Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 06:38:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част (Прочетена 217581 пъти)
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
Отг: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част
«
Отговор #300 -:
юни 08, 2010, 11:40:16 »
Аз също за Bon Jovi давам глас.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #301 -:
юни 09, 2010, 23:14:32 »
Цитат на: Krasina в юни 08, 2010, 08:49:19
Сигурна съм, че бъдещия ми съпруг ви е бутнал някое левче под масата...
как пък никой не се застъпи за моята песничка
KRASINA Не се сърди обаче клипа на BON JOVI е по-добрата песен.Преди 1 месец работих на една сватба на която също си бяха избрали тази песен и клипа вървеше на огромна плазма зад дансинга.Беше уникално
Активен
hrissy
Регистриран
«
Отговор #302 -:
юни 21, 2010, 15:01:01 »
Аз съм избрала за нашия първи танц Shania Twain - From this moment on
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #303 -:
юни 21, 2010, 16:10:42 »
Krasina,аз се застъпвам за твоята песен
Това беше песента,която ние избрахме за последен танц-А моment like this
Активен
plushinka
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #304 -:
юни 23, 2010, 11:51:29 »
И аз се записвам, докато още не съм се отметнала от песента, тъй като обичам музиката и страшно много песни ми допадат. Та и аз като hrissy избрах From this moment on на Шаная Туейн. Още се колебая дали да не изберем микс от песнички с милото и го направим по -забавно и разчупено, но със сигурност ще имаме нужда от подготовка преди това ако решим да включиме различни стилове , тъй като и двамата не сме най - добрите танцъори. хубавото е че поне и двамата сме достатъчно луди и имаме желанието да се учим, та ще видим
имаме още време до сватбата
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #305 -:
юни 23, 2010, 12:20:05 »
Цитат на: plushinka в юни 23, 2010, 11:51:29
И аз се записвам, докато още не съм се отметнала от песента, тъй като обичам музиката и страшно много песни ми допадат. Та и аз като hrissy избрах From this moment on на Шаная Туейн. Още се колебая дали да не изберем микс от песнички с милото и го направим по -забавно и разчупено, но със сигурност ще имаме нужда от подготовка преди това ако решим да включиме различни стилове , тъй като и двамата не сме най - добрите танцъори. хубавото е че поне и двамата сме достатъчно луди и имаме желанието да се учим, та ще видим
имаме още време до сватбата
тези миксове които споделяте по-горе според мен са несериозни. изберете си една песен хубава както му е реда а не циркаджийски истории , първия сватбен танц е нещo красиво и сериозно , поне за нас беше такова a другото може като микс но не и в началото
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #306 -:
юни 23, 2010, 12:38:00 »
Еее, не е нужно сватбеният танц да е романтичен и така сериозен. Всеки има различна представа и усещане за това какво е незабравимо и хубаво.
Може да е весело и щуро и цял живот да го помниш, а нали това е целта на първия сватбен танц...
И нашият танц уж щеше да е романтичен и нежен, но се спукахме от смях, защото стана един гаф и нищо не чухме от песента, но пък се забавлявахме адски много
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #307 -:
юни 23, 2010, 12:44:26 »
Цитат на: velvet в юни 23, 2010, 12:38:00
Еее, не е нужно сватбеният танц да е романтичен и така сериозен. Всеки има различна представа и усещане за това какво е незабравимо и хубаво.
Може да е весело и щуро и цял живот да го помниш, а нали това е целта на първия сватбен танц...
И нашият танц уж щеше да е романтичен и нежен, но се спукахме от смях, защото стана един гаф и нищо не чухме от песента, но пък се забавлявахме адски много
Velvet ,
това с миска от скоро време е влезло в сила. за мен първия сватбен танц е най-хубавия танц и трябва да е романтичен по нататък може да си правите каквото поискате но не си правете гавра с любовния ви 1ви танц
Активен
dodo23
«
Отговор #308 -:
юни 23, 2010, 12:58:54 »
Цитат на: didka-kotze в юни 23, 2010, 12:44:26
Velvet ,
това с миска от скоро време е влезло в сила. за мен първия сватбен танц е най-хубавия танц и трябва да е романтичен по нататък може да си правите каквото поискате но не си правете гавра с любовния ви 1ви танц
:'(
Защо определяш микса като гавра?
Щом младоженците са добри танцьори могат да направят комбинация от няколко бързи и бавни танца,която би им донесла много адреналин и много приятни емоции.
Това,че на теб не ти харесва,не значи че е лошо.Нали всеки има право на избор.
http://www.youtube.com/watch?v=8_EMr_fHFG8
Ето това,като не е традиционен блус,не ти ли се вижда стойностно и романтично.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #309 -:
юни 23, 2010, 13:54:13 »
Гавра спрямо кого? Странно звучи. Гавра е нещо, което причинява болка или е непристойно. Ако за самата двойка веселия или артистичен танц е забавление, къде виждаш нещо лошо? Нека всеки се забавлява, както намери за добре. Сватбата трябва да е най-хубавия ден за самите младоженци и всичко е въпрос на техния избор
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #310 -:
юни 23, 2010, 14:11:00 »
Didka-kotze, за теб това може да е несериозно, циркаджийско и гавра, но за нас (а според мен и за други младоженци) не е така. Дори да не се справим блестящо, за нас емоцията ще е много по - приятна и запомняща се така, отколкото ако първият ни танц е стандартният (без да обиждам никого, но според мен леко банален) блус. Освен това не съм съгласна с мнението ти, че на сватбата трябва да се танцува блус, пък винаги по друг повод може да се направи нещо по - оригинално, защото моят годеник (а предполагам, че и повечето други мъже) просто ей така трудно би се навил на такъв танц, ако няма някакъв наистина тържествен повод какъвто в случая е сватбата
В крайна сметка гостите ни знаят, че не сме професионални танцьори и никой няма да очаква от нас да сме перфектни
Важното е да се забавляваме
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
юни 23, 2010, 14:21:02 »
Didka-kotze според мен не искаше да обиди никой за избора му, а искаше да каже, че първия танц на булката и младоженеца трябва да бъде именно "баналния" блус, след това правете други танци, игри или каквото и да било друго забавно нещо. Аз съм на това мнение - първия танц е романтичен блус, приемам го като традиция. И наистина нямам нищо против двойки, които избират друг тип танц. Всеки гледа на нещата по различен начин. Не съдим никого и не го критикуваме заради мнението му.
Активен
dodo23
«
Отговор #312 -:
юни 23, 2010, 14:24:06 »
Цитат на: nadelina88 в юни 23, 2010, 14:21:02
Не съдим никого и не го критикуваме заради мнението му.
:offtopic:За това става въпрос!
Активен
plushinka
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #313 -:
юни 24, 2010, 10:21:13 »
Леле, какво е станало тук! Исках да споделя само, че съм леко разколебана по отношение на първата песен!Не мисля, че изборът на няколко песни би се превърнал в цирк. Просто искам да избягам от сковаността, притеснението и традицията поне малко!Целта е да се чувстваме щастливи през този ден!Ще има и бързи, ще има и бавни песни! Въпрос на вкус!Желая на всички да направят своя празничен ден - незабравим!Останалото са излишни спорове!
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #314 -:
юни 24, 2010, 11:49:23 »
Моето лично мнение, за моята сватба е, че искам да танцувам бавен, красив танц с моя съпруг. Танц, който отдавна си мечтая да танцувам с него точно по този начин. Но си давам сметка, че ако нямаше такава песен, точно тази, която да умирам да изтанцувам с него по такъв повод, щях да търся нещо, с което да избягам от класиката. За мен лично първият танц е много специален за двойката и затова е хубаво да не е нещо, което да не носи други асоциации, други спомени, освен този. Защото, примерно, едно е да пея с цяло гърло на стадиона Nothing else matters - това е веднъж (или в моя случай за сега два пъти
) в живота, но ако танцувам точно тази песен за първи танц, сигурно ще ми е н-ти поред танц с мъжа ми. От това повторение искам да избягам
. Същото се отнася и за други много красиви песни като Wonderful tonight, Angie и т.н. Прекрасни балади, прекрасни танци могат да се получат, но коя двойка, която е заедно от сравнително по-дълго, вече няма поне един спомен на тези песни?
И бих търсила нещо различно - друг танц, или микс от танци - нещо, което да остане единствено и неповторимо в живота
Така че абсолютно разбирам двойките, избрали по-разчупен танц от традиционния блус и смятам, че са прави
И ние сме замислили нещо по-различно, като поздрав от нас за нас
, и за гостите ни разбира се, макар и не като първи танц. Дано да ни стигне времето да се подготвим, но засега планът е да имаме един специален танц, макар и не първият, едно танго, което да изтанцуваме двамата. Замислила съм и още изненади (понеже булката категорично отказва да танцува традиционното булчинско хоро
), но може би не е това темата да навлизам в подробности
.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22