Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:26:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127467 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 25, 2009, 09:19:34 »

Ехее, Дани, имаш още 3 месеца до сватбата и подготовката ви върви със страшно темпо.продължавай в същия дух и ще видиш как бързо ще се извърти времето и ще дойде деня, в който ще се събудиш булка  yahoo yahoo yahoo
Момичета, аз сега отивам на пробна прическа и като се върна ще докладвам и ще пусна снимков материал  tease
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 25, 2009, 09:48:49 »

криси чакам с нетърпение да ти видя прическата. момичета пускам линка към роклята ми вече готова. чакам мнения. tease http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18814.225.html
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 25, 2009, 19:48:31 »

Ceci_8, много хубави покани, но аз съм пристрастна - нашите бяха същите!!!

Кристинка, и аз не мога да препоръчам хубаво химическо за Пловдив..., нямаше ли нещо голямо до Дома на техниката?

За костюми - Румяна е права - и двата магазина са супер!!!

Аз да ви кажа, от днес съм на работа и още не мога да се оправя... Емоциите ми са твърде много, но поне са прекрасни, та лесно влизам в крачка. Скоро ще пусна малко снимки от медената седмица smile

Цвети, роклята е м-м-мммммммм smile чудна! Bravo
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 25, 2009, 20:13:08 »

Благодаря ви момичета give_rose
tsvet_3 роклята тие станала страхотна Bravo
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 26, 2009, 13:31:57 »

....аааа това са подаръчетата за гостите. Вътре ще има малко листче, навито като папирусче с пожелание или някаква сентенция, още не съм решила! Още не съм седнала, обаче да ги напиша и да ги разпечатам! smile
аз бях сваляла такива сентенции от форума и ги имам, ако искаш ми прати на лични e-mail и че ти ги пратя всичките, че са доста.
за мъжки костюм - милото си е казал още от началото, че ще е на Парушев. Аз исках да отидем и до Денил, защото там един приятел за неговата сватба си е взе за 280лв., но това беше преди 2 месеца.

А сега и аз да ви се отчета малко.
В четвъртък си взех покани, но още не сме измислили текста, защото за маломерни и трябва да се съорбазим, какво и как да пишем в по-събран вид, и чак тогава ще ги дадем за печат. Съжалявам, че още нямам тяхна снимка. Съвсем семпли и изчистени. и чак ме е срам да напиша, че са 0,70лв. бройката. За печата ще ни вземат 15лв. Оказа се, че от там зареждат доста фирми с картички и покани и цените им са съвсем малко по-ниски.
Вчера си взех и фигурка за тортата и цветчета от захар, с които ще я украсят + украса за основната стойка (по-точно ми ги подариха всичките тези неща). Цяла вечер им се радвах, но ще ви ги покажа  по-късно.   
За химчи аз съм ползвала едно в Кичука, но също не мога да го препоръчам за нещо толкова фино като роклята, защото съм го ползвала само за олекотени юргани и хавлии.
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 26, 2009, 13:45:15 »

Здравейте, момичета!

Не съм писала отдавна, но не съм преставала да ви следя. Относно срещата, с удоволствие бих дошла на някоя от следващите  Wink А сега нека да ви се похваля, тъй като много се вълнувам и искам да го споделя с някой. Избрахме си ресторант и го капарирахме, става въпрос за Империал, ако знаете колко много се борих за него  yahoo и сега наистина съм много доволна  danceg. Осигурихме си и видеооператор - Д.Димитров и фотограф - Д.Яков. А DJ ще е Майли. Може би ще имаме и оркестър тъй като свекъра и свекървата настояват, но при всички положения се надявам да стане купон. Общо взето това е засега, не съм напреднала много, но вече се залавям по-сериозно. smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 26, 2009, 14:02:58 »

Колко хубаво, че си постигнала това за което си се борила. Поздравявам те за фотографа. Аз всеки ден му гледам сайта и снимките и  cray че избраха човек, който е близък на семейството, без дори да съм му видяла и една снимка, а да не говоря, че свекървата въобще искаше без фотограф  cray
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: май 26, 2009, 14:30:59 »

Честно казано и ние имаме някои разногласия с родителите относно повечето неща, но засега успявам да се наложа, все пак това е нашия ден и не е редно някои друг да решава вместо нас.
Не съжалявай, сигурна съм, че и вашия фотограф е добър и всичко ще е наред. Непозволявай такива неща да ти развалят настроението, все пак ни предстои най-хубавия ден в живота !   heart
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 26, 2009, 14:39:53 »

Така е Ваня, но човек като има една нагласа, а после е съвсем различно как да го преодолее така лесно. Трябва да се "преболедува" както се казва. Иначе аз съм решила да заредя арсенала със снимки, които харесвам и да обсъдим с човека всичко, което съм наумила. Леле горкия дали ще ме издържи.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 26, 2009, 14:40:48 »

Валя, ако имаш и най-малките съмения за фотографа, го смени докато имаш време. честно казано аз не отделях такова внимание на снимките преди сватбата и ми беше все едно, обаче сега много съжалявам, че не наех някой фотограф от софия, защото после само снимките остават, освен спомените, разбира се, но ако имах възможност да променя нещо бих си взела фотограф от софия, не че моя се справи зле, но виждам, че е можело да е много по-добре
Активен
prosto jena
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #115 -: май 26, 2009, 14:43:17 »

Bravo Имаш най добрия екип.Димитър Димитров,Яков и Майли *THUMBS*моя приятелка ги ангажира за нейната сватба! Bravo
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 26, 2009, 14:57:12 »

Валя, ако имаш и най-малките съмения за фотографа, го смени докато имаш време. честно казано аз не отделях такова внимание на снимките преди сватбата и ми беше все едно, обаче сега много съжалявам, че не наех някой фотограф от софия, защото после само снимките остават, освен спомените, разбира се, но ако имах възможност да променя нещо бих си взела фотограф от софия, не че моя се справи зле, но виждам, че е можело да е много по-добре
Ами той е познат на мъжката страна и са го ангажирали вече. Човека е студиен фотограф, но за всеки е ясно каква е разликата между студийните снимки и тези, които се правят на сватбите, просто знам че ще стане война ако взема да настоявам много да го сменим. За мен е по-важно да има мир и разбирателство и да запазя спокойствие, а не да се изпокараме преди сватбата за щурави работи. И без това имаме доста разногласия и с двете родителски страни. АУУУУУ даже на моменти ми се иска да изкрещя силно за да си чуя собствения глас. Извинете ме за този пост, ама на моменти много ми кипва от всичко, но хубавото е, че после много бързо ми минава и забравям. Целувки на всички 
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 26, 2009, 15:20:19 »

валче, то не е хубаво човек да подстрекава, ама аз също имам проблеми с мъжката страна, но не ги оставям да се налагат. на твое място бих си наела фотографа, който искам. нищо не ти пречи да си с двама фотографи. една съфорумка преди време искаше да го направи. така единия ще тръгне с мъжът ти, а другия с теб. може да се получи много интересно. пак извинявай да не се обидиш нещо. това си е мое лично мнение, но за мен имаше 4 важни неща на сватбата - фото, видео, ресторант, халки. те трябваше да са които искам. за другото/даже и за роклята/ не ми пукаше толкова, защото са за една вечер. ама снимките остават за цял живот. give_rose
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 26, 2009, 15:23:53 »

Аз съм с двама фотографи и искам да кажа,че съм много доволна,че взех това решение,защото tsvet_3  е права снимките остават за цял живот.
valia_diva помисли си хубаво и прецени,ако се съмняваш във фотографа го смени,защото иначе после ще съжаляваш.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #119 -: май 26, 2009, 15:28:49 »

Валя, това си е вашата сватба и само ти и мъжът ти трябва да взимате крайни решения за нея. И при нас има доста вмешателство от мъжката страна, но аз нали съм си магаре  blum си правя каквото си искам. Дори и да имате моментни спорове, едва ли те ще прераснат в нещо по-сериозно. А какво мисли по въпроса твоят човек?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: