Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:49:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127570 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 26, 2009, 14:28:00 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,20784.new.html#new
Всяка Пловдивска булка заслужава да си има своя темичка  give_rose и сега дойде и редът на Лазето
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 26, 2009, 14:59:17 »

Наистина прекрасни халки, Cinderella!!! Може ли да споделиш от къде си ги взе, че сега дойде редът и ние да си поръчаме халки. Ние ходихме на Отец Паисий там в златарските ателиета, но май никоя халка не ме грабна...
А за мъжете, си мислех, че само моя много,много не се интересува, но явно всички са такива. К'во да ги правиш-мъже!  pleasantry
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 26, 2009, 15:37:49 »

до сега се отчитах в моята темичка  yahoo
vania_ps халките са от Сара Трейд, но си ги поръчвахме от Раковски, много съм доволна и от обслужването и от качеството, както и гравюрата, 13 гр общо х 41 лв
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #273 -: юни 27, 2009, 11:31:04 »

Здравейте, момичета!

И аз от отдавна не съм писала, но и няма какво да споделя, тъй като останаха при мен нещата, които ще правим на място. Остана още един месец и си идваааам  blum И тогава ще се почва с рокля, костюм и халки...  Bravo
Горе главата на тези, които са се поизнервили! А това, че мъжете не участват - аз се примирих от много отдавна и намерих така вътрешно спокойствие да си действам, както аз си знам  tease Той само си казва накрая, че е съгласен  good

Хайде, със здраве и приятна подготовка!

П.С. Хайде да ми кажете, къде в Раковски са тези прословути магазини за халки? Има ли някой конкретен адрес или като се влезе в Раковски се намират веднага? Имат ли поне имена? Благодаря предварително за отговор!  give_rose
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 27, 2009, 12:31:49 »

магазина е един, намира се точно в началото като се влезне в града, минава се един железен мост и веднага в дясно след един магазин на мтел, то си пише отгоре, а и който и да питате всеки ще ви опъти.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #275 -: юни 27, 2009, 22:49:17 »

Синдарела, благодаря ти за обеснението!  give_rose
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юли 02, 2009, 11:12:20 »

Момичета, днес си взех поканите. Доволна съм, милото още не му е минало, но взе да казва, че не са толкова лоши и че ще си останат те Bravo Сега се чудя дали да почвам да ги разпращам или е още рано, сватбата е на 20 септември, вие какво ще кажете, кога според вас е добре да ги раздам?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юли 02, 2009, 11:17:51 »

Честито за поканите,мила!Много са хубави.А колкото до раздаването ти можеш да си прецениш най-добре кога да ги раздаваш,има хора който ги дават седмица-две преди сватбата,има някой който ги дават доста по рано,така че тук няма лош вариант или срок,всичко е по-желание и личен избор.Аз мислех мойте да ги давам по от рано,защото август е отпускарски сезон и да могата хората да си направят сметката за сватбата,обаче по стечение на обстоятелствата още не съм ги раздала,така че моя съвет е когато ти сметнеш за добре. good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юли 02, 2009, 11:57:06 »

Момичета да ви се оплача. Толкова съжалявам, че сватбата няма да ми е в Пловдив. вчера от ресторанта такива простотии ми смелиха. И ритуала с чупенето на чашите го били забранили при тях.  cray тея хора не са добре.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юли 02, 2009, 12:25:37 »

Момичета да ви се оплача. Толкова съжалявам, че сватбата няма да ми е в Пловдив. вчера от ресторанта такива простотии ми смелиха. И ритуала с чупенето на чашите го били забранили при тях.  cray тея хора не са добре.
В какъв смисъл са го забравили ? И къде ще ви е сватбата ?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юли 02, 2009, 12:35:41 »

Забранено е в ресторанта ритуала с чупене на чаши. Не може да ги счупим, след като изпием шампанското в тях. Само да поясня, че собственика първо каза че плочите се наранявали така, а и някои вече били счупени, но не било само заради тях, а защото преди време имали инцидент. Какъв точно, не ни каза. Това е в р-т Тракия в Пазарджик. И сега толкова съжалявам, че не сме в Малкия Бунарджик.
« Последна редакция: юли 02, 2009, 12:37:39 от valia_diva » Активен
hubenova
Любопитен
*
Публикации: 35

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юли 02, 2009, 13:52:26 »

valia_diva  много съжалявам sad за съжаление тия от ресторантите повечето са ужасни и аз имах доста проблеми с нашия ресторант ,но не си разваляи настението не си заслужава
Активен
golden_angel
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 02, 2009, 14:36:14 »

здравейте и от мен! моята сватба мина на 12,06,2009. за подготовката изчетох всички ваши мнения и съвети и страшно много ми помогнаха. сватбата беше в прословутия Джия Бийч! за разлика от повечето тук аз съм много доволна, защото всяка наша прищявка беше осъществена от управителката и персонала й! Благодаря им за което!!! Получи се страхотно и нямахме никакви проблеми с тях! Купона се поддържаше от Диджея на ресторанта и останах очарована от него! А ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ОПЕРАТОРА ДИМИМТЪР ДИМИТРОВ И НЕГОВИЯ КОЛЕГА ФОТОГРАФ ДИМИТЪР ЯКОВ ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ С ДУМИ!!! нагараха ни да се чувстваме невероятно и все едно сме единствени и бяхме да се забавляваме а не да позираме! тези спомени, които те запечатаха са страхотни!!! БЛАГОДАРЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ!!! всичко беше страхотно и изживяхме нашата приказка с тях!!!
Активен
hubenova
Любопитен
*
Публикации: 35

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 02, 2009, 15:20:15 »

Нашата също беше там,но аз останах разочарована от Жечка,не и прави чест да е толкоз некоректна .Когато капарирахме говорише едно 4 дни преди сватбата съвсем друго.Иначе в самия ден всичко мина много,много добре до момента ,когато трябваше да се плаща и някои номера не и минаха и получи съпротива от другата страна наговори сумати грозни приказки с които се опита да ни развали вечерта.На всички познати от тук нататък ще казав ако искат толкоз да са в този ресторант да внимават защото в на1алото е едно после друго .
А що се отнася до фотографа Димитър Яков това е един страхотен човек и професионалист.Така те предразполага страшен е ние с мъжа ми сме му фенове lol)
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юли 02, 2009, 17:38:30 »

за нещастие съм напълно съгласна с hubenova. и нашата свата ще е там. ама жечка върти номера още от сега представям си в самия ден как ще е. ужас просто. мисли се за много велика и си прави каквото си иска. първо говори едно после става съвсем друго. от толкова много сватби се обърква и ми казва неща които не са за нашата сватба. дано само да не направи нечия чужда сватба вместо нашата. crazy
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: