Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:38:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 8 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 8 част (Прочетена 128437 пъти)
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
Отг: Дреболийки - 8 част
«
Отговор #345 -:
юни 01, 2009, 10:48:57 »
Рубин,по принцип по-малко хора идват в църквата,само най-близките,аз поради тази причина ще ги хвърлям след ритуалната,за да може и другите гости да си хванат.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #346 -:
юни 01, 2009, 10:52:51 »
Цитат на: Bianka в юни 01, 2009, 10:38:44
Момичета, могат ли да се направят бутониери (от естествено цвете), които да бъдат като гривна за ръка за дамите. Някой имал ли е такива?
да могат да се направят.Има доста интересни предложения в темите ако не си се спряла на нещо.
Активен
mishaela
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #347 -:
юни 01, 2009, 11:15:32 »
Знае ли някой каква е точно ролята на калинките на сватбата?Имат ли някаква по-специална задача?
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #348 -:
юни 01, 2009, 11:49:10 »
Ох, ами и на мен ми се иска да хвърляме късметчетата след ритуалната зала, ама като няма да имаме ритуална зала?! Гражданския брак ще го сключим в един парк до ресторанта ни... там къде да ги хвърляме късметчетата?! А в църквата ще дойдат много малко от гостите, защото издърпахме църквата доста преди гражданския....
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #349 -:
юни 01, 2009, 11:56:01 »
rosi09
, и при нас се получава долу-горе така, въпреки че гражданския ни брак не е чак толкова далеч след църквата. И аз мисля да ги хвърляме след църквата за момента.
Ако обаче държиш да е след гражданския, за да могат повече хора да са там - тогава може като свърши ритуала и когато тръгнете към самия ресторант да се хвърлят късметите
Активен
Mini
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #350 -:
юни 01, 2009, 12:24:11 »
Според мен късметчетата е добре да се хвърлят след гражданското, а след църквата /някакси по-църковному ми звучи
/ жито, бонбонки и стотинки...но при нас както гледам и при други единия ритуал ще е на друга дата и съответно с по-малко присъстващи, затова всеки сам си преценява. При нас пък мислим да подпишем в гражданското на друга дата, а църквата да е преди празненството та и за тогава мисля да оставя късметчетата
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #351 -:
юни 01, 2009, 22:22:18 »
А какво са калинките?
За късметчетата - ние ще ги хвърляме пред църквата, защото обратно на останалите в гражданското ще сме само роднините и ще запазим хвърлянето за църквата. Евентуално може пред гражданското да хвърляме жито и бонбони, но най-вероятно няма да дадат.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #352 -:
юни 02, 2009, 22:43:52 »
Аз пък мисля кумата да мята навсякъде късметчета,защото много ми хареса да ги правя
и ще стана доста и трябва да се уползотворят
А иначе май житото ще го хвърли мама като тръгваме за ритуалната и може би с късметчетата в църквата пак да има .
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #353 -:
юни 02, 2009, 23:08:40 »
Не е ли тъпо да се хвърлят два пъти късметчета? аз също много искам, но си мисля, че вече като се е хвърляло веднъж и ще е глупаво...някак си няма да е интересно ли не знам как да го обесня. иначе ако от мен зависи ще мятат късметчета час до ресторанта
Тринити, най-добре питай каде дават и къде не, че ние си правим сметките без кръчмаря.
То за житото повечето не дават, ма кой знае като гледам какви абсурдни сутиации има, може някъде и за късметите да не дават.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #354 -:
юни 02, 2009, 23:29:18 »
Ами в ритуалната зала дават всичко да мяташ.То оставаше и там да не може след като им плащаме толкова много пари
. Иначе в църквата също дават,днес дори като ходих до там видях останали листа от сухи ароматизирани цветя,които са хвърляли на някоя сватба тези дни.Така че няма да има проблем.Пък ако не може здраве да е ще им метнем в ресотранта на тези които не са си хванали
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #355 -:
юни 02, 2009, 23:34:41 »
аз сега имам друг проблем.Купила съм си различни розички и се чудя какво да правя от тях,след като бутониерките за гостите са готови ,късметчетата също,(макар че може още малко да направя ,по-различни),кошничките съм направила и венчетата за шаферките.Останаха ми само украсите за чашите и бутилките и свещите.И просто се чудя от кои какво да направя
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #356 -:
юни 03, 2009, 08:19:00 »
Цитат на: Amelia в юни 01, 2009, 22:22:18
А какво са калинките?
Мисля, че в някои краища на България така казват на малките шаферки.
Амелия купих си бонбонки за късметчетата от Женския пазар в близост до църквата. Мерси за инфото - че не знам откъде иначе щях да намерия. Ама на мен ми ги даде по 40 ст. Ама няма де се дребнавим де...
Активен
linna_1986
Ентусиаст
г-жа Димитрова
«
Отговор #357 -:
юни 03, 2009, 11:13:43 »
Момичета, не знам дали тук трябва да питам за това, но не намерих друга тема.Става въпрос за бъклицата с ракията, която държи младоженеца, знаете ли от къде мога да купя и на какви цени са горе долу?
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #358 -:
юни 03, 2009, 11:18:47 »
Тази бъклица и на мен ми създаде проблем!В началото като търсих все бяхя от цена 55лв!!!Не взехме и един ден отидохме до сватбен център софия и от там я взех.с намалението от халките ми излезе 15лв!а беше украсена,а не като другите които бяха по 55лв!А по принцип модела им е абсолютно същия!Мисля че редовната цен беше 20 лв
Активен
23
Професор
«
Отговор #359 -:
юни 03, 2009, 11:20:15 »
Цитат на: linna_1986 в юни 03, 2009, 11:13:43
Момичета, не знам дали тук трябва да питам за това, но не намерих друга тема.Става въпрос за бъклицата с ракията, която държи младоженеца, знаете ли от къде мога да купя и на какви цени са горе долу?
Дано ти помогна
http://www.cenite.com/cena/%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0/69624645/?q=%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0&curSort=ascScore&under_price1=-1&above_price1=-1&max_display=10&id_category=-1&pagerCurrentRow=0&
..... или това
http://souvenirs.vratza.com/catalog/index.php?cPath=48
«
Последна редакция: юни 03, 2009, 11:23:25 от Sunny_girl
»
Активен
Страници:
1
...
22
23
[