Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 21:24:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 8 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 8 част (Прочетена 128822 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Отг: Дреболийки - 8 част
«
Отговор #105 -:
май 14, 2009, 11:07:04 »
Здравейте, момичета!
Незная дали тук е мястото за този въпрос, но ако не е модераторите ще си свършат работата
Въпросът ми е следния: Имам като идея в ресторанта на всяко място за гост да има нещо като благодарствено писмо, сложено върху салфетката, въпросът ми е можете ли да ми помогнете с идея за текста, тъй като ми се иска да е нещо лирично, а не ми идват никакви идеи, което е разбираемо, сватбата е след седмица и ми е пълна каша, така че помагайте
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #106 -:
май 14, 2009, 11:17:54 »
Знаеш ли ние какво бяхме направили - след самата сватба изпратихме на всеки един (всяко семейство) въпросното благодарствено писмо и към него сложихме снимки от сватбата, на които сме с този, към който е адресирано писмото. Всички бяха очаровани и много се зарадваха, казвайки, че сме продължили удоволствието от самото събитие дори и след него.
Давам ти го само като вариант
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #107 -:
май 14, 2009, 11:55:53 »
Marri и аз я имам тази идея с папируси по-големички, даже вече е готов модела и е страхотен на Силвето от Виолет, обаче и аз като теб нямам текст. Голяма чуденка с тоя текст нищо не мога да измисля а и сега като съм затрупана с работа съвсем
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #108 -:
май 14, 2009, 12:09:31 »
Amelia
, благодаря много за разяснението. Аз ще имам само една шеферка (сестра ми), но смятам да има и такава кошничка и кумата, защото нали и тя хвърля пред църквата.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #109 -:
май 14, 2009, 12:28:00 »
Цитат на: Marri в май 14, 2009, 11:07:04
Здравейте, момичета!
Незная дали тук е мястото за този въпрос, но ако не е модераторите ще си свършат работата
Въпросът ми е следния: Имам като идея в ресторанта на всяко място за гост да има нещо като благодарствено писмо, сложено върху салфетката, въпросът ми е можете ли да ми помогнете с идея за текста, тъй като ми се иска да е нещо лирично, а не ми идват никакви идеи, което е разбираемо, сватбата е след седмица и ми е пълна каша, така че помагайте
Ние на гърба на етикетите за алкохола сме написали
"Скъпи гости, благодарим ви, че сте част от първия ден на семейния ни живот."
Една приятелка беше сложила нещо от рода
"Благодаря ти, че си с нас, в най-щастливия ни час, радваме се че времето за нас ти отреди, бурно ти се весели, че на младото семейство по мед и масло да му върви!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #110 -:
май 14, 2009, 12:47:17 »
Благодаря ви, че така бързо се включихте
Това което съм решила за снимките е, че съм заявила една от снимите от нашата фотосесия да бъде направена в повече екземпляра, експресна поръчка още същата вечер, надписана с дата на сватбата и да я дадем на гостите при приемането на поздравленията в ресторанта.
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
«
Отговор #111 -:
май 14, 2009, 15:26:28 »
И на нас това ще е подаръка за гостите (колажче от наши снимки - 2бр. с благодарствен текст) само, че си спестихме експресната поръчка и някой да тича за снимките, защото направихме предсватбена фотосесия.
Сега трябва само да измислим дизайна, да ги изкопираме и да ги поставя в пликове.
«
Последна редакция: май 14, 2009, 15:28:59 от bubeto_bu
»
Активен
tedkata
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #112 -:
май 14, 2009, 22:51:10 »
Здравейте момичета. Някой ползвал ли е Orisnik.com за сватбени книги за пожелания? Помагайтееееее
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #113 -:
май 14, 2009, 23:49:14 »
Момичетаааа, да споделя радостта си - направих си първите късметчета и са толкова сладкииииии! Щом сама си ги харесвам, значи са наистина сладички / принципно аз от нищо не съм доволна/! Много съм радостна за дребосъците.
Обаче моля за съвет! Вие как ги правите? На мен ми е трудно. правя си ръката на фунийка и слагам стотинка, после бонбончето и го засипвам с жито, но ми е трудно и нещо все се разваля... каква е технологията при вас?
Хммм, сега открих, че като пъхна всичко в капачка от червило ми е лесно, но така може да се слага само 1 бонбонче. Ще мъдря нещо, за да има и с трички.
Цитат на: tedkata в май 14, 2009, 22:51:10
Здравейте момичета. Някой ползвал ли е Orisnik.com за сватбени книги за пожелания? Помагайтееееее
Има тема за това, може там да намериш повече информация
«
Последна редакция: май 15, 2009, 00:14:10 от Amelia
»
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #114 -:
май 15, 2009, 05:43:44 »
Амелия много се радвам. Най-важното е е, че ти си ги харесваш. И аз като тебе все се колебая и сменям идеите. Онази вечер побърках флористката - дадох й 15 различни идеи. Аз пък снощи направих 4 варианта за късметчета и ще ви ги покажа довечера да ми помогнете да реша кое да е.
Колкото за правенето на мен ми беше много лесно - даже прекалено лесно ми се стори, но понеже нямах всички материали, а и само пробвах ги направих с стотинка и фъстъци вместо бонбонки, без жито. Това, за което се сещам, че можеш да ползваш е едната половинка на шоколодово яйце или капачка на дезодорант. Или и нещо подобно.
«
Последна редакция: май 15, 2009, 06:03:13 от Мърче
»
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #115 -:
май 15, 2009, 08:34:27 »
Мърче чакам с нетърпение да видя какво си сътворила
а защо не ги направиш няколко вида късметчетата, не е задължително да всички да са еднакви, аз така мисля да правя
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #116 -:
май 15, 2009, 09:02:22 »
anbibian то сигурно и така ще стане защото вчера събрах семейни съвет - майка ми и милото и като ги попитах кое най-много харесват - казаха, че харесват всички и да направя от всички. Но аз за всеки случай довечера ще ги снимам (че снощи бях много изморена) и ще ги пусна да чуя вашето мнение
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #117 -:
май 15, 2009, 09:08:44 »
Я да ви питам, че тука си ровя по сватбените списъци и гледам съм си писала към нещата за църквата бяла панделка. Някой има ли идея за какво е тази бяла панделка и колко дълга трябва да си взема. Това го преписах директно от тяхната книга, че те бяха заети и ми я дадоха и сега се чудя и се мая колко да е дълга въпросната панделка.
И друго се чудех, дали да си правя химикалче специално за подписването. Някоя от вас правила ли си е? Идеи имате ли за такова химикалче?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #118 -:
май 15, 2009, 09:17:50 »
anbibian мисля, че панделката ти трябва за да вържеш свещите. Всъщност сигурна съм.
А колкото до химикалчето - за самото подписване поне аз не съм чувала. Според мен от ритуалната зала трябва да си дадът химикала - той би следвало да е с писец и мастило, което да подхожда на стила на брачните свидетелства.
Активен
fifi```
Любопитен
«
Отговор #119 -:
май 15, 2009, 09:29:57 »
Търся си малки шишенца, да си направя поканите...имате ли идея от къде да си намеря
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...