Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:56:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127612 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: май 12, 2009, 02:42:18 »

Аз не плащах за доставка, защото съм тук в Лондон. Незнам дали до България ще има или не, но предполагам че ще има.  huhhuh.gif
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 12, 2009, 18:47:02 »

Eli и Zaio не се връзвайте на хорските приказки! Направете си сватбите както на ВАС ви се иска ! То недоволни и одумващи хора винаги ще има, както и със сигурност няма да можете да угодите на всички гости, но най-важното според мен е накрая ВИЕ със съпрузите ви да сте доволни от цялата организация на събитието и да си кажете "стана както ние си го представяхме" !  УСПЕХ с по-нататъшните приготовления.
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 12, 2009, 18:55:13 »

ELI относно кутийките - могат да ти ги направят в едно ателие за опаковане на подаръци в капана, казва се "Фантик". Намира се в пресечката между магазина на Рънърс и един друг м-н за дрехи на малката главна, аз си правих там поканите. Момичетата са много сръчни и могат да ти изработят каквото поискаш, и една идея - може и ти напишат някакво благодарствено изречение към гостите върху кутийката.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 12, 2009, 20:44:40 »

момичета забравих да ви кажа че утре отиваме във варна да си взема роклята и ще показвам. стискайте палци всичко да е наред, че взех да се притеснявам  crazy
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #34 -: май 12, 2009, 22:27:24 »

момичета забравих да ви кажа че утре отиваме във варна да си взема роклята и ще показвам. стискайте палци всичко да е наред, че взех да се притеснявам  crazy

О, Цвет, чакаме да се похвалиш!  smile Какво стана с кошничките, намери ли? Преди малко четох, в "Дреболийки" май беше, че една съфорумка си е направила кошнички от панерчета и телена закачалка за дръжка... Евентуално идея за всеки случай?...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 13, 2009, 11:26:28 »

Момичета, и аз съм на същия хал  angry, обаче въобще не ме вълнува какво мислят другите! При мен дори и лелите ми говорят по този начин на майка ми: сега защо сме избрали тази ресторант - той бил скъп, защо не сме били избрали един вид палатката на село. Защо сме купили това, а не другото. И тем подобни глупости. Дори "свекървата" намери да се сърди вече за глупости и да се опитва да прави скандали - защо сме избрали този шафер, а не другия, който те искат. Не ми стига, че със зъби и нокти се боря за всичко и за всяко едно нещо за сватбата, ами и те като почнат с някакви простотии. Та както и да е! Тези неща ще минат, само трябва да се кефин на сватбения ден, защото за него доста ще сме "драпали"!
ПП: Хей, момичета ще се омъжваме!  yahoo yahoo yahoo
И аз имам честа да познавам шафера ви и които не го харесва значи не знае какво шоу изпуска с него ! Той ви е една истинска атракция на сватбата !  good yahoo yahoo yahoo
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 13, 2009, 11:39:58 »

m_cholakova , благодаря ти много  give_rose със сигурност ще отида там и дано да могат да ми помогнат.
nasi , шафера ми номер 1 и затова не позволявам никой да ми каже и "копче" за него! Аз съм булката и аз казвам какво искам!  goody
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: май 14, 2009, 08:20:49 »

момичета върнах се. роклята ми можете да видите в галерията. за нещастие измислихме някой промени и не можах да си я взема, но ще ми я изпратят тези дни. yahoo много съм щастлива и доволна. хората в магазина и шивачките бяха изключително компетентни и пълни с идеи. всичките им предложения бяха на място и роклята и цялостния външен вид ми се оформят страхотно. yahoo yahoo yahoo
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 14, 2009, 12:36:21 »

Bravo   Bravo   Bravo  tsvet_3, роклята е много готина! А би ли ми казала какви промени сте измислили, защото според мен е напълно завършена?  blush А когато играеш хорца, няма ли да ти е неудобно в деколтето, защото като гледам си доста "надарена"? Или е твърдо на бюста и така си си решила този проблем. Избора ти е страхотен и доста секси!  Харесва ми! good
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 14, 2009, 12:54:24 »

много се радвам че ти харесва роклята ми. някой хора ми казват, че била много "разголена". но като гледам какви жеги са още от сега, до 4-ти юли ще е страшно crazy.роклята ми е с твърди чашки и добре се застопоряват. като се разхождах с нея из магазина ми се стори че няма опасност от "искачане". дано да нямам проблеми и на сватбата, защото имам намерение многоооо да скачам и играя. за добавката - тя е много малка - ще сложат един ред камъчета точно под чашките на бюста. камъчетата са ситнички и са страхотен акцент, който го има и в сандалките ми и ще го има и в косата ми. мисля че ще се получи много добре. тези дни като ми пристигне готовата рокля ще я снимам пак да се види.
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 14, 2009, 13:26:20 »

tvet_3 роклята ти е много хубава Bravo и не се притеснявяй  какво мислят другите хора,важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре,все пак юли месец си е доста жегичка.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 14, 2009, 13:46:21 »

благодаря! give_rose много топло очаквам да е и затова си взех такава рокля. то и без това вълнението ще ме изпоти, не е нужно да се опаковам още повече crazy
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 14, 2009, 14:12:22 »

tsvet_3 , харесва ми добавката на камъчетата! Смятам, че ще се получи много добър акцент в рокята, а след като и сандалките са с такива камъчета, ще е стахотно. Даже си го представям! Hide2
Активен
ceci_8
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 14, 2009, 14:19:15 »

tvet_3 аз чак сега погледнах че и вие сте в джия биич,и ние сме там но след вас на 05.07 yahoo give_rose
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 14, 2009, 14:32:26 »

tvet_3 аз чак сега погледнах че и вие сте в джия биич,и ние сме там но след вас на 05.07 yahoo give_rose
и аз незнаех че сте там. много се радвам че и вие сте го избрали.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: