Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:19:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част (Прочетена 127429 пъти)
valia_diva
Баш Майстор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #270 -:
юни 26, 2009, 14:28:00 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,20784.new.html#new
Всяка Пловдивска булка заслужава да си има своя темичка
и сега дойде и редът на Лазето
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #271 -:
юни 26, 2009, 14:59:17 »
Наистина прекрасни халки, Cinderella!!! Може ли да споделиш от къде си ги взе, че сега дойде редът и ние да си поръчаме халки. Ние ходихме на Отец Паисий там в златарските ателиета, но май никоя халка не ме грабна...
А за мъжете, си мислех, че само моя много,много не се интересува, но явно всички са такива. К'во да ги правиш-мъже!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #272 -:
юни 26, 2009, 15:37:49 »
до сега се отчитах в моята темичка
vania_ps халките са от Сара Трейд, но си ги поръчвахме от Раковски, много съм доволна и от обслужването и от качеството, както и гравюрата, 13 гр общо х 41 лв
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #273 -:
юни 27, 2009, 11:31:04 »
Здравейте, момичета!
И аз от отдавна не съм писала, но и няма какво да споделя, тъй като останаха при мен нещата, които ще правим на място. Остана още един месец и си идваааам
И тогава ще се почва с рокля, костюм и халки...
Горе главата на тези, които са се поизнервили! А това, че мъжете не участват - аз се примирих от много отдавна и намерих така вътрешно спокойствие да си действам, както аз си знам
Той само си казва накрая, че е съгласен
Хайде, със здраве и приятна подготовка!
П.С. Хайде да ми кажете, къде в Раковски са тези прословути магазини за халки? Има ли някой конкретен адрес или като се влезе в Раковски се намират веднага? Имат ли поне имена? Благодаря предварително за отговор!
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #274 -:
юни 27, 2009, 12:31:49 »
магазина е един, намира се точно в началото като се влезне в града, минава се един железен мост и веднага в дясно след един магазин на мтел, то си пише отгоре, а и който и да питате всеки ще ви опъти.
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #275 -:
юни 27, 2009, 22:49:17 »
Синдарела, благодаря ти за обеснението!
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #276 -:
юли 02, 2009, 11:12:20 »
Момичета, днес си взех поканите. Доволна съм, милото още не му е минало, но взе да казва, че не са толкова лоши и че ще си останат те
Сега се чудя дали да почвам да ги разпращам или е още рано, сватбата е на 20 септември, вие какво ще кажете, кога според вас е добре да ги раздам?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #277 -:
юли 02, 2009, 11:17:51 »
Честито за поканите,мила!Много са хубави.А колкото до раздаването ти можеш да си прецениш най-добре кога да ги раздаваш,има хора който ги дават седмица-две преди сватбата,има някой който ги дават доста по рано,така че тук няма лош вариант или срок,всичко е по-желание и личен избор.Аз мислех мойте да ги давам по от рано,защото август е отпускарски сезон и да могата хората да си направят сметката за сватбата,обаче по стечение на обстоятелствата още не съм ги раздала,така че моя съвет е когато ти сметнеш за добре.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #278 -:
юли 02, 2009, 11:57:06 »
Момичета да ви се оплача. Толкова съжалявам, че сватбата няма да ми е в Пловдив. вчера от ресторанта такива простотии ми смелиха. И ритуала с чупенето на чашите го били забранили при тях.
тея хора не са добре.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #279 -:
юли 02, 2009, 12:25:37 »
Цитат на: valia_diva в юли 02, 2009, 11:57:06
Момичета да ви се оплача. Толкова съжалявам, че сватбата няма да ми е в Пловдив. вчера от ресторанта такива простотии ми смелиха. И ритуала с чупенето на чашите го били забранили при тях.
тея хора не са добре.
В какъв смисъл са го забравили ? И къде ще ви е сватбата ?
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #280 -:
юли 02, 2009, 12:35:41 »
Забранено е в ресторанта ритуала с чупене на чаши. Не може да ги счупим, след като изпием шампанското в тях. Само да поясня, че собственика първо каза че плочите се наранявали така, а и някои вече били счупени, но не било само заради тях, а защото преди време имали инцидент. Какъв точно, не ни каза. Това е в р-т Тракия в Пазарджик. И сега толкова съжалявам, че не сме в Малкия Бунарджик.
«
Последна редакция: юли 02, 2009, 12:37:39 от valia_diva
»
Активен
hubenova
Любопитен
«
Отговор #281 -:
юли 02, 2009, 13:52:26 »
valia_diva много съжалявам
за съжаление тия от ресторантите повечето са ужасни и аз имах доста проблеми с нашия ресторант ,но не си разваляи настението не си заслужава
Активен
golden_angel
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #282 -:
юли 02, 2009, 14:36:14 »
здравейте и от мен! моята сватба мина на 12,06,2009. за подготовката изчетох всички ваши мнения и съвети и страшно много ми помогнаха. сватбата беше в прословутия Джия Бийч! за разлика от повечето тук аз съм много доволна, защото всяка наша прищявка беше осъществена от управителката и персонала й! Благодаря им за което!!! Получи се страхотно и нямахме никакви проблеми с тях! Купона се поддържаше от Диджея на ресторанта и останах очарована от него! А ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ОПЕРАТОРА ДИМИМТЪР ДИМИТРОВ И НЕГОВИЯ КОЛЕГА ФОТОГРАФ ДИМИТЪР ЯКОВ ПРОСТО НЕ МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ С ДУМИ!!! нагараха ни да се чувстваме невероятно и все едно сме единствени и бяхме да се забавляваме а не да позираме! тези спомени, които те запечатаха са страхотни!!! БЛАГОДАРЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ!!! всичко беше страхотно и изживяхме нашата приказка с тях!!!
Активен
hubenova
Любопитен
«
Отговор #283 -:
юли 02, 2009, 15:20:15 »
Нашата също беше там,но аз останах разочарована от Жечка,не и прави чест да е толкоз некоректна .Когато капарирахме говорише едно 4 дни преди сватбата съвсем друго.Иначе в самия ден всичко мина много,много добре до момента ,когато трябваше да се плаща и някои номера не и минаха и получи съпротива от другата страна наговори сумати грозни приказки с които се опита да ни развали вечерта.На всички познати от тук нататък ще казав ако искат толкоз да са в този ресторант да внимават защото в на1алото е едно после друго .
А що се отнася до фотографа Димитър Яков това е един страхотен човек и професионалист.Така те предразполага страшен е ние с мъжа ми сме му фенове
)
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #284 -:
юли 02, 2009, 17:38:30 »
за нещастие съм напълно съгласна с hubenova. и нашата свата ще е там. ама жечка върти номера още от сега представям си в самия ден как ще е. ужас просто. мисли се за много велика и си прави каквото си иска. първо говори едно после става съвсем друго. от толкова много сватби се обърква и ми казва неща които не са за нашата сватба. дано само да не направи нечия чужда сватба вместо нашата.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...