Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:35:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127504 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: май 11, 2009, 12:23:48 »

много мразя такива хора, ама много  diablo. да си гледат работата. тях това какво ги интересува. може би завиждат. не им се връзвай. то и ние не сме "вързали" финансово, но преценихме че след 6 години заедно ни е време да се оженим. няма закога повече да чакаме. то нещата може да се подобрят ама може и да не се подобрят. какво - да не се женим ли?
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #16 -: май 11, 2009, 12:53:57 »

Наистина няма за кога да отлагаме. Ние сме от 11 години заедно и е време да минем на друг етап. Цялата подготовка обаче е съпроводена с толкова проблеми, поне при нас, че ти се отщтява в един момоент да правиш каквото и да било. Ще се опитам да не приемам нещата прекалено навътре, за да мога да се насладя на сватбения ден. Благодаря за подкрепата Flower
« Последна редакция: май 11, 2009, 13:01:05 от Zaio » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: май 11, 2009, 13:22:04 »

Момичета, и аз съм на същия хал  angry, обаче въобще не ме вълнува какво мислят другите! При мен дори и лелите ми говорят по този начин на майка ми: сега защо сме избрали тази ресторант - той бил скъп, защо не сме били избрали един вид палатката на село. Защо сме купили това, а не другото. И тем подобни глупости. Дори "свекървата" намери да се сърди вече за глупости и да се опитва да прави скандали - защо сме избрали този шафер, а не другия, който те искат. Не ми стига, че със зъби и нокти се боря за всичко и за всяко едно нещо за сватбата, ами и те като почнат с някакви простотии. Та както и да е! Тези неща ще минат, само трябва да се кефин на сватбения ден, защото за него доста ще сме "драпали"!
ПП: Хей, момичета ще се омъжваме!  yahoo yahoo yahoo
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 11, 2009, 13:32:43 »

тук е момента да кажа ЧЕСТИТО на elean, която вече се омъжи и всички перипети са вече зад гърбът й. пожелавам ви много щастие и любов и чакаме снимки! give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 11, 2009, 13:46:23 »

Момичета имам проблем! Не мога да си намеря кутийки за подаръчетата на гостите! Трябват ми такава ( показвам снимка), а големината е около 5,5/5,5/8 см. Може и да нее същия картон.

ПП: това са ми подаръчетата за гостите!  yahoo
« Последна редакция: май 11, 2009, 13:47:57 от eli_berberova » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 11, 2009, 13:49:57 »

Аз имам същите свещички от Англия yahoo
Извинявай но като ги видях и твоите се развълнувах. Защо не провериш на Отец Паисий - има един магазин където продават кутийки или в краен случай ако никъде  не откриеш такива, а държиш да са точно същия модел може да дадеш да ти ги наравят някъде. Аз лично не съм виждала такива
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 11, 2009, 14:22:13 »

yahoo danceg yahoo колко е малък света! И мойте си ги взех от Англия и старшно много им се кефя.  bouncinggirl
valia_diva, а ти с какво ще ги опаковаш? Защото аз освен такива кутийки или малки торбички, друго не се сещам!  crazy
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 11, 2009, 14:44:29 »

моите майка ми ги донесе за украса за масите и няма да ги подарявам sad . Ние измислихме други подаръчета, но ако бяха ми показали по-рано тези свещички сигурно щях да се спра на този вариант, защото са толкова нежни и красиви  give_rose .
Варианта с торбичките също е много добър. Дори ще ти излезе по-евтино. Някъде из форума имаше пуснат сайт за такива торбички и мисля, че струваха стотинки, докато кутийките са от 1,80лв нагоре  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 11, 2009, 14:46:01 »

А отделно е накупила и най-различни конфети за масите и също и листа от рози - изкуствени, червени по 50 пенса пакетчето
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 11, 2009, 16:38:15 »

Найстина в торбичка ще ми излезе по - евтино, но в кутийка изглежда по - красиво.  pardon И аз съм си накупила конфети, но за изкуствените листа от рози смятам от БГ (тук ми се видяха скъпи). Май ще трябва да помисля още за опаковката?!  crazy
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #25 -: май 11, 2009, 17:07:32 »

Момичета имам проблем! Не мога да си намеря кутийки за подаръчетата на гостите! Трябват ми такава ( показвам снимка), а големината е около 5,5/5,5/8 см. Може и да нее същия картон.

ПП: това са ми подаръчетата за гостите!  yahoo
страхотни са искам и аз такива...колко ти излезнаха и от кой сайт си ги взе или са ти директно от магазина
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 11, 2009, 19:29:40 »

dodo5, първоначало си взех само 10 бр., за да мога да ги видя, дали ще ми харесват и т.н. и ми струваше по 0,95 паунд (1 паунд = 2.17653 лв.), това беше свещичката + кутийката. След като исках да поръчам останалата бройка ми казаха, че са свършили.  :'( Но .... аз си ги намерих в друг сайт, а цената беше същата, но без кутийка. Първият сайт е: www.unravelagift.com , а за другия в момента не се сещам, но по - късно ще ти пиша пак.  good
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: май 11, 2009, 20:33:34 »

благодаря ти за инфото но ми се виждат много парите ще мина на вариант папиру :'(с май
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 11, 2009, 22:44:36 »

Аз не мисля да давам на всеки човек, защото ще ми излезне доста солено. Смятам на семейство или на двойка и по този начин цената е добра (поне според мен).  good
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #29 -: май 11, 2009, 22:48:22 »

да...така да а доставката доста ли е..
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: