Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:39:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127854 пъти)

_nikki_
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #195 -: юни 04, 2009, 08:36:07 »

Да ви споделя какво направихме вчера.  Общо взето решихме, че ще харесаме ресторанта и ако трябва пак ще сменим датата.  Отидохме до Чановете, но нещо не ми хареса.  Прекалено битово ми се стори, а и мисълта за прехвърчащите комари...  nea По едно време така се изнервихме, че бяхме готови да няма сватба.  Но засега подготовката продължава.  След работа смятам да проверя Империал, много добри отзиви съм чувала за там. Дано ни хареса и да сполучим с датата.  Една колежка ми предложи да проверя и Старите Българи. Някои ходил ли е там?
Активен
mdimova
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #196 -: юни 04, 2009, 17:44:55 »

_nikki_
И ние ще проверим в събота Империал щом толкова много го хвалят с хубавата и просторна зала.
А моя мъж сега му щукна сватбата да бъде вън, но не се знае какво ще бъде времето все пак е 27 септември май най-добре си е да не рискуваме.
Моля ви кажете големи и хубави ресторанти в Пловдиив освен хотели.
В стария град има ли някой отзиви?!?!
Активен
_nikki_
Новак
*

« Отговор #197 -: юни 04, 2009, 18:51:07 »

Ние пак не успяхме да отидем където и да е.  И на двамата ни се наложи да работим до по-късно.... Какво да се прави.  Но утре вече тръгваме по ресторантите, като смятам да почнем с Империал.  Нашата сватба е за 80 човека, надявам се да не им се стори прекалено малко. В началото мислехме, че бройката ще е доста по-голяма, но в крайна сметка решихме да поканим само по-близките си роднини и приятели. 

mdimova, на мен ми казаха да проверя резиденцията в Стария Град, една приятелка каза, че е била там на сватба и е било доста хубаво. 
Активен
mdimova
Новак
*

« Отговор #198 -: юни 04, 2009, 18:53:46 »

Да в крайна сметка най-добре за гостите и за нас е ресторанта да е голям и удобен да могат спокойно да се веселят всички.
Сега гледам в интернет Петър 1-ви и ресторанта до него Пълдин сега ще прочета и за резиденцията  pleasantry
Благодаря момичета  give_rose
« Последна редакция: юни 04, 2009, 18:55:57 от mdimova » Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #199 -: юни 04, 2009, 19:22:52 »

mdimova, Петър 1 е Резиденцията. Ресторанта е страхотен, но е доста малък. Мисля, че за около 70 души и остава малък дансинг. Иначе за малка сватба е супер. Имат хубава градина и една зала долу, която може да се използва за изнесен ритуал. Пълдин май е по-голям, но до колкото знам е на отделни помещения, най-добре си провери на място. Империал е много добър, даже до колкото разбрах скоро са му правили ремонт и на двете зали, имали и подобрения в градината.
Активен
mdimova
Новак
*

« Отговор #200 -: юни 04, 2009, 21:32:26 »

Да най-добре на място в събота ще разгледаме всички.
Благодаря за предложенията  heart
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юни 04, 2009, 23:31:33 »

mdimova,_nikki_
за Резиденцията -Петър 1-ви мога само хубави неща да кажа...
Нашата беше там преди почти месец, но ние бяхме около 60 човека и имаше достатъчно място за дансинг и въобще...Според мен за 80 човека е ок. Била съм там на сватба и със почти 100 човека, но верно тогаз е гъч...
Към който и ресторант да се насочите - успех.
Лично ние резервирахме Резиденцията средата на ноември 2008 за сватба през май 2009.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юни 05, 2009, 07:42:11 »

Моята сватба също беше в резиденцията, много съм доволна от всичко. имах доста големи притеснения за разположението на гостите и дали ще стигнат местата , ние бяхме 80 човека, имаше достатчъно място за дансинг, проблемът е че около 15-20 човека бяха в една по странична зала и не всички имаха видимост към дансинга, но спокойно може да настаните някои по-възрастни гости или колеги. предимството е че ресторанта е доста пищен и няма нужда от много украса, а и столовете са облечени с калъфки напълно безплатно, иамт си специални покривки и покривала за сватби.
иначе куверта не е евтин, цените са високи като цяло.
знам, ч е някои хора правят сватба на двора на резиденцията и се получавало много добре, операторът ми каза че е бил и било много хубаво, остава само въпросът с времето, иначе дворът е много романтичен има едно страхотно шадраванче и витражи, нашата церемония беше на двора и наситина беше много романтично и хубаво.
 за други ресторанти в стария град мога да посоч а пълдин, но там е доста вехто всичко и много лъжат.
имало един нов луксозен хотел Борис палас и било много хубаво, правят сватби  рзбрах.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: юни 05, 2009, 11:50:16 »

mdimova,_nikki_
Дано се справите със задачите за ресторант. Моето мнение е да не се шашкате много, защото в крайна сметка сватбата ще си я направите вие и ще бъде весело според вашето настроение. Точно в онзи момент смятам, че никой няма да гледа къде е седнал (ако въобще има седнали), какво яде и т.н. Е, вярно че има и издънки, които винаги ще развалят настроенията ви, но няма как.
Пожелавам ви успех и дано наистина си намерите нещо подходящо. Специално за заведенията тук не съм много запозната, защото много малко съм ходила на сватби тук и много малко знам за това, къде е най-добре да се правят такива. Съжалявам, че не мога да помогна, но вярвам, че ще се справите.
Успех момичета
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: юни 05, 2009, 16:47:33 »

Момичета, да ви се похваля ...... утре ми е моминското парти!  yahoo Днес, бъдещия младоженец си отиде в неговия град, за да празнува ергенското! Надявам се да си изкараме страхотно!
А за сватбата .... остават ми две седмици, а съм до никъде почти.  cray Надявам се другата седмица да ми дойде музата и да се захващам сериозно. Имам сериозна нужда от УСПЕХ!!!  good
Активен
tweety
Ентусиаст
**

« Отговор #205 -: юни 05, 2009, 20:29:13 »

Ели, весело изкарване и умната  Wink
 nazdrave
Активен
_nikki_
Новак
*

« Отговор #206 -: юни 06, 2009, 14:37:52 »

eli_berberova, весело изкарване на моминското парти.
Аз да ви се похваля, намерихме си ресторант  yahoo Харесахме си Малкия Бунарджик, просто ни хареса и природа наоколо и всичко. Не е кой знае колко голям, но мисля че за 80 човека е супер.  Доста обикаляхме, но даже и Империал не ни хареса толкова заради блоковете и халетата които се виждаха наоколо. А имайки предвид и разликата в цената, Малкия Бунарджик определено ни хареса повече. Толкова се радвам  danceg Е, само трябва пак да сменим датата, този път за 19 септември, което е малко по-късно от колкото си представях, но няма нищо.  Запазихме и църквата: Св. Петър и Павел, от другата страна на Бунарджика е.  Часа е 18:20 и ми се стори малко късно, но е толкова наблизо и освен това обиколихме още 4 църкви и всичките бяха заети. Но Св. Петър и Павел е църквата на баба ми (тя там ходи и е доста набожна) и тя е много доволна, че там ще си правим сватбата.  В понеделник ще ида и до обредния пак да сменя датата, дано да има часове, но мисля, че всичко ще е наред.  Толкова се радвам за ресторанта и църквата  yahoo
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юни 06, 2009, 15:03:40 »

nikki,  поздравления за избора. Това е и нашият избор.  good
Лично за мен Бунарджика е класика за сватби!   Bravo Bravo Bravo
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юни 07, 2009, 11:16:00 »

Момичета,сложила съм в албума си част от снимките.Имам да качвам още,но са страшно много и сигурно през следващите дни ще довърша.
Активен
tweety
Ентусиаст
**

« Отговор #209 -: юни 07, 2009, 14:13:18 »

Живе, страхотни снимки, много хубава булка си била! Пожелавам ви винаги да сте толкога щастливи заедно! чакаме още снимки!!!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: