Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 06:37:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част (Прочетена 217580 пъти)
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
Отг: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част
«
Отговор #315 -:
юни 25, 2010, 08:37:10 »
Ей момичетаа
аз просто изказах личното си виждане на нещата за 1вия танц. Нямам нищо против другите идеи , ама просто си го представях да не е в началото.
Загледах се в клиповете интересни са да
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #316 -:
юни 25, 2010, 11:06:58 »
Момичета, до онзи ден с милото бяхме много притеснени за първия танц, защото времето ни притиска вече и се притеснявахме дали ще успеем да се подготвим добре. Снощи обаче като ходихме на тренировка, по идея на инструктурката взехме фотоапарата и й дадохме да снима клипче, за да се видим как изглежда отстрани, а и за да си припомняме последователността на стъпките
Та, като се гледахме после, се успокоихме. Определено не се справяме перфектно от техническа гледна точка. Да, обаче го правим по наш си начин и изглежда много сладко
Аз лично срещам най - големи затруднения с валса, защото ми е твърде префърцунен. Някак си тези плавни принцески движения не са за мен. Много по - добре се чувствам в тангото и бачатата. И вчера на едно - две места направих движенията доста рязко и невалсово и започнах да се хиля танцувайки. Като се гледах на клипчето обаче въпреки всичко изглежда добре, защото това сме ние с нашите си танцувални умения и неумения
Както и да се справим, със сигурност този танц ще е незабравим спомен, защото е нещо по - различно от всичко, което сме танцували досега
Активен
ultraa
Новак
«
Отговор #317 -:
юли 01, 2010, 10:59:27 »
За мен най-великата песен на света е Whitesnake - Is This Love.. на нея ще е първия ни танц
Активен
stefff
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #318 -:
юли 01, 2010, 18:31:54 »
Цитат на: ultraa в юли 01, 2010, 10:59:27
За мен най-великата песен на света е Whitesnake - Is This Love.. на нея ще е първия ни танц
Наистина невероятна песен,но има и много други също толкова чувствителни.подкрепям те за Уайтснейк страшна песен
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #319 -:
юли 01, 2010, 19:59:23 »
ultraa
за мен също това е страшна песен и много специална за мен и мъжа ми, но въпреки това още не можем да се спем на конкретна песен. Въпроса е да ставала като за сватба, че иначе нямало да върви и дрън дрън
... За сега сме се спряли УЖ на Браян Адам с песента от филма Робин Худ - Everything I do . Първоначално аз си мислех за съвсем друга песен, на Metallica - Nothing else matters, амa се сетих, че нашите бъдещи кумуве си я изпозваха за тяхната сватба и ще ми е тъпо и наща да същата
. По принцип също много ми се искаше да си е българска песен, но не се сещам някоя която да си подхожда за сватба и да не е вече изтъркана....
Активен
ultraa
Новак
«
Отговор #320 -:
юли 02, 2010, 14:00:41 »
Цитат на: franseto в юли 01, 2010, 19:59:23
ultraa
за мен също това е страшна песен и много специална за мен и мъжа ми, но въпреки това още не можем да се спем на конкретна песен. Въпроса е да ставала като за сватба, че иначе нямало да върви и дрън дрън
... За сега сме се спряли УЖ на Браян Адам с песента от филма Робин Худ - Everything I do . Първоначално аз си мислех за съвсем друга песен, на Metallica - Nothing else matters, амa се сетих, че нашите бъдещи кумуве си я изпозваха за тяхната сватба и ще ми е тъпо и наща да същата
. По принцип също много ми се искаше да си е българска песен, но не се сещам някоя която да си подхожда за сватба и да не е вече изтъркана....
Че какво и има на песента, балада си е, текста е уникален даже и преведен, вярно малко по-рок е, но не знам аз от години съм си решила, че това е моята песен и е прекалено специална за мен, страшно много ми въздейства
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #321 -:
юли 02, 2010, 18:02:39 »
песента е страхотна, няма спор и за мен също е много специална, но в малко по-еротичен план
С мъжа ми си имаме страхотни спемени от нея, но просто няма да го убедя, дори да се навия и аз самата да е тя. Както казах за нас носи по-различен смисъл от този в първия танц
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #322 -:
юли 02, 2010, 22:22:51 »
Ето една (не толкова известна и
изтъркана
) страхотна
Българска
песен на "Дует Шик - Просто те обичам", подходяща за 1-ви сватбен танц:
http://www.youtube.com/watch?v=z-D1W0NNhhg
Ето и още една на "Тодор Върбанов - Миг като вечност" (водя си статистики
, вече на три поредни сватби младоженците си я искат точно тази песен за 1-ви танц.) Ивана с нейното изпълнение на същата песен успя още повече да е популяризира и накара хората, да си спомнят за нея и търсят оригинала, който е от 1986 г.:
http://www.youtube.com/watch?v=e7adDceI0M4
Заповядайте и една компилация на Любовни чужди песни ->
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrents&search=2010&category=28&active=1
песните са 100. Който разбира и му се занимава, може да си свали торента и ги преслуша, ако по заглавия не са му познати. Има избор
«
Последна редакция: юли 03, 2010, 08:22:14 от Алекси Маронов
»
Активен
Black&White
Регистриран
«
Отговор #323 -:
юли 04, 2010, 22:14:08 »
Здравейте момичета! Моята сватба мина преди месец и няколко дена
и най-накрая имам време да попиша и аз малко. До момента само четях
Ние избрахме песента същата сутрин на сватбата. До последно заложихме на класиката- "Огън от Любов", но управителката ни посъветва да не сме толкова банални, и аз реших ако имам визможност да се поровя в нета. Пробвах нещо по-ново от по-модерните изпълнители и мога да ви кажа, че има много хубави Български балади. Пуснах в Гуугл Мария Илиева, Графа, Сантра, Белослава...и намерих
Любо от "Те" - Отново вярвам. Още е имаше само на видео, но евала на ДиДжея това беше нащият първи сватбен танц
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #324 -:
юли 08, 2010, 13:39:03 »
Момичета искам вашето мнение за две песни. Преди месец си избрахме "нашата песен" за първия танц Glenn Medeiros - Nothings Gonna Change My Love For You, но преди седмица бяхме до Италия и там на едно от местните радиа пуснаха една много стара и хубава тяхна песен Al Bano & Romina - Tu soltanto tu и тъй като моето мъжле е прекарало 10г. в Италия и ако ви кажа като почна да ми пее в колата...
Стана ми много мило
и дори да не разбирам италиански разбрах, че става съпрос за любовна песен. Онзи ден я издирих тая песен и сега си мисля да го изненадам и вместо "нашата песен" да кажа на DJ-я да пусне италианската за първият танц
. И без това половината гости ще са от Италия и знаят италиански, а и превода й е много хубав
Слагам ви двата линка и ще се радвам да си кажете мнението коя ви харесва повече
http://www.vbox7.com/play:1e919325?r=google
http://vbox7.com/play:517957bd
Предварително ви благодаря
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
юли 08, 2010, 14:10:54 »
Nastiq
, ето го и моя вот: със сигурност първата песен! Много по-позната, мелодична и любовна е, някак. Но имай предвид, че за мен втората песен не свързана с мили спомени, както е за вас, така че ако за теб моментът в колата е бил мил, ясно е защо втората песен би имала тежест.
Активен
Ellito
Ентусиаст
«
Отговор #326 -:
юли 08, 2010, 14:18:21 »
Nastiq, Аз мисля че втората песен е много нежна и романтична и щом Италия и италианските песни са емоционален момент във живота на бъдещият ти съпруг , бих избрала нея!!!
«
Последна редакция: юли 08, 2010, 16:20:53 от Ellito
»
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #327 -:
юли 08, 2010, 15:41:02 »
И аз давам глас на италианската песен!
Ал Бано и Румина имаха и друга много популярна песен-първо си помислих за нея.
Nothings gonna...можете да я оставите за последен танц!
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #328 -:
юли 08, 2010, 20:32:31 »
Nastiq
и двете песни са прекрасни и на която и от двете да се спреш няма да сбъркаш. Ако трябва да съм честна обаче, щом едната песен е по-специлана за мъжа ти и ти си го почувствала така, то съм сигурна, че ще го изненадаш много приятно ако избереш втората
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #329 -:
юли 09, 2010, 07:17:02 »
Ние се спряхме на тази песен за първи танц
http://vbox7.com/play:c0925ecc
Активен
Страници:
1