Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:39:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127514 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 27, 2009, 14:21:45 »

Елинка както винаги си много полезна, ще се възползвам и аз от инфото, предполагам имат само гладене, ще питам на място
Активен
zizi_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #136 -: май 27, 2009, 19:48:57 »

здравейте! да се похваля днес си намерих свещенник за изнесена венчавка и съм  yahoo много е готин ! предложи ми и хор но се чудя много някой scratch one-s head scratch one-s head бил ли е на свадба с изнесен църковен с хор защото аз за първи път чух за такава екстра! кристинка как стана прическата ? смятам да се включа в някоя от следващите срещи  само да намеря време и съм там ! Wink
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #137 -: май 27, 2009, 20:20:44 »

Kristinka , много готина прическа. Отива ти:) При онази жена, на която ми даде телефона, ли я прави( в Прослав)? Ходи ли на пробен грим при Слави?
zizi, добре дошла и от мен girl_wink Момичетата са страхотни. Адски много ще ти помогнат.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 27, 2009, 20:22:09 »

аз бях на срещата. blum жалко че само 5 момичета се престрашихме. беше много готино. всички са такива сладурани  danceg и са пълни с идеи.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 27, 2009, 20:57:52 »

направо ви завиждам за срещите!!!
Дайте другия път някой уикенд да е, моляяяя!!!
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #140 -: май 27, 2009, 23:49:51 »

здравейте момичета, отдавна не съм писала но имах доста неща на главата sad, купих си обувките, булото, поръчахме си поканите свекито чака да и пратя текста, за да ги напечата, срещнах се с нина и горе doly уточнихме декорацията, тя беше безкрайно търпелива и като истински професионалист веднага разбра какво точно искам, успокоих се защото мога да и се доверя изцяло, ами май е това от мен,
елеан сватбата ти е била изпълнена с хубави емоции прекрасна си, желая ви дълъг семеен живот
кристинка айде не остана и деня ще тропне пред вратата с нетърпение ще чакам снимчици, ще ходите ли на меден месец?
поздрави от мен и успех на всички които сега започват подготовката

Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 28, 2009, 01:10:12 »

Срещата мина многооооооо добрее, ама то и ние като сме готини, как иначе а мине  blum
Зайо, да, при тая жена си ходя аз...много съм доволна, даже утре и Пепеляшка ще я водя на пробна, та и тя ще може да сподели мнение  good
Аз съм твърдо решена да съм с тая си прическа( от галерията)..поне за сега де, но все пак има още 9 дни, та ше видим  blum
ЗА грим-сама ще се правя..всички ме убеждават че се гримирвам достатъчно добре за да се доверя в ръцете на някой друг, та тия дни ще се гримирам по различни начини и ще преценя как да бъда в деня. smile
Дани,такова спокойствие ме е налегнало че чак започвам да се чудя какво става с мен..биволско сърце blum и да, ще ходим на меден месец, и то на 3 мисля се очертават за сега-от свекърите на Доминикана, от моите родители-все оше умуваме, но пак някъде по света, и с кумовете замисляме 1 седмичка да си починем някъде( из нашите балкани най вероятно)  danceg
Активен
tweety
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #142 -: май 28, 2009, 17:24:36 »

Kristinka, прическата ти е много яка - много ти отива!!!
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 28, 2009, 20:46:18 »

Както е споменала Криси днес бях на пробна прическа при нейната фризьорка, прическата е доста стандартна булчинска но така съм си се представяла винаги, изключитено съм доволна, уж направена набързо и недотам прецизно стана супер, представям си в деня как ще е... та вижте сами...в галерията ми. В оригинал мисля да има фуркети с камъчета
аааа да не забравя, Криси ме гримира много красиво, всички ме харесаха, но няма да кача снимки понеже не харесвам косата си на тях blum
« Последна редакция: май 28, 2009, 20:52:44 от Cinderella » Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 29, 2009, 00:04:46 »

Cinderella, много хубава е станала прическата ти. И мисля, че с роклята ще ти е много добре. Такава рокля с вдигната коса много открива раменете. А и мисля, че ти имаш хубави рамене, така че смятам, че ще бъдаш една много красива булка. Това е моето мнение Wink
Криси, твоята прическа и тази на Cinderella са може би най-подходящите за сватба, тъй като ако е лятото или пролетта, няма да се притесняваш от това, че ти е топло, а косата ти пречи и т.н. А пък цветето, което е вмъкнато много ефектно, придава доста женственост.
Поздрави и на двете, момичета. Хубава работа сте свършили
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 29, 2009, 01:12:12 »

Cinderella  страхотно се е получила прическата. :judges:Ти имаш толкова правилни и красиви черти на лицето,че е грехота да не го покажеш,и аз съм на мнение,че прическа с вдигната коса ще се съчетае много добре с роклята ти.Абе ти си схубава,така че какво то и да направиш пак ще си страхотна булка. good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 29, 2009, 07:11:11 »

Cinderella, бравоооо, красота!!!  give_rose Нямам думи, супер е станало! Браво на това момиче, и Кристинка много добре е направила, сега и теб! Хайде да ви идват сватбите, че нямам търпение вече!  Eeager
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 29, 2009, 07:12:33 »

Cinderella напълно съм съгласна с момичетата. прическата ти стои направо перфектно. а и русата коса много добре я очертава.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 29, 2009, 07:16:42 »

Синдарела, прическата е страхотна и роклята ти  е много хубава.
момичета, дайте някакви координати на тази фризьорка
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 29, 2009, 08:08:17 »

Синдарела,  прическата ти стои просто...  judges. Това е твоята прическа!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: