Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:56:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128898 пъти)

monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 12, 2009, 12:39:43 »

бутониерите ще бъдат 3.50 лв., а гривничките около 4, останалите естествени цветя (малките рози4ки) според мен няма да са повече от 0.50
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 12, 2009, 13:16:34 »

Su_to за момината сълза и аз много се интересувам защото много искам да намеря за украса.Аз даже питах за булченския букет дали може да се направи за мойта сватба ,но казаха че септември няма как да стане а пък оранжерийните са много скъпи и ще и излезе златен букета.Видях един сайт на фирма за всякакви аксесoари ,но пък няма възможност да им разгледам магазина в София защото съм от Варна.Ето ти сайта ако ти се разхожда до там,мног бих искала да ми кажеш като рповериш как са наживо за  да знам дали да си поръчвам. give_rose
http://www.geru.bg/index.php?m=320&lang=1&category=393&pc=368&prodid=2114

Anbibian тези бутониери дето са албума Бутониери не съм ги правила аз ,само снимки съм си събирала за идеи .Другите които са в общият албум тях вече аз ги правих,ако имаш въпроси за тях питай  Wink
« Последна редакция: май 12, 2009, 13:36:27 от trinity_vn » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #77 -: май 12, 2009, 14:05:35 »

Много ми харесват бутониерките, които видях до тук!

Рубин, моите ще са за младоженеца - голяма и различна от всечки. Не мен не ми харесва кумовете да имат като неговата! Ми нали той е наравно с мен! все едно да се облече някоя с булченска рокля...както и да е . За кумовете ще има различни и за семействата също. Мислех и лели, чичовци да закичвам, но ще ми мине деня само в кичене и реших да спра да семействата. На шаферките ще има гривнички. Аз така съм решила.

Мърче, за орхидеите - те са целогодишни. Не знам кой ти е казал, че ги няма август. Няма сезон, през койт ода ги няма, най-малкото за щото са оранжерийни и се доставят постоянно.
А това, че гривничките са тежки не е много хубаво  sad Ще гледам да ги направя от по-малко цветчета. Ще го измисля някак.

радвам се, че не падат, другото ще го оправим
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 12, 2009, 14:08:52 »

anbibian,аз моя пистолет за силикон съм го купила от всичко по левче.Естествено има и по-хубави,но не си заслужава парите,като се има предвид,че ние само покрай сватбата ще ги ползваме и този върши работа.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 12, 2009, 14:56:32 »

anbibian,аз моя пистолет за силикон съм го купила от всичко по левче.Естествено има и по-хубави,но не си заслужава парите,като се има предвид,че ние само покрай сватбата ще ги ползваме и този върши работа.
благодаря за отговора   give_rose
а силикона с който се зарежда то къде да си търся
Активен
ipls
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #80 -: май 12, 2009, 15:05:40 »

Аз си го купих от практикер и там имаше силикон, най-различни размери.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #81 -: май 12, 2009, 15:06:28 »

trinity_vn, много ти благодаря!  give_rose  Явно вече яко съм изтрещяла, защото поне пeт пъти им разглеждах каталога и не можах да видя момините сълзи. Хахаха! Предполагам, че като се прибера от сватбата ще ида до склада и ще проверя как са нещата като качество. Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!  Flower

anbibian, в левчетата обикновено ги продават заедно със силикон. Ако ли не, в разните железарии, строителни магазини, "Практикер", "Бриколаж" и подобни има силикон на пръчки.  Едит: опля ето че ме изпревариха и тук.  girl_wink
« Последна редакция: май 12, 2009, 17:12:16 от Su_to » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 12, 2009, 15:10:18 »

благодаря момичета  give_rose
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #83 -: май 12, 2009, 15:55:08 »

Момичета да ви попитам колко бутилки шампанско ще ни трябват?защото някъде бях видяла че се правят 2!една за ритуалната и друга за ресторанта?
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 12, 2009, 16:27:12 »

Две бутилки да,в ресторанта,където ви посрещат.
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 12, 2009, 16:28:53 »

Su_to няма проблем за нищо.Ще чакам да ми пишеш дали стават тези момини сълзи че на снимката никак не се вижда ясно на какво приличат.

А за шампанското едно за ритуалната зала или ритуала,второ за наздравицата в ресторанта и може и още една бутилка да се направи като дойдат да те вземат от вас примерно и тогава може да гръмне още едно шампанско smile,а и една бутилка вино за църквата също може да е украсена.
« Последна редакция: май 12, 2009, 17:39:22 от trinity_vn » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 12, 2009, 22:54:25 »

Момичета някой от вас ще прави ли тези три бутилки вино,които са за първо дете,за сребърна и за златна сватба,при нас има такъв ритуал,не ми е извесно дали го има навсякъде.Бутилките се украсяват в различни цветове.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 12, 2009, 23:02:05 »

Хммм.... Криси аз не съм чувала за такъв ритуал, ама нали ще ставам врачанска снаха ще поразпитам.Пък и честно да си кажа не ми звучи лошо. Само дето ще трябва да намеря място за да скрия бутилките, че иначе има опасност по погрешка да се изпият. smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #88 -: май 12, 2009, 23:09:28 »

Ние имахме този ритуал. Но с ракия, защото не всяко вино може да отлежи до 50 години за златна, пък и вината не отлежават в стъклени бутилки, а в бъчви. Така, че се спряхме на твърдия алкохол.

ПП. Отделно баща ми ни подари 3л ракия заровена в земята при раждането ми, специално за сватбата. Сега е сложил и за новоредната щерка на брат ми  good
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 12, 2009, 23:14:37 »

Интересно е,но не на всяка сватба го виждам,на една от последните сватби,на която ходих бяха украсени в бяло,синьо и розово.Жената,която водеше ритуала разказва как трябва едната да се отвори като се роди първото детенце,после на сребърна сватба и т.н.То нали има различни ритуали,та сигурно от това зависи.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: