Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:56:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 8 част  (Прочетена 128895 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 11, 2009, 16:24:35 »

Аз взех от най-малките и като че ли не са много по 5. Може ако дойдат големи - дамските х3, мъжките х5 например  pardon
tasty, ние ще правим за милото, за кумовете, за родителите, за сестра ми, за брата на милото и приятелката му - общо 11 май идват.
По избор си е според мен - както на вас ви харесва  good
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 11, 2009, 17:57:28 »

Bubka аз също съм решила да си ги правя сама, дори повечето вече ги  направих,тези  за останалите гости,но още се колебая за модела на бутониерите за родителите.За кръстиниците и за младоженеца съм решила да направя от естествени цветя.Ето ти една идейка а в албума ми можеш да погледнеш още нещо ако ти хареса като идея.

* 47ea804e2cdce4398f068459e.jpg (21.45 KB, 400x300 - видяно 2530 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #47 -: май 11, 2009, 19:42:26 »

Такива лентички с имената по принцип се поръчват. Не си спомням някой в предишните части на тази тема искаше да си ги надпише. Само, че аз поне не знам дали е станало

Аз си ги надписвам сама и стават идеално.

Момичета, а да знаете как се правят гривничките за шаферките? Нали цветята трябва да останат свежи? Как става това. Гледам ги, че са малко и нежни, та си мисля, че няма да са в пиефлора или нещо такова...не знам. Дайте идея!
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 11, 2009, 21:23:31 »

Амелия сподели с какъв маркер надписваш лентичките. Аз още не знам дали ще имам такива, но пък може и да се реша.
Колкото за гривничките - въпросът е наистина основателен. В магазина, в който поръчваме служебно цветя ги пръскат с един специален лак. Почти ги хербаризират. Ако не са много нежни самите цветчета издържат един ден и без вода. И на мен ми стана интересно и утре ще питам и ще кажа.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #49 -: май 11, 2009, 21:34:34 »

Мърче, ще качак ма споделиш какво са ти казали, чи живо ме интересува!

За надрисването - иди в Офис 1 и има златиста и сребриста химикалки. С тях се надписва. Не се размазва и надписът остава завинаги. Писецът е фин и добре стават буквичките. не е тънкописец, но е тъничък писеца и нанасянето става прецизно. Около 2лв беше.  good  smile
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 11, 2009, 21:56:59 »

Amelia виж на тази снимка как правят една гривничка,но пък незнам дали не са изкствени цветята.Доколкото съм забелязала по сватбите на които съм била и е имало такива гривкичнки са направени както бтониерите за ревер,но има цветя отгоре които прикриват дръжката на цветята.Аз си мисля че може да се подложи някаква мека поставка за да не убива на ръката и да не се усеща.Виж на тази снимка се вижда че е направена като обикновена бутониера.Да ти кажа аз чак като гледах снимките видях че има дръжка.Това от мене като реша да правя пробни бтониерки ще пуснак снимки give_rose

* IMG_2312.JPG (14.18 KB, 127x159 - видяно 2430 пъти.)
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #51 -: май 11, 2009, 22:04:56 »

тези гривнички са страхотни аз си мислих за такива от изкъствени цветя за да им остане за спомен ...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #52 -: май 11, 2009, 22:09:10 »

Тези, които съм виждала аз, са малка кръгла пиафлора, на която се нареждат цветята. От двете й страни минава панделката с която ще се завръзва за ръката. А тя самата има и лепка отдолу, за да се закрепи по-добре и да не се върти. Мисля, че всяка цветарка, която прави булченски букети ги има и може да ви ги покаже.
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 11, 2009, 22:18:27 »

Ето ви една снимчица на гривнички от изкуствени цветя.Те мисля че се правят по лесно и може да се постигне във всякаква форма и варианти.

* mainx.jpg (67.15 KB, 324x640 - видяно 355 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #54 -: май 11, 2009, 22:26:55 »

Горе вдясно, това е пиафлората, за която говоря. Само, че тук е прекарана само една панделка през лепящото, а по принцип може да се прекара по една от всяка страна.
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #55 -: май 11, 2009, 22:30:56 »

дори мисля че и аз мога да си я направя ..САМО поставка където се бучкат цветята от куде мога да си я взема
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 11, 2009, 22:41:21 »

Ами аз си намерих пиафлора в Кауфланд едно голямо парче и моеш да си оформиш каквато форма искаш .Ако си имислиш нещо за поставка и я залепиш и захванеш отстрани ще стане.Аз и двете си кошнички ги направих от две панерчета и една телена закачалка така че от нищо нещо може да се направи  good
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #57 -: май 11, 2009, 22:43:47 »

тук нямаме кауфланд та да видим при цветарките дали ще е по скъпо
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 11, 2009, 22:56:08 »

Ами можеш да потърсиш из разни складове за сувенири там също трябва да имат такива неща.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #59 -: май 12, 2009, 00:13:51 »

Много ми благодаря, момичета! Златни сте!!!  give_rose

Имам още един въпрос - цветята не изпадат ли от пиефлората??? Нали просто става една дупчица и те са вътре, но при движение не падат ли? мен ми се струва много крехко това захващане и смятам, че ще изпадват??? Имате ли опит?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: