Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:01:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част  (Прочетена 218250 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: ноември 25, 2009, 09:54:16 »

Аз много исках нашата първа песен да е на Силвия Кацарова "Обичам те", но милото е голям фен на R Kelly и ме помоли, т.к. е оставил всичко за сватбата да бъде избрано по мой вкус поне той да избере първата песен и тя ще е "I'm your angel" на R Kelly и Celine Dion.
Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #166 -: ноември 25, 2009, 17:48:44 »

Аз много исках нашата първа песен да е на Силвия Кацарова "Обичам те...

Зори, това е една от любимите ми песни на Силвия... Може и аз да помисля за тази песен, но в никакъв случай не искам "Огън от любов"... Почти всички дисководещи я пускат все тази песен.
Активен
tuf4o
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: ноември 26, 2009, 17:28:33 »

Подобно на повечето младоженци и на нас ни беше трудно да изберем песен за първия ни танц. Има много и все хубави песни, но искахме да е на български и да не е някоя стандартна, като "Огън от любов", например. Мъжът ми е, меко казано меломан, всяка вечер вместо да гледа телевизия слуша музика. Вечерта преди да се срещнем с DJ-я пусна плоча на трамвай №5, да ме поздрави с моята любима песен-"Усмивката". Песните следваха една след друга и когато започна "Целият ми свят" почти в един глас казахме, че това ще е песента за нашия първи танц. Трамвай №5 имат страхотни песни - много истински и съдържателни. Ето линк към нашата http://vbox7.com/play:d08e7dcf smile Определено всички бяха изненадани smile  Получи се страхотно и то без всякакви подготовки. Решихме да не правим планове за деня на сватбата, а просто да му се насладим smile Поздготовката, поне за нас беше до предишната вечер smile

Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #168 -: декември 22, 2009, 11:01:13 »

Аз предложих на половинката първо песента на Селин Дион и Барбара Стрейзанд - Tell him. Снощи обаче случайно намерих една прекрасна балада с много красив текст , която аз много харесвам , но я бях забравила - Ерос Рамацоти и Анастейша - I belong to you.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 04, 2010, 22:13:07 »

http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU

Нещо по-нестандартно  blush
Активен
Iwka
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #170 -: януари 10, 2010, 05:02:32 »

Нашият първи танц ще е на Eric Clapton - Wonderful tonight. И на двамата ни е любимата балада и си я считаме за "нашата песен". И ще я изпее сестра ми и като първи поздрав за нашето семейство smile (прочетох в началото на темата, че и при друга двойка е било така и ми стана страшно мило).
В началото малко се притеснявах, че песента е прекалено известна и да не е "изтъркана" вече за първи танц. Търсихме други песни, които да са по-оригинални, има страшно красиви балади,  но в крайна сметка нищо не ни пасваше чак така и решихме все пак да си е тя.
« Последна редакция: януари 10, 2010, 05:14:03 от Iwka » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 11, 2010, 17:09:31 »

Аз не харесвам много българските песни и ще избираме измежду чуждоезични. Ето няколко идейки от мен:  smile

* Louis Armstrong - What A Wonderful World
* Metallica - Nothing Else Matters
* Elisa - Dancing
* James Blunt - You are beautiful
* Lara Fabian - Adagio - Italian Version

Тази последната е невероятна! Дано съм помогнала на някого!  give_rose
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 12, 2010, 15:29:19 »

Lara Fabian има кавър на Wonderful Life.Слушала съм оригинала хиляди пъти,но кавъра бръкна в душата ми.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 12, 2010, 17:50:38 »

Тази ли? Невероятна е!  Bravo

http://www.youtube.com/watch?v=PFn5U1qInF8
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 12, 2010, 18:37:25 »

Да,точно тази Ариел!
На сватбата си я чух за първи път в изпълнение на Лара и беше в един такъв момент,дето беше много личен за нас.И много по-силно ме вълнува всеки път като я чуя от псента за първия ни танц-Тодор Върбанов.
На една чужда сватба многo се накефих на Nothing Else Matterss,но не беше първи танц.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 12, 2010, 20:51:41 »

Metallica - Nothing Else Matters доста младоженци си е пожелават като 1-ва! Голяма, Уникална песен без коментар - Класика! drum
http://www.youtube.com/watch?v=JgiGrXpOhYg
a ето и нещо по-различно и не толкова познато - страхотна песен Rednex - Hold Me For A While http://www.youtube.com/watch?v=usvUNEFoIPA
« Последна редакция: януари 12, 2010, 21:20:54 от Dj Aleksi » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 12, 2010, 21:05:39 »

Nothing Else Matters е много, много силна песен, а и текстът е подходящ!  girl_wink

А междувременно на мен ми хрумнаха още идейки докато преслушвах песни:

* Christina Aguilera - El Beso Del Final (страхотна е, на испански)
* Elvis Presley - Can't Help Falling in Love (класика, текстът е изключително подходящ)
* Craig Armstrong & Elizabeth Fraser - This Love (от филма Секс игри или Cruel Intentions на английски, невероятна песен!)
* Eric Clapton - Wonderful Tonight
* Mariah Carey - Without You
* Onerepublic - Say (една моя много любима песен напоследък)

Всичките могат да бъдат чути в YouTube!  Wink

Активен
vesela_b
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #177 -: януари 12, 2010, 22:31:15 »

Здравейте, за първи път пиша във форума.Предстои ми да съм булка през септември и реших да се включа в темата, понеже и аз се колебая коя да е нашата песен.Аз ще предложа една песен, която е по-ритмична Suzi Quatro & Chris Norman - Stumblin In Песента е с много хубав текст,но и аз самата не знам дали е подходяща за това    smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 13, 2010, 13:53:45 »

vesela_b тази песен много я обичам и на мен винаги ми звучи много любовно и ми навява хубави спомени, според мен чудесен избор
Активен
PlamiD
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 13, 2010, 22:25:24 »

lionelsa , това клипче е супер готино! Направо се смях с глас. И какъв синхрон са докарали... чудесно! жалко че няма да мога да убедя моя "шишо" да изтанцуваме нещо толкова ведро. Определено ще зарадва всички гости, а и ние ще се отпуснем сле притесненията ....
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: