Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:01:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част (Прочетена 127631 пъти)
drstoyanova
Любопитен
Публикации: 22
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #165 -:
юни 01, 2009, 20:10:46 »
момичета здравейте и от мен ...до колкото разбирам от всички форуми вашите агенции в пловдив са едни от най добрите..така че се надявам и аз да се възползвам от тях чудя се между НИНА и ВАНЯ стил....но май на първата ще се спра че нея много я хвалите
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #166 -:
юни 01, 2009, 20:55:03 »
Здравейте
Влизам пак на бързо че тука имаме час по труд и творчество
искам да ви питам къде точно се намира тоя салон Прити уомън? знам че е в Капана ама къде точно?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #167 -:
юни 01, 2009, 20:56:05 »
tweety
нямам мила,не взех фотоапарат,защото мислех,че няма да ми дадат да снимам.
drstoyanova
.Радваме се да чуем добри думи за Пловдив.А ти от къде си?
valia_diva
мерси за информацията мила,аз задължително ще се възползвам,защото не съм си направила още нищо.А цветенцето,което си направила ти е страхотхо.
Kristinka
аз не мога да ти помогна и аз само съм чувала за него.
«
Последна редакция: юни 01, 2009, 21:01:13 от lady_in_love
»
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #168 -:
юни 01, 2009, 22:05:53 »
Цитат на: Kristinka в юни 01, 2009, 20:55:03
Здравейте
Влизам пак на бързо че тука имаме час по труд и творчество
искам да ви питам къде точно се намира тоя салон Прити уомън? знам че е в Капана ама къде точно?
Кристинка, салонът се намира на ул. Христо Дюкмеджиев №8
По-подробни обяснения - ако знаеш заведението Макалали- то ти остава отляво, ..стигаш до едно малко площадче (вдясно продават банички), пред теб има две улички, водещи напред - продължаваш по дясната от тях. Салона е на нея, една голяма стъклена витрина, гледай добре, защото фасадата му е бежова и се слива с къщите наоколо.
Активен
lulu4u
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #169 -:
юни 02, 2009, 13:16:19 »
Здравейте и от мен! Нека и аз да се добавя в сватбения списък. Големият ден е 11.07.09
Засега имам само резервирана дата за ритуала. Знам, че нямаме никакво време, но засега се опитвам да не изпадам в паника. Дано да успея да се справя, защото младоженеца е оставил всичко на мен
Днес разбрах, че за изнесен ритуал, ще трябва месец преди датата да се занесе потвърждение за капариране на ресторанта. Така че ми остават някакви си 7 дена да избера ресторанта. Мисля си за Импрериал, но още дори не сме готови със списъка на гостите, а ни трябва евентуалната бройка. Почвам да се замислям да си наема човек от сватбена агенция, който да ми помогне. Не знам дали сама ще успея да се справя при условие, че дори ходя на работа и единственото ми свободно време е в обедната почивка и след 18ч.
Така че момичета рачитам на вашия опит да ми помагате
Активен
23
Професор
«
Отговор #170 -:
юни 02, 2009, 13:26:47 »
lulu4u,
добре дошла при нас!
Щом имаш 7 дена за избор на ресторант - действам ведната! Голяма част от булките сме си запазили ресторантите с месеци по-рано!
Желая ти успех с ресторанта и с всичко останало!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #171 -:
юни 02, 2009, 14:19:17 »
lulu4u, добре дошла! Стискаме ти палци, ще помагаме...Но трябва страшна експедитивност в твоя случай!
Успех!
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #172 -:
юни 02, 2009, 15:04:32 »
lulu4u, добре дошла при нас!
Поздравления за избора на ресторант, нашата сватба също ще е там, но наистина побързай, ако искаш Големият ден да е там, защото ние едвам успяхме да се запишем за септември, и то защото сватбата се пада неделен ден, ако беше събота може би щяхме да сме закъсняли и още да търсим подходящия ресторант. Мисля, че избора на ресторант трябва да стане колкото се може по-скоро, а ние ще помагаме с каквото можем.
Успех!
«
Последна редакция: юни 02, 2009, 15:08:07 от vania_ps
»
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #173 -:
юни 02, 2009, 15:12:28 »
Цитат на: lulu4u в юни 02, 2009, 13:16:19
Здравейте и от мен! Нека и аз да се добавя в сватбения списък. Големият ден е 11.07.09
Засега имам само резервирана дата за ритуала. Знам, че нямаме никакво време, но засега се опитвам да не изпадам в паника. Дано да успея да се справя, защото младоженеца е оставил всичко на мен
Днес разбрах, че за изнесен ритуал, ще трябва месец преди датата да се занесе потвърждение за капариране на ресторанта. Така че ми остават някакви си 7 дена да избера ресторанта. Мисля си за Импрериал, но още дори не сме готови със списъка на гостите, а ни трябва евентуалната бройка. Почвам да се замислям да си наема човек от сватбена агенция, който да ми помогне. Не знам дали сама ще успея да се справя при условие, че дори ходя на работа и единственото ми свободно време е в обедната почивка и след 18ч.
Така че момичета рачитам на вашия опит да ми помагате
Добре дошла и успех в подготовката !
Най важното е да си знаете горе долу бройката на хората за да търсите подходящ р-т . Империял е с две зали така че може и да успеете !
Активен
lulu4u
Регистриран
«
Отговор #174 -:
юни 02, 2009, 16:35:40 »
Успях! Уговорихме Империал! Без никакъв проблем. Просто не мога да повярвам какъв късмет имаме. Датата, която искахме беше свободна и ресторанта също!
Уговорката засега е устна, но мисля че няма да имаме проблем. Казаха само да уточним точната бройка и да изберем менюто. Голямата зала беше заета, заради някакъв банкет, но казаха че малката побира до 130 човека.
Сега се сетих че на 05.07 са парламентарните избори. Някой знае ли дали евентуално ще има балотаж на 12.07 и това, че има избори на следващия ден, значи ли че на сватбата ми не може да се консумира алкохол
А и ако някой ме насочи от къде да почна с подготовката ще съм му благодарна. Както рабрахте засега имаме дата, кумове и ресторант. А сега с какво по-напред да се заема? Поканите, роклята, украсата ....
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #175 -:
юни 02, 2009, 16:42:57 »
Цитат на: tweety в юни 01, 2009, 18:11:52
Valia Diva, дай повече инфо за това магазинче, къде точно се намира?
lady_in_love , имаш ли снимки от роклите, които си харесала да те видим и да дадем мнения?
магазенчето е в стария град, но от страната на тунел юг, минава се поликлиниката и се продължава надолу по улицата. Казва се "Митрополит Панарет", на тази улица се намира и пицария"Ориджинале", веднага след нея има уличканаляво по нея и на няколко метра е магазинчето от лявата страна (за ориентир - уличката е стръмна)
lulu4u,
и от мен и успех в подготовката.
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #176 -:
юни 02, 2009, 16:47:14 »
lulu4u,
според мен след датата, кумовете и ресторанта е добре да си запазиш фотограф, видеооператор, ди джей или оркестър, поне ние в такава последователност уговорихме нещата, тъй като професионалните такива са много търсени и е добре да се уговориш и с тях. Ако не съм права другите момичета също ще те насочат. Не се притеснявай ще се справиш
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #177 -:
юни 02, 2009, 16:49:16 »
Цитат на: lulu4u в юни 02, 2009, 16:35:40
Успях! Уговорихме Империал! Без никакъв проблем. Просто не мога да повярвам какъв късмет имаме. Датата, която искахме беше свободна и ресторанта също!
Уговорката засега е устна, но мисля че няма да имаме проблем. Казаха само да уточним точната бройка и да изберем менюто. Голямата зала беше заета, заради някакъв банкет, но казаха че малката побира до 130 човека.
Сега се сетих че на 05.07 са парламентарните избори. Някой знае ли дали евентуално ще има балотаж на 12.07 и това, че има избори на следващия ден, значи ли че на сватбата ми не може да се консумира алкохол
А и ако някой ме насочи от къде да почна с подготовката ще съм му благодарна. Както рабрахте засега имаме дата, кумове и ресторант. А сега с какво по-напред да се заема? Поканите, роклята, украсата ....
Това че има избори няма никакво значение . Това да не те притеснява ! Хубаво е да си избереш покани за да имаш време за печат и раздаване и роклята също ако ще шиеш .
Видео ,фото,дж също са едни от първите неща .
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #178 -:
юни 02, 2009, 21:18:49 »
Момичета, здравейте от мен! Може ли да ми кажете, къде в Пловдив мога да намеря сребърна кутийка за халките ни. Разбира се може да не е от чисто сребро, а просто да е метална. Ходила съм на някалко места и магазинчета, и на Джумаята, но сребърни невиждах. Помогнете!!!
Активен
lulu4u
Регистриран
«
Отговор #179 -:
юни 03, 2009, 10:39:53 »
Цитат на: eli_berberova в юни 02, 2009, 21:18:49
Момичета, здравейте от мен! Може ли да ми кажете, къде в Пловдив мога да намеря сребърна кутийка за халките ни. Разбира се може да не е от чисто сребро, а просто да е метална. Ходила съм на някалко места и магазинчета, и на Джумаята, но сребърни невиждах. Помогнете!!!
В бившите хали има на първия етаж магазин за сувенири. Там открих всякакви кутийки. Може би и ти ще намериш своята
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...