Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:50:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127941 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юни 12, 2009, 09:47:22 »

разбирам те напълно. аз съм чашка с и винаги се притеснявам за тези неща  sarcastic
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юни 13, 2009, 14:42:00 »

ilina споко абтобуса не е чавдарче, голям е, обикновен нищо лукс, за да добиеш представа нещо като нормален междуградски, няма страшно на хората им е много удобно.
Активен
galina79
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #227 -: юни 13, 2009, 16:24:31 »

Здравейте!Най-накрая и аз се регистрирах и ако ме приемете се присъединявам към пловдивските булки.Сигурно ще имам доста въпроси занапред и се извинявам ако ставам досадна и питам за неща,които вече сте обсъждали.Ще се опитам да наваксам и да попрочета повечкото теми.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юни 13, 2009, 20:10:39 »

galina79 Welcome ще помагаме с каквото можем. момичетата тук са много отзивчиви и готини
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 14, 2009, 10:36:56 »

Галина, добре дошла!

Момичета, помощ! Имам приятелка, която ще ми прави поканите за сватбата, плътния картон в екрю знаем откъде да го намерим, обаче ми трябва и друг в контрастен цвят. Сещате ли се къде мога да видя нещо такова, освен в книжарниците?
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юни 14, 2009, 10:43:37 »

Ами, Поля, ако не се лъжа, в панаира има някаква фирма за картони. Сега ще се разтърся из вкъщи, ако мога да намеря адреса и ще ти драсна ЛС.  good
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 14, 2009, 12:44:00 »

Polia може да пробваш по рекламните агенции, където правят визитки имат направо цели каталози с картони smile Успех Wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юни 15, 2009, 14:10:18 »

Аз още да не се радвам, ама тихичко ще ви прошепна, че довечера имам среща с моите фотографи
 yahoo свободни са за моята дата.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юни 15, 2009, 14:14:24 »

Вале, честитоооооооооооооооооооо  Bravo Bravo Bravo
Радвам се, че въпреки всичко се реши!  yahoo
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юни 15, 2009, 14:34:05 »

браво  Bravo радвам се че се реши. според мен фотографът е много важен за сватбения ден. стискам палци всичко да мине по вода  Wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юни 15, 2009, 15:15:27 »

Благодаря ви милички, вече уговорих и приятелката, която да ми ги "подари"  girl_wink нали се сещате... secret
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юни 15, 2009, 23:42:32 »

А аз днес "изнудих" бъдещите ми свекъри да плащаме вторият фотограф общо. Т.е. да е на общатата сметка с другия. Все пак не е чесно единия да е при младоженеца, а аз да съм без фото.  girl_wink Много съм доволна от себе си!  danceg
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 16, 2009, 08:20:27 »

Здравейте, момичета и от мен.
Нека ви се похваля, че се дипломирах  yahoo и сега ще се отдам изцяло на приготовленията за сватбата.
Момичета, помагайте. По принцип съм малко притеснена - аз и моите родители искаме да сме с ДЖ, докато милото и свекърите предпочитат оркестър и за да няма сърдити решихме, че най-добрия вариант е да има и оркестър и ДЖ. ДЖ вече имаме, но остава проблемът с оркестъра. Разпитахме за някои орк., но като цени бяха доста високи, като се има предвид, че ще свирят има-няма 2-3 часа, много ще съм ви благодарна ако знаете някои орк., които свирят добре (може и да не са известни) и взимат разумно.
И още нещо,  знаете ли някое добро рекламно студио в Пловдив за надписване на поканите и ако имате горе-долу идея какви са цените. Малко съм шашната и се чудя от къде да започна, но мисля да помоля приятелките за помощ.

eli_berberova поздравления, това е най-добрия вариант. Аз също успях с дж и орк на общата сметка, но за да оставим и двете ще трябва да намеря орк на разумни цени, че никои неще да отстъпва.
Пожелайте ми успех  smile
Активен
zizi_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #238 -: юни 16, 2009, 10:23:14 »

здравейте момичита !не съм се включвала доста време но си следя темичката ! и сега за оркестрите моя позната обикаляше по заведенията с жива музика и си хареса едни сладури мисля че бяха 4 човека и миналата година и взеха около 400лв за 2 часа ще се опитам да ви намеря телефон  good иначе съм била на сватба с канарите наистина са страхотни и като водене на събитието и като репертоар дори накрая певицата изпя и песен на  шаде и то доста добре но доста са си скъпи huhhuh.gif иначе аз съм до поканите и срещам голяма съпротива за текста защото ми се иска да е по-шеговит нооооо не ми го одобрява съвета и само се ядосвам но ще ги измисля !успех на всички  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юни 16, 2009, 13:57:12 »

Айде - капарото е дадено   yahoo записаха ми датата и като дойде време за сватбата ще се доуточним да дойдат да си ме снимат преди да са дошли сватбарите. Сега остава да започна да настройвам положително младоженека да свиква с идеята за фотосесията, че ми е малко срамежлив, а и вироглав   blum 
eli_berberova  честитооооооооооо - и при мен е така, т.е. ще има 2-ри, но не на обща сметка. Как си мислят, че няма да се снима булката как се приготвя, че нали ние сме най-важните в този ден, а и най-красивите? Ми то са рокли, прически, гримове, бижута, чантички, обувки, жартиери - всичко трябва да се отрази!!!  Толкова сили полагаме с месеци всичко да е перфектно и изящно.   photograph photograph photograph photograph photograph

vania_ps честито ти дипломиране, отметнала си една сериозна цел и сега спокойно можеш да се захванеш със сватбата. За поканите ако е само текст на поканите, на лични ще ти пратя телефона на фирмата, която печата моите.
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: