Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:38:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128870 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 13, 2009, 12:32:17 »

Krissy на сватбата на която станахме кръстници ,аз подарих такива бутилки на младоженците само че 4 на брой.Едно шампанско за бебче,и две бутилки вино за първата годишнина и за сребърната сватба и една с ракия за златната.Аз си мисля че тези бутилки трябва да са като подарък или от кръстниците или от родители за младоженците ,а не те да си ги правят сами.Поне това е моето мнение,имам качени снимки в галерията  girl_wink
« Последна редакция: май 13, 2009, 12:50:45 от trinity_vn » Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 13, 2009, 12:55:14 »

И аз правих такива бутилки като кумувахме. Бяха 3:
- шампанско за детето
- червено вино за сребърна сватба
- ракия за златна
Алкохола го подбрахме така поради причината, която е казала inaxastra за издръжливостта на алкохола на годинките  girl_wink
Пак не съм много сигурна дали виното ще изкара, но проучванията ми показаха, че червеното издържа най-дълго. Дори от тук (но не помня коя тема беше  crazy ) взех страхотни пожелания за всяка бутилка  good

Ето, намерих специалната тема за бутилките http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1140.0.html
« Последна редакция: май 13, 2009, 12:58:55 от bubka » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 13, 2009, 13:43:31 »

Благодаря ви,аз изобщо не бях наясно,сега ще видя как ще го мъдрим.
Активен
pipi123
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #93 -: май 13, 2009, 15:54:34 »

Здравейте
интересувам се от сватбена книга, защото бях на сватба на моя приятелка и там кумовете й подариха такава. Мисля на другата сватба за тази година да подаря и аз. Дали някой е срещал място където да си поръчам или купя. поздрави
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 13, 2009, 16:00:42 »

Offtopic мисля си че вече някъде е писано за сватбената книга- но модераторите ще се погрижат да преместят постовете

Та за сватбената книга - можеш да я поръчаш в някоя рекламна агенция или печатница или другият вариант е да я направиш сама.
Аз съм в процес на правена на сватбена книга - нали сега на 23.05 съм кума и смятам да подаря на младоженците такава книга.
Като за целта ще ползвам тетрадка с твърди корици и бели листи - която ще украся- ще разпечатам мотивите от техните покани на прозрачно фолио и ще го залепя на корицата която предварително смятам да облека с тишу или физелин smile
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 13, 2009, 18:20:22 »

Pipi ето ти един сайт в който можеш да погледнеш някои идейки и да решиш какво ти харесва.Аз също търся в интернет различни моделчета за книга и съм решила да си я направя сама.А ако не ти се занимава си я поръчай.В сватбените магазини има всякакви нещица,във фотоателиетата също.
http://www.manisto.com/index.php?p=catalogue&cat_ID=11&lang=
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #96 -: май 13, 2009, 19:03:23 »

Криси ( и други бъдещи врачански булки), да ви кажа аз тук във Враца разбрах за този ритуал, мисля, че и в Козлодуй се прави, определно е от региона. Нищо не пречи и друг да приложи този ритуал, може кумовете, а може и някой гост да подари бутилките, само желание да има  Wink  Що се отнася до цветовете на бутилките аз съм правила 2 разновидности:

- бутилка за първото бебе (синьо и розово), за първа годишнина от сватбата (страстно червена) и за златна сватба;
- пак бебешка бутилка , за 25- годишнина (сребърна сватба) и златна (50- годишнина).
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 13, 2009, 19:45:20 »

violet, видях в галерията ти едни късметчета, които имат снопчета с перлички smile ако не е тайна откъде ги купуваш, защото аз в София намирам само бледорозови или сини, а ми трябват чистобели и ми са голям проблем тези снопчета sad
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 13, 2009, 19:50:38 »

merilen аз преди месец си ги взех о рам снопчетата и бяха бели, но може да са свършили скоро не съм ходила
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 13, 2009, 20:00:30 »

И аз там гледах, но дамо бледорозови и бледосини sad и скоро няма да зареждат ... ако, не писето ще ниже снопчета, защото много държи да ги има на поканите и късметчетата smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #100 -: май 13, 2009, 22:42:10 »

А как ги закрепвате! Със силикон ли? Мен ми се вижда трудно да се вкара в дупчицата.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 14, 2009, 01:07:53 »

Момичета, бихте ли ми казали колко кошнички са ми необходими и за какво се ползват, че доста съм невежа?  pardon.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #102 -: май 14, 2009, 01:47:43 »

ако питаш за кошничките, които се носят от шаферките:
Първо, функцията им е д асе слагат в тях късметите за хвърлянето/ жито и бонбонки/розови лестунца или каквото си избрала
За бройката- зависи колко ще са шаферките. на мен не ми допада някоя да е с празни ръчичики.
Може да се съобразиш и с нещата, които има да се хвърлят. ако имаш 20 късметчета не ти трябват много кошници.

В моя случай - 3 шаферки - 3 кошнички. Ще са смного късмети и дай, Боже, да имаме изнесен ритуал, може да хвърлят и хартиените ми жеравчета.  yahoo
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 14, 2009, 08:39:53 »

violet, видях в галерията ти едни късметчета, които имат снопчета с перлички smile ако не е тайна откъде ги купуваш, защото аз в София намирам само бледорозови или сини, а ми трябват чистобели и ми са голям проблем тези снопчета sad

merilen, вчера купих такива от магазин Рая (на симеон) - бели са, един пакет 100бр. е 12лв. good
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 14, 2009, 09:52:17 »

Мерси, много, аз ходих в понеделник там, ама не ги видях. Веднага щом имам път натам, ще отида:)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: