Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 17:27:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част (Прочетена 127471 пъти)
_nikki_
Новак
Публикации: 15
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #180 -:
юни 03, 2009, 16:42:19 »
Здравейте,
Да си призная, че чета форума от известно време
. И аз ще съм пловдивска булка
, обаче досега нищо не върви. Първо, избрахме си датата 29 Август. Запазихме час в обредния дом, но като стигнахме до църквата, разбрахме, че 29 Август е отсичане главата на Йоан Кръстител... Следователно венчавки няма. Добре, сменихме датата на 5 Септември. Свънях на 7 ресторанта за да проверя дали има смисъл да се разкарвам дотам и 6 от тях са заети за тази дата
И ресторанта, който не е Вега в Кичука, ще го проверя как е, досега не съм била там. Направо се побърквам!! Дано успея да си намеря и харесам ресторант, че не ми се сменя датата отново. Засега съм проверила Финес, Руския Клуб, Хитър Петър, Русалка, даже и Лайпциг (не че ми харесва, но пък всичко е заето). Мислех си и за Империал, но ще ми излезе по-скъпичко, а искаме да осигурим и нощувките на гостите си, по-голяма част от които не са от Пловдив... Някои други идейки за ресторанти?
«
Последна редакция: юни 03, 2009, 16:47:02 от _nikki_
»
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #181 -:
юни 03, 2009, 16:56:39 »
_nikki_
, а не искате ли датата да е по-рано от края на август или началото на септември?! За тогава има по-голяма вероятност според мен. Въпреки, че все пак това е Пловдив
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #182 -:
юни 03, 2009, 17:00:50 »
при пловдивските булки. Предлагам ти да провериш в Джиабийч (за който се съмнявам, че ще има места)- 28лв куверт и Малкия Бунарджик.22-25лв. Аз също сменях дата, но още не бяхме започваме да организираме нещата. Ние започнахме с ресторанта, но там се оказа че датата ни е заета и избрахме по-ранна, защото се съобразявахме с още хора, които не са в България. До М.Бунарджик има и два хотела, и предполагам че могат да ви направят отстъпка - ресторанта работи с х-л Норис, те подсигуряват и сватбен апартамент за 50лв. Можеш да разгледаш и предишните теми, защото има много инфо за ресторанти. Стискам палци да нямате повече спънки по подготовката.
Активен
_nikki_
Новак
«
Отговор #183 -:
юни 03, 2009, 17:03:56 »
Ами бяхме си харесали 29 август толкова много.... По-рано бъдещият младоженец не иска, защото си прави илюзии, че ще ходи на море по това време. Оставила съм го да си вярва
А по-късно на мен не ми се искаше... Пробвах и Малкия Бунарджик - и те са заети
А за Джия Бийч прочетох толкова лоши неща, че не ми иска да съм там. И съм била на сватба и не ми хареса нещо, може пак да отида да го видя. Аз също се съобразявам с хора извън БГ, точно затова избрахме и датата... Ще пробвам още малко, ако не стане наистина пак ще трябва да сменяме датата, колкото и да е неприятно
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #184 -:
юни 03, 2009, 17:08:29 »
_nikki_
, съчувствам ти наистина. Ние имахме същия и проблем и в крайна сметка се съобразихме с църквата и с гостите от чужбина.
А за мъжът ти - май не се сеща, че точно тогава няма да ти е до море
А и на него сигурно. То като дойде последния момент е най - стряскащо. Поне така мисля
Дано се разреши проблема ти,
_nikki_
Междудругото, една колежка ще ходи на сватба на края на месеца в Бости. Това било някъде на края на града. Ако искаш ми пиши на лични, да се поинтересувам къде е това и как точно стоят нещата.
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #185 -:
юни 03, 2009, 17:27:19 »
Здравей и от мен, _nikki_,
когато се записахме за гражданския ритуал, ни дадоха един списък с ресторанти. Ето ти някои имена, на които мисля, че кувертът им е приемлив и да се надяваме, че ще са свободни за твоята дата - Бости, Водолей, Интелкоп, Пълдин, Прима 1, Севън хилс, Шармант, Чановете, Филипополис. Може да ги разгледаш в интернет. Ние също ходихме да ги разглеждаме, но не се спряхме на нито един. Надявам се, че съм ти била полезна
«
Последна редакция: юни 03, 2009, 17:34:13 от vania_ps
»
Активен
tweety
Ентусиаст
«
Отговор #186 -:
юни 03, 2009, 17:36:29 »
Добре дошла _nikki_,
да допълня момичетата - една бивша колежка се жени в "Сингър", мисля, че до гарата в Тракия се намира. Не съм ходила там, но мисля, че е приличен ресторанта и кувертите няма да са високи.
И друго - защо не помислите за църковен брак на друга дата? Хем ще си подпишете на датата, на която сте си искали от начало, хем ще имате повод за още едно парти
сетих се и за други ресторанти на гребната - Острова, Чановете, Глобус. Май и в Тарикати правят сватби, така че и там не пречи да питаш
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #187 -:
юни 03, 2009, 17:48:14 »
Цитат на: _nikki_ в юни 03, 2009, 16:42:19
Здравейте,
Да си призная, че чета форума от известно време
. И аз ще съм пловдивска булка
, обаче досега нищо не върви. Първо, избрахме си датата 29 Август. Запазихме час в обредния дом, но като стигнахме до църквата, разбрахме, че 29 Август е отсичане главата на Йоан Кръстител... Следователно венчавки няма. Добре, сменихме датата на 5 Септември. Свънях на 7 ресторанта за да проверя дали има смисъл да се разкарвам дотам и 6 от тях са заети за тази дата
И ресторанта, който не е Вега в Кичука, ще го проверя как е, досега не съм била там. Направо се побърквам!! Дано успея да си намеря и харесам ресторант, че не ми се сменя датата отново. Засега съм проверила Финес, Руския Клуб, Хитър Петър, Русалка, даже и Лайпциг (не че ми харесва, но пък всичко е заето). Мислех си и за Империал, но ще ми излезе по-скъпичко, а искаме да осигурим и нощувките на гостите си, по-голяма част от които не са от Пловдив... Някои други идейки за ресторанти?
Зависи колко човека сте ! Филипополис който е до Брезовска е много хубав но е за 60 човека .А за хотел за гостите една булка от форума - Ели Берберова е намерила стаи по 30лв на вечер които били много хубави и са в Кичука . Дават се под наем кото хотелче .
Активен
_nikki_
Новак
«
Отговор #188 -:
юни 03, 2009, 18:16:25 »
Много благодаря за всички предложения. Тъкмо се екипирахме и тръгваме на бойна обиколка
Ако нещо ни хареса, питаме кога са свободни и сменяме датата. Трябваше да си започнем от ресторанта от самото начало, ама какво да се прави. Ще пиша като се върнем от обиколката
Активен
mdimova
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #189 -:
юни 03, 2009, 18:24:51 »
Здравейте момичета! Предстои ни сватба на 27 септември и с моя мъж още не сме си избрали ресторант за този празник
Гостите ще са около 180 човека и искаме да е по-широко и удобно.
Препоръчайте ни някой хубав и голям ресторант или хотел който да задоволи капризите ни и естествено кувертите да не надминават 35-40 лв.
Ще има близки и роднини не само от Пловдив, но за тях също ще се погрижим за нощувките.
Имаме си видео и снимки. За музиката се колебаем с оркестър и дж или само оркесътр.. Ще решим и това. Най-важното което искаме е ресторанта и естествено дали на този ден ще са свободни има още време но то си минава бързо. Родителите и на двама ни много харесват Конушенски оркестър и Канарите. Аз съм завършила музикалната академия с народни танци така че също много обичам народната музика. Въпроса е някой от Вас да ни препоръча оркестър които са гледали по сватби и ще достави удоволствието на нас на нашите родители и на гостите. дж си имаме също много добър, мои съученик така че в момента РЕСТРОРАНТ и ОРКЕСТЪР и да идва и да заминава този "ден"
Благодаря за вниманието и ще се радвам на отзиви и помощ
«
Последна редакция: юни 03, 2009, 18:26:26 от mdimova
»
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #190 -:
юни 03, 2009, 19:00:05 »
Добре дошла, mdimova
Мога да ти препоръчам ресторант Империал, зала Кристал, тя е за около 250 човека и е много просторна. Нашите гости са около 130 и е направо перфектно, затова и ние сме там. Управителката е много любезна и коректна. Що се отнася до цените на кувертите варират от 38лв нагоре. Ако имате възможност идете на място да разгледате. Честно казано за друг просторен ресторант не се сещам, но момичетата може да имат други предложения. Успех!
Активен
mdimova
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #191 -:
юни 03, 2009, 19:47:50 »
Благодаря! В Събота надвечер живот и здраве ще поразгледаме и Империал и другите ресторанти и хотели и където ни хареса и ни устроят кувертите ще резервираме дано е свободна датата.
Нашия дж сега ни спомена и за ресторант Филипополис до Метро, но на нас не ни харесва.
Може би Тримонциум, Марица, Новотела - никога не съм влизала ще видим. Ако някой скоро ще се жени или е минал по този път нека пише, че лудите ме хващат!!!!!!!!!!!!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #192 -:
юни 03, 2009, 21:19:24 »
mdimova
, проверете и в Санкт Петербург, ако искате. Ресторантът има места за 600 човека. Смятам, че бихте се вместили в цената, която си споменала. Моята сватба беше там и останах очарована. Ако искаш разгледай албума ми, за да добиеш представа за ресторанта. Успех!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #193 -:
юни 04, 2009, 00:15:37 »
на всички присъединили се към нас, бъдещи булки.На всички желая приятна подготовка
МДимова, моята сватба е тая седмица в Тримонциум, така че отзиви ще дам в понеделник.
Да ви се похваля че вече съм Госпожа
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #194 -:
юни 04, 2009, 07:16:26 »
и от мен на всички нови булки от пловдив. успешна подготовка.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...