Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:25:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127456 пъти)

petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #210 -: юни 08, 2009, 12:45:40 »

Добре дошли на новите булки във форума!!!  Welcome И на тези, които вече минаха по този път!

Сватбаааа Сватбаааа Сватбаааа

Живе, страхотна булка, страхотна сватба! Много щастие и вечна любов!!!  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юни 08, 2009, 15:11:00 »

Ох, аз май не съм изпуснала много от нашата темичка, че бях командировка в Кушадасъ. Ама си имаме още една пловдивска госпожа  Bravo  give_rose да ни е много, много щастлива Крисито.
eli_berberova как мина твоето моминско парти.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юни 09, 2009, 10:42:49 »

Живе, много хубава наистина си била. Прекрасна!
Вале, как беше в Кушадасъ?! Разказвай
Ели, кажи как мина партито, че всички сме нетъпреливи blum
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юни 11, 2009, 09:27:15 »

Момичета, партито мина много, много добре. Не съм предполагала, че ще си направим такъв купон. Аз не бях спала нощта преди партито, после цял ден обикаляхме с кумата магазините, за да си купим разни нищица и когато вече трябваше да излизаме за да празнуваме бяхме толкова капнали, че си мислех, че ще пийнем и хапнем малко и ще сме до там. Ама се оказа другоо ...... Пребрахме се по светло, защото нямаше къде да ходим вече, тъй като затвориха всички заведения. Беше супер и нейсках да свършва!  danceg Много танци и много "женски" приказки!  tease
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: юни 11, 2009, 11:11:33 »

princesata9 тя моята командировка беше 3 дни и то само път - да закараме почиващите и да се приберем и да ти кажа честно много градски тип ми е този курорт, а иначе до Кушадасъ имаше едно приказно селце - направо рай за почиващите. Не ни остана време да се цопнем, но направих два тигела на една чаршия  Wink и набързо напълних една торба. Навръщане минахме да видим и Троя - абсолютна загуба на време и пари  NO ето и снимчица.

А сега да ви се похваля   yahoo   goody  goody - вчера си поръчах роклята в това ателие на центъра "Шик". До 1-ви август ще е готова. Много любезни и безкрайно търпеливи. Остана само да избера дантелата - чудя се между 2, а модела е уточнен. Днес свиках женски съвет да помагат в избора. Иначе казаха, че ще излезе 400лв.

п.с. хахаха забравих снимката

* Kushadasi 080.jpg (28.77 KB, 336x448 - видяно 253 пъти.)
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 11, 2009, 11:35:23 »

честито валя. много се радвам за теб Bravo чакаме снимки и подробности
« Последна редакция: юни 11, 2009, 12:02:37 от tsvet_3 » Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юни 11, 2009, 11:57:39 »

Валка, за каква рокля става въпрос, че аз май изпуснах нещо?
Поне си си накупила нещица от там, за спомен Wink
Иначе за Троя... Нещо много скучно ми изглежда huhhuh.gif nea
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юни 11, 2009, 14:34:42 »

За булчинската - аз така се бях отпуснала и успокоила, че има време за нея, и вчера взех, че си направих разходка по центъра в обедната и опа право в ателието.  Малко ми е странно, защото е малко по-различно от това, което мислех първоначално, но смятам, че тази, която си избрах ще е по-добре. Мечтаех си за солей, но като мерих ми се стори, че много оширява. Сега си избрах моделче с висока талия под бюста с панделка (да си прекрия малко коремчето) и отгоре до долу е много фина дантела. При първите проби ще снимам да ви покажа. А ако мога да се стегна до сватбата ще съм още по-щастлива, ама пусто му ме домързява вече да ходя на салса, а тя много ми помага.

Иначе за Троя - един дървен кон, няколко камъка и 15 лева вход. Абсолютна скука.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: юни 11, 2009, 14:51:54 »

За булчинската - аз така се бях отпуснала и успокоила, че има време за нея, и вчера взех, че си направих разходка по центъра в обедната и опа право в ателието.  Малко ми е странно, защото е малко по-различно от това, което мислех първоначално, но смятам, че тази, която си избрах ще е по-добре. Мечтаех си за солей, но като мерих ми се стори, че много оширява. Сега си избрах моделче с висока талия под бюста с панделка (да си прекрия малко коремчето) и отгоре до долу е много фина дантела. При първите проби ще снимам да ви покажа. А ако мога да се стегна до сватбата ще съм още по-щастлива, ама пусто му ме домързява вече да ходя на салса, а тя много ми помага.

Иначе за Троя - един дървен кон, няколко камъка и 15 лева вход. Абсолютна скука.
звучи ми много добре. good ще чакам с нетърпение да видя снимките.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: юни 11, 2009, 14:59:57 »

Ако мостричката е още при мен на следващата ни среща, ще я покажа поне нея.
Активен
ilina
Любопитен
*
Публикации: 39

Be Best Bride

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юни 11, 2009, 15:23:04 »

Момичета,сетих се нещо днес,което не е кой знае от какво значение,но все пак,някоя от вас има ли идея как изглежда това бусче,което дават от Ресторант-градина Марково,защото го наехме без да погледнем,дори вече организирах кой ще се вози и..знам ли пусто неверник Тома,викам си да не е някое Чавдарче? Girl_hide
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 12, 2009, 09:19:32 »

айде и тук да питам за помощ - не мога да си избера деколте за роклята ето едното

* r-1.jpg (29.66 KB, 364x550 - видяно 247 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юни 12, 2009, 09:19:58 »

и това, което повече харесвам

* r-2.jpg (45.83 KB, 364x550 - видяно 260 пъти.)
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юни 12, 2009, 09:40:21 »

на мен ми харесват и двете. първото повече ми харесва, но този тип деколтета ме притесняват да не падне роклята  funnytooth. ох ама и второто е много хубаво.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: юни 12, 2009, 09:45:27 »

то при мен не само роклята ще падне  ROFL funnytooth че съм почти вече с чашка Д и презрамките са задължителни
« Последна редакция: юни 12, 2009, 09:49:10 от valia_diva » Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: