eva_ting
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #294 -: юли 04, 2009, 09:23:45 »

Ние пък не само, че сме убедени но се вижда и подразбира, че всичко е дело на сватбени агенции и единични лица. Никоя нормална булка няма да седне и денонощно да седи в този форум и да си хвали украсата, фотоапарата, дж-я, ресторантите с които работи. Bravo
malina_may2 аз ако съм на теб няма да си търся дж от тук или внимателно подбери коментарите които ще прочетеш. всеки има право в крайна сметка на мнение и коментар и дали ще си рекламира сам си е негова работа, но да плюе по другите не е коректно.
Успех на всички!
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юли 04, 2009, 09:48:19 »

Ние пък не само, че сме убедени но се вижда и подразбира, че всичко е дело на сватбени агенции и единични лица. Никоя нормална булка няма да седне и денонощно да седи в този форум и да си хвали украсата, фотоапарата, дж-я, ресторантите с които работи. Bravo
Кои сте вие?По-вероятно е ти да си от сватбена агенция или някой ресторант.Нещо са те засегнали тук във форума и сега плюеш хората тук.И ни изкарваш и че не сме нормални булки,щом сме в този форум.Ок-не сме нормални,но на всички тези ненормални тук мнението за теб е едно и също.И смятам,че сме достатъчно интелигентни хора и ни е под нивото да спорим с теб.Всеки си има право на мнение,това е форум и всеки споделя от какво е доволен и от какво не.Тук не е място за скандали и обиди!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 04, 2009, 10:12:08 »

Модератор: Моля не навлизайте в безсмислени спорове, които не водят до нищо и с нищо не помагат на бъдещите булки. Засега оставям постовете, но ако има следващи подобни, ще бъдат изтрити. На когото не му харесва форума и не мисли, че има вярна информация тук, просто да не влиза и още по-малко да пише в темите!  good
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 07, 2009, 19:25:17 »

Момичета,искам да благодаря на всички вас,които гласуваха за мен за албум на месеца.Не  ни достигна един глас за да спечелим,въпреки че по мои изчисления гласовете ни са повече.Но,здраве да е!Благодаря ви и ви целувам всички.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 08, 2009, 11:37:58 »

Jive, съжалявам, че не станахте вие. Аз разгледах албума подробно и наистина бяхте големи сладури и все още сте. Живи и здрави. Всички са красиви, всички са страхотни. Нека да не ставаме егоисти, като някой друг, който се изкара по-горе в много тъпи коментари. Но да не изпадаме в подробности.
Успех на всички, момичета.
А на завиждащите - ДЕРЗАЙТЕ!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 08, 2009, 13:26:13 »

До всички предстоящи булки ....  smile Гледайте с позитивизъм на всичко за вашия сватбен ден! Не оставяй в ръцете на такива, като по - горе исказали се да ви разочароват или да ви "вкарват" в главата долни мисли. Всичко, за което се борите за този ден си заслужава!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: